Gå til sidens hovedinnhold

Dette er de nye «Ex on the Beach»-deltakerne

«Ex on the Beach» er tilbake i varmere strøk, og byr på helt nye ansikter.

Bli bedre kjent med årets deltakere her:

PORTO HELI, HELLAS (Nettavisen): «Ex on the Beach» er snart tilbake, og i den nye sesongen har åtte deltakerne blitt sendt til en luksuriøs villa i Hellas – der de som vanlig skal både feste, krangle, flørte og skape minner for resten av livet.

Underveis ankommer flere deltakere villaen, som alle har en tilknytning til noen av de som allerede er der.

Les også: Nå skal «Ex on the Beach» til Hellas

Naturligvis kan dette føre til gnisninger blant enkelte av deltakerne – men før den tid kan Nettavisen avsløre hvem de første deltakerne som sjekker inn på «Ex on the Beach» er.

Bli bedre kjent med årets deltakere i videoen øverst i saken – og sjekk ut videoen under for en rundtur i villaen:

Silje-Marie Reffelt Pedersen (23)

Bosted: Moss
Yrke: Student
Instagram: @siljemariereffelt

Silje-Marie Reffelt Pedersen beskriver seg selv som en sprudlende og utadvendt person som liker å feste, trene og være med venner. Og at hun gleder seg er det ingen tvil om.

– Jeg ble så glad da jeg fikk vite at jeg skulle være med. Jeg gleder meg skikkelig, som en liten drittunge. Jeg gleder meg til å møte de andre, til å se villaen og til å drikke meg dritings, forteller den sprudlende 23-åringen til Nettavisen.

– Jeg kommer til å lage mye liv, for jeg har jævlig mye energi.

Pedersen har flere ekser som potensielt kan dukke opp på stranden, men å finne tilbake til noen av dem har hun ingen planer om. Ei heller å finne lykken med noen andres ekser.

Les også: Politiet måtte stoppe «Kompani Lauritzen»-fest

– Jeg ønsker meg ikke kjæreste, for jeg synes det er litt kjedelig. Jeg har vært i så mange forhold, så jeg kjenner meg nesten ikke igjen som singel. Så det er på tide å prøve det.

Likevel har hun et klart bilde på drømmemannen sin:

– Drømmemannen min er høy, har mørkt hår, mørke øyne, kanskje litt tatoveringer, ikke veldig trent, men markert, også må han være morsom, ha selvironi og selvfølgelig være snill.

Før innspillingen har 23-åringen gitt seg selv fem regler for oppholdet. Sjekk dem ut i videoen øverst i saken!

Melchi Sparby (21)

Bosted: Oslo
Yrke: Musiker
Instagram: @savecity

Melchi Sparby beskriver seg selv som en alfahann, en rolle han også tror han kommer til å få inne i villaen.

– Jeg blir nok den som tar mest plass der inne. Det er sikkert mange som sier det, men jeg tar min plass når jeg trenger den, for å si det sånn, fastslår 21-åringen overfor Nettavisen.

Ifølge han selv har han draget på damene, og han har et klart bilde av hvordan drømmedama ser ut.

– Drømmedama mi har kort, brunt hår, går i en stram, svart kjole, har på rød leppestift og har en sigarett i munnen. Hun vet hun er jævlig sexy, men hun er ikke en diva, hun går ikke rundt og bruker det for alt det er verdt, beskriver 21-åringen.

– Men jeg håper virkelig ikke at en sånn dame kommer inn i villaen. Jeg har ikke lyst på kjæreste nå, legger han til.

Les også: Sophie Elise avslører detaljer om singellivet

Sparby har ingen ekser han frykter at skal dukke opp på stranden, og han tror heller ikke det blir noe problem dersom en av de andre deltakerne har lyst til å prøve seg på en han har vært med før. For det har han opplevd tidligere.

– Jeg har jo delt en dame med en kompis før, liksom. Det går helt fint, sier han lurt.

Amanda Real Kjellevold (22)

Bosted: Bergen
Yrke: Butikkmedarbeider
Instagram: @amadarealk

Ifølge Amanda Real Kjellevold er hun en sprudlende, liten klovn forkledd i «glam». Det er i alle fall slik vennene hennes ville beskrevet henne, forteller hun overfor Nettavisen.

– Sjarmerende har jeg også hørt at jeg er et par ganger, så det kan hende det ligger noe i det, ler bergenseren.

22-åringen har blitt spurt om å være med på «Ex on the Beach» flere ganger tidligere, og hun har også blitt spurt om å delta i den svenske versjonen av programmet. Men først nå takket hun ja – ettersom det passet inn i timeplanen i år.

– Det var nå eller aldri, sier hun.

I likhet med flere av de andre, er det siste Kjellevold vil ha ut av oppholdet en kjæreste.

– Men man kan jo ikke styre ting, så jeg tar det litt som det kommer. Og hvis jeg mot formodning finner en jeg liker godt så går jeg nok hele veien. Da blir det full pakke, smiler hun.

Amanda Real Kjellevold har en tendens til å falle for tvillinger. Hør mer om det i videoen øverst i saken!

Christian Nergaard (25)

Bosted: Oslo
Yrke: DJ og driver eget firma innen markedsføring
Instagram: @christiannergaard

Christian Nergaard beskriver seg selv som en «liten flørtepus», men det å sjekke opp damer gjør han sjelden. For det slipper han, forteller 25-åringen overfor Nettavisen.

– De kommer ofte til meg, så jeg slipper å ta de sjekkereplikkene. Og det er sånn jeg liker det, sier Nergaard.

Likevel har 25-åringen fra Oslo et par triks opp i ermet.

– Det er gjerne et lite blikk, og det pleier å holde. Også er jeg jo han typen som spiller piano på nachspiel, som alle guttene irriterer seg over men alle jentene vil ha. Så hvis det er et piano på nachspiel så tar jeg gjerne og spiller litt. Det drar jo en del damer, det, forteller Oslo-gutten og smiler lurt.

Les også: Aksel Hennie åpner opp om intime detaljer

Ifølge Nergaard er han mer enn «one night stand»-type enn en kjærestetype, men han har et klart bilde av drømmedama.

– Drømmedama mi er en naturlig jente med sunne verdier som gjerne har litt oppi topplokket. En som bryr seg om meg, liker meg for den jeg er. Ser bra ut, selvfølgelig. Gjerne en søt brunette, kanskje. Også gjerne litt erfaren og moden.

Nina Hakimi (25)

Bosted: Oslo
Yrke: Student
Instagram: @ninahakimi

Nina Hakimi studerer robotikk, et studie som ikke så mange realitydeltakere har gått på før henne.

– Jeg tror nok mange blir ganske overrasket over at jeg er med. Jeg studerer jo robotikk, og det er kanskje ikke så tradisjonelt for en «Ex on the Beach»-deltaker, sier Hakimi.

Studenten fra Oslo forteller til Nettavisen at hun ikke har noe dårlig forhold til noen av eksene som potensielt kan dukke opp – men at det kan hende den andre parten har en annen oppfatning. Flere av Nina Hakimis tidligere flørter har nemlig fått en relativt brå slutt, da ofte i form av «ghosting».

Les også: Dette er de nye «Paradise Hotel»-deltakerne

– Det kan hende de er litt bitre, men sånn er det. Jeg «ghoster» som regel hvis jeg føler meg ferdig. Da forsvinner jeg litt, så det kan hende noen er litt bitre for at jeg har blokkert og slettet dem overalt, erkjenner 25-åringen og ler.

Sander Krogh (20)

Bosted: Børsa
Yrke: Student
Instagram: @sanderkrogh

Sander Krogh er årets yngste deltaker, og han forteller til Nettavisen at han forventer gode minner, festing og drama.

Selv tror han også han kan bidra litt med sistnevnte.

– Jeg står ofte og kaster bensin på bålet, hvis ikke dramaet handler om meg, sier han lurt.

Selvtilliten til den unge trønderen er det ikke noe å si på, og han legger ikke skjul på at han ofte får det som han vil hva gjelder det motsatte kjønn. På spørsmål om hvem han er på fest svarer han «han som er kjekkest og oftest får damer», og selv drømmer 20-åringen om en brunette med grønne øyne.

– Hvis det er en av dem der inne så må jeg nok flekse litt med leppene og gi henne litt komplimenter, forteller Krogh.

Og leppene er også det han er mest fornøyd med på seg selv.

– Ja, det er nok leppene mine. Og tatoveringene. Jeg får veldig mange komplimenter på leppene mine. De vil som oftest ha en smakebit av dem, sier 20-åringen til Nettavisen.

Thea Isolde Almaas (22)

Bosted: Kristiansand
Yrke: Musikk
Instagram: @theaialmas

Thea Isolde Almaas legger ikke skjul på at hun kanskje kan ende midt i noen diskusjoner i villaen.

– Jeg er veldig direkte. Jeg står veldig opp for meg selv og andre, og sier ting som de er. Jeg er rett på sak og frampå, og veldig glad i å diskutere, forteller Almaas til Nettavisen.

22-åringen fra Kristiansand er derimot ikke like frampå når det gjelder å få kontakt med det motsatte kjønn.

– Jeg er ikke flink til å sjekke opp folk. Ikke i det hele tatt. Så det kommer nok ikke til å skje der inne, sier hun og ler.

Les også: «Atlantic Crossing» nominert til Emmy

Almaas beskriver drømmemannen sin som «høy og mørk», men tviler på at hun møter en hun vil utforske ting videre med inne på «Ex on the Beach»-villaen. For det skal mye til.

– Jeg kan bli fort betatt, men det skal mye til før jeg blir forelsket. Jeg blir fort betatt, men så går det veldig fort over. Og jeg er ganske kresen. Men det kan skje, men helst ikke.

Preben Hellevang (23)

Bosted: Voss
Yrke: Motormann og riggmekaniker offshore
Instagram: @prebenhellevang

I likhet med flere av de andre deltakerne, ble også Preben Hellevang kontaktet av produksjonen med en forespørsel om han ville være med på «Ex on the Beach». Da sa han ja.

– Etter at jeg hadde sagt ja lurte jeg litt på hva jeg hadde sagt ja til. Men jeg angrer ikke et sekund. Ikke enda, ler han.

Hellevang er relativt sikker på hvilken rolle han vil få.

– Jeg blir alfahannen der inne, fastlår 23-åringen, som ikke utelukker at det kan bli litt kamp om eksene hans dersom noen av de andre deltakerne skulle prøve seg på en av dem.

– Jeg er nok litt eiesyk, så da kan det hende det blir en liten kamp. Men vi får ta det som det kommer.

Hellevangs drømmedame er blond, har blå øyne, et fint smil og en fin latter. I tillegg setter 23-åringen pris på det om hun trener litt og tar vare på seg selv. Hvis en som passer den beskrivelsen kommer ser han ikke bort fra at han blir betatt.

– Du skal ikke se bort fra det, nei. Jeg blir veldig lett betatt, dessverre. Det skal ikke så mye til, ler 23-åringen.