Tirsdag meldte kjendisnettstedet TMZ at stjerneparet Kourtney kardashian (42) og Travis Barker (46) hadde giftet seg. Bryllupet fant sted i Las Vegas og skal ha vært en spontan idé fra paret etter at «Blink 182»-trommisen opptrådte live under årets Grammy-utdeling natt til mandag.

På lik linje med en andre rekke kjendisbryllup, ønsket paret å gifte seg i all hemmelighet, med kun et fåtall gjester til stede under seremonien. Derfor er det ikke så mange detaljer fra bryllupet som er kjent, men nå er derimot enkelte ting avslørt.

Les også: Dette er det nye «Paradise»-huset

Eieren av kapellet der seremonien fant sted, Marty Frierson, deler nemlig flere detaljer fra stjernebryllupet med US Weekly.

Krevde Elvis-imitator

Paret giftet seg som nevnt i all hemmelighet, og ifølge TMZ fikk ingen av de ansatte i kapellet ta bilder fra seremonien. I stedet skal de ha hatt med seg en egen fotograf.

Overfor UsWeekly forteller Frierson at paret ankom på natten og at det ikke tok lange tiden før Travis og Kardashian ble erklært mann og kone.

– De kom hit klokken 01.45 om natten. Vi hadde en Elvis Presley-imitator, det var deres krav. De ringte oss før og sa at det ville komme en kjent person. De måtte betale på nett på forhånd, i tilfelle de skulle lure meg. De giftet seg, danset, kastet blomsterbuketten også dro de, forteller han til nettstedet.

Ifølge Frierson var spesielt Elvis-imitatoren viktig for stjerneparet. Han forteller nemlig at han fikk fortalt over telefon at paret ikke ønsket å booke kapellet før de ble garantert at en Elvis-imitator kunne vie dem. Dermed måtte han ringe rundt til opptil flere imitatorer, før det til slutt var en som var ledig og som kunne stille på kort tid.

Les også: Marius Skjelbæks verste mareritt i «Kompani Lauritzen»: – Det er så vidt jeg husker det

– Fem personer totalt

Eieren av kapellet hevder også at Kardashian og Travis hadde gjort grundig research før de fant kapellet hans. Ifølge Frierson ønsket de nemlig det mest eksklusive kapellet i Las Vegas, og endte dermed opp med hans - som har fem stjerner.

Hvor mange som var i kapellet under vielsen har ikke Frierson sagt noe om, men en kilde forteller derimot overfor UsWeekly at kun var et fåtall personer som var til stede.

– Det var fem personer totalt. De var venner, men de kom bare dit for å filme paret fra sekundet de kom til de dro, forteller kilden.

Les også: Ronny Brede Aase mottok brutal hets: – Jeg synes du er helt for jævlig

Som nevnt krevde paret at de ansatte i kapellet ikke tok bilder under seremonien, til tross for at det fulgte med en egen fotograf i pakkeprisen for bryllupet.

Kledd i svart

Frierson avslører at Kardashian ikke hadde på seg en tradisjonell hvit brudekjole, men at paret hadde på seg det samme som de hadde på seg på den røde løperen før Grammy-utdelingen.

Videre beskriver Frierson bryllupet som «veldig romantisk», og forteller at det var mye dans og kyssing. Totalt betalte paret 199 amerikanske dollar for bryllupet, noe som tilsvarer cirka 2000 norske kroner.

Les også: Dro inn 75 millioner kroner på sin første TV-jobb etter talkshow-exiten

Tilsynelatende tok det ikke lange tiden før bryllupet var over, ettersom bilder og videoer publisert av Daily Mail viser paret tilbake på hotellet sitt i Las Vegas rundt klokken 02.30. Basert på hva Frierson har sagt, tok det dermed ikke mer enn en snau time før det hele var over.

Kardashian og Travis forlovet seg i oktober i fjor, åtte måneder etter at forholdet ble kjent. Frieriet kan seerne se i den nye realityserien «The Kardashians», som har premiere på strømmetjenesten Hulu senere denne måneden.