PIPA, BRASIL (Nettavisen): «Ex on the Beach» er snart tilbake på TV-skjermen med nok en sesong. I år er realitykonseptet tilbake i Brasil der åtte nye deltakere skal innta realitybobla hvor de i kjent stil skal feste, krangle, flørte og skape minner for resten av livet.

Men for å «spice opp» i harmonien vil det etter hvert dukke opp flere deltakere som alle har en tilknytning til noen av de som allerede er der.

Det kan føre til både gnisninger og romantikk for enkelte av deltakerne – men før den tid kan Nettavisen avsløre hvem de første deltakerne som sjekker inn på «Ex on The Beach» er.

Sjekk også ut videoen under for en rundtur i villaen:

Christoffer Gustaffson (25)

Svenske Christoffer Gustaffson er kanskje bedre kjent i nabolandet vårt etter at han var på jakt etter kjærligheten i den svenske versjonen av programmet «True Love». Nå er han derimot klar for fest og moro på «Ex on the Beach» i Norge og er spent på hva som venter han i norsk reality.

– Man trenger litt svensker i norske program. Jeg har sett én episode av «Ex on the Beach» Sverige og konseptet er fint. Det er ingen konkurranse og man trenger ikke tenke så utrolig mye, så vi skal bare ha det gøy. Det skal bli godt å bare få nyte litt, sier Gustaffson til Nettavisen.

Selv om Gustaffson tilsynelatende virker som typen «rolig» realitydeltaker, forteller han selv at det er ikke utenkelig at det vil oppstå dramatikk rundt han. Han er ikke en som trekker seg ut av en situasjon og kan lett både diskutere og stå opp for seg selv og egne synspunkt.

– Folk blir så lett krenket, og det gjør ikke jeg. Jeg kan fort havne i drama fordi jeg kan ha krenket noen på noen måte, fordi jeg ikke tenker over hva jeg sier før jeg sier noe. Men jeg er ikke den som flyr på andre, sier han og fortsetter:

– Jeg tror jeg vil være den morsomme, som bare vil ha det gøy og gjøre dumme ting. Jeg er ikke den som kommer til å hisse på meg folk.

Les også: Får slibrige meldinger i innboksen etter reality-debuten: – Jeg blir helt sjokkert

Gustaffson har ikke sett så mye av programmet han nå er med på selv, foruten en episode av den svenske versjonen, men han er fullt klar over at det plutselig kan dukke opp tidligere flammer i vannkanten. Det tar han imidlertid med knusende ro.

– Jeg har ikke så mange ekser, sier han med et lurt smil før han fortsetter:

– Sånn jeg betegner ekser er at man har vært i et forhold, og det er bare to. En vet jeg at ikke kommer, og den andre er jeg også ganske sikker på at ikke kommer.

Rine Milane Hansen (21)

For en erfaren realitytitter er navnet Rine Milane Hansen kanskje allerede godt kjent. Hansen deltok nemlig i den forrige sesong av nettopp «Ex on the Beach», den gang i solfylte Hellas. Nå er hun imidlertid klar for ny sesong med dramatikk, flørting og vennskap.

– Jeg hadde en kjempegod opplevelse forrige gang! Det var så gøy å møte nye mennesker, feste hver dag, sole seg og rett og slett få en gratis ferie. Hvem er det som sier nei takk til det en gang til? sier Hansen til Nettavisen.

Les også: Ønsker lovendring for realityproduksjoner: – Vil ikke gjøre voldsdømte til realityhelter på TV

Da Hansen kom inn i forrige sesong av «Ex on the Beach» tok det ikke lange tiden før romantikken blomstret mellom hun og Morten Knudsen (26). Duoen holdt sammen også etter innspilling, men lykken brast bare noen måneder senere. Nå som hun er tilbake har hun ingen plan om å finne en ny flamme.

– Nå skal jeg vise en litt annen siden av meg selv. Jeg fant meg en ganske raskt da jeg kom inn sist gang, så jeg skal ikke gjøre den feilen igjen. Nå er jeg her bare for meg selv og vil bare kose meg uten å bruke tiden min på noen andre.

Siden sist vi så Hansen på skjermen har håret har blitt mørkere, replikken kjappere og lunta kortere, og denne gangen kan 21-åringen love at skandaleprogrammet skal leve opp til ryktet det en gang hadde.

– Jeg er veldig lei fake mennesker, fake bitches og fuckboys. Så i år kommer jeg for å kose meg og hvis du tråkker meg på tærne, så smeller det, sier hun og fortsetter:

– Fjorårets sesong synes jeg var litt kjedelig. Det var ikke nok drama, spenning eller høyt nivå på kranglene. Selv om jeg ikke liker drama som handler om meg selv, så er det jo underholdende og jeg skal absolutt bidra til mer av det denne sesongen.

Avdo Muratagic (24)

En annen dreven realitydeltaker er Avdo Muratagic fra vestlandsbyen Ålesund. I 2020 deltok han i «Paradise Hotel» og nå er han tilbake for mer reality-TV, og ikke minst: for å sette Ålesund på kartet.

– Ålesund er en kjedelig liten by, hvor veldig få har vært med på TV. Jeg har vært med på flere programmer tidligere i forsøk på å sette Ålesund på kartet, og etter det her kommer jeg i hvert fall til å gjøre det, sier Muratagic med høy selvtillit.

– Jeg er ingen typisk realitydeltaker som vil bli kjendis eller influenser. Jeg er bare en chill deltaker som tar livet med ro, som ikke prøver å være bedre enn noen andre. Jeg liker oppmerksomhet og at folk ser på meg, men prøver ikke å være noe annet enn meg selv.

I forkant av realitycomebacket har Muratagic vært en tur på shopping og svidd av svimlende mye penger. Sjekk på hva og hvor mye han har brukt:

Med sin nye look er ikke Muratagic bekymret for at det skal dukke opp noen tidligere flammer i villaen i Brasil. Men om det gjør det kan han fortelle at det vil bli alt annet enn god stemning.

– Det er ingen av eksene mine jeg har lyst til å se på «Ex on the Beach». Det er egentlig bare hat og helvete mellom meg og alle eksene mine, så uansett hvem som kommer inn vil det bli drama og dårlig stemning, sier han og legger til:

– Og om noen av de andre vil prøve seg på min eks går det helt fint, for da gjør jeg det bare ti ganger verre med deres eks. Jeg er en veldig hevngjerrig person. Jeg elsker payback, og jeg elsker å gjøre ting ti ganger verre tilbake, det er det beste jeg vet.

Michela Teresa Rozeslaniec (22)

Sprudlende Michela Teresa Rozeslaniec sjekker inn «Ex on the Beach» i håp om å skape minner for livet og en god historie til den dagen hun blir gammel og grå., og forteller til Nettavisen at hun skal kose seg med fest og moro de neste ukene.

– Jeg føler jeg er en som lager mye lyd, sier hun før hun bryter ut i latter.

– Jeg ler veldig høyt og noen kaller meg «høyttaler». Jeg er ikke så stille av meg, og er med på de fleste påfunn som kommer. Jeg liker når det skjer ting hele tiden og liker ikke folk som er kjedelige. Jeg er med for å ha det gøy og det skal jeg ha, sier hun bestemt.

Selv om 22-åringen er med for å kose seg, er det ingen tvil om at det kan oppstå dramatikk rundt også henne. Hun er ikke redd for å si ifra, og forteller om noen rører noe som er hennes: ja, da smeller det.

– Det er ofte drama finner veien til meg. Om jeg vet at jeg har rett, kommer jeg til å krige til den andre personen skjønner at jeg ikke vil gi meg. Men samtidig, om jeg har gjort noe galt eller drukket litt for mye på fest, så kan jeg fint legge meg flat og beklage. Jeg vil være rettferdig.

Heller ikke om det kommer inn en eks vil Rozeslaniec gå stille i gangene. 22-åringen forteller at hun har flere tidligere ekser hun helst ikke vil se i villaen, spesielt fordi det gjerne er en type gutt som går igjen.

– Det er absolutt noen jeg ikke vil ha her, alle har vel ekser de ikke vil se. Noen er jo veldig drittsekker, for mine type gutter er typiske «fuckboys». Jeg blir tiltrukket av «bad boys», spesielt i fylla, men jeg vet ikke om jeg har så lyst til å være med de edru.

Les også: Stemples som «fuckboy» i ny skandalereality: – Ikke noe sjokk

Selv om 22-åringen har et par tidligere flammer hun ikke håper å se i villaen, er det en spesiell hun likevel gjerne skulle sett der.

– Det er en jeg vil se der. Jeg er litt usikker på om han kunne dukket opp, men jeg håper det. Det hadde vært fint å få snakket litt sammen, sier hun lurt.

Emre Duvarci (21)

Emre Duvarci gjør realitydebut i «Ex on the Beach» og gleder seg stort til å både feste, flørte og kose seg i solfylte Brasil. 21-åringen beskrives seg selv som en festlig person og tror selv at konseptet vil passe han midt i blinken.

– Jeg er en veldig festlig person og er glad i en fest så jeg tror «Ex on the Beach» vil passe meg fint. Også drikker jeg nesten hver helg, så det passer jo veldig bra, sier han med et stort smil til Nettavisen.

Sjarmøren fra Bergen forteller at han i utgangspunktet ikke er på jakt etter kjærligheten inne i villaen i Brasil, men er absolutt åpen for det om den riktige jenta skulle dukket opp.

– Jeg er en veldig følsom person og har mye følelser, men jeg er ikke her for å finne kjærligheten. Om det derimot dukker opp en drømmedame, kan jeg fort bli veldig eiesyk og kan nok lett få følelser.

Om det dukker opp noen ekser av Duvarci gjenstår å se, men han kan forsikre om at det er god stemning med de fleste. Selv er han glad i å avslutte relasjoner på en god måte, og tror ikke det vil være dårlig stemning om en tidligere flamme skulle dukket opp.

– Jeg er ikke en drittsekk. Jeg liker å spille på følelser, men jeg liker å avslutte ting bra slik at jeg ikke blir hatet. Om en eks dukker opp, så kan det jo bli litt sjalusi, men jeg tror ikke jeg skal tenke på det. Jeg er jo her for å finne nye ekser, sier han med et glimt i øyet.

Jeanett Holmen Johnsen (25)

Realityelsker Jeanett Holmen Johnsen er som hun selv sier «supergiret» på å nå endelig få delta i et realityprogram selv, og forteller at «Ex on the Beach» er det perfekte programmet for henne. Flørting, kjekke gutter, nye venninner og solfylte Brasil kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt og Johnsen skal gjøre sitt for å bidra med alt som hører til skandaleprogrammet.

– Jeg er jo en veldig morsom, sprudlende og jovial jente egentlig, men jeg har jo bein i nesa. Jeg kan nok være litt krass og legger ikke skjul på hva jeg mener. Så hvis det er noe jeg ikke liker, så er jeg ofte den som bryter inn uansett om det handler om meg eller ikke. Folk skal være snille mot hverandre.

Med den tankegangen forteller Johnsen at hun ofte kan havne i drama, men at hun med årene har blitt mye roligere når det kommer til krangling og uenigheter.

– Ofte kommer drama min vei, men det er ikke fordi jeg vil det. Før skrek jeg nok mye tilbake, men nå er jeg nok mye roligere på det.

August Skarning (21)

I flere år har vennene til August Skarning mast på at han måtte komme seg på reality, fordi «han ville sklidd rett inn». Nå står realitydebuten for tur og det er en spent 21-åring som møter Nettavisen før innspilling.

– Helt siden videregående har jeg hørt av folk at de mener jeg burde være med på reality. På den tiden var jeg jo litt mer crazy, så da skjønte jeg hva folk mente. Men nå er jeg jo mye roligere så sånn sett er det kanskje det dårligste tidspunktet jeg kunne vært med på noe sånt, sier han med et smil.

21-åringen fra Mandal forteller at han fort kan ende opp i diskusjoner i villaen og at det gjerne er en type mennesker han har lite til overs for.

– Jeg misliker sterkt sånne mennesker som tror de er bedre enn andre og snakker nedverdigende om mennesker rundt seg. Sånt tolerer jeg ikke i det hele tatt.

Skarning kan fort finne på å sjarmere jentene i senk med sine knallblå øyne, men forteller at han er ikke på jakt etter kjærligheten inne i villaen. Se hvorfor i videoen under.

Martine Uthus (22)

Sistemann i årets startcast er Martine Uthus. 22-åringen fra Geilo har gledet seg i lang tid på å få komme til Brasil og inn i «Ex on the Beach»-villaen, og klarer nesten ikke vente med å få satt i gang.

– «Ex on the Beach» passer meg helt perfekt. Jeg elsker å møte nye mennesker, sole meg, drikke, feste og ha det gøy. Dette er jo et av de programmene hvor det ikke er noe spill, vi skal bare ha det gøy, så det passer meg helt utmerket.

Les også: Går hardt ut mot britisk TV-produksjon: – Veldig skuffet

Harmonien kan imidlertid slå sprekker om det kommer inn en eks, og Uthus forteller at det er flere tidligere flammer hun ikke nødvendigvis har veldig lyst til å se igjen. Likevel vet hun godt hva hun er med på og sier at det nesten vil være en «del av opplevelsen» å få inn en eks.

– Jeg har hatt tre kjærester, men de går det nok fint om kommer. Men det har jo vært en del jeg har hatt en greie med og det er jo de det er mest drama med. Jeg har jo noen jeg snakket med rett før jeg kom hit, så det kan jo bli spennende.

To jokere

Det er imidlertid ikke bare nye deltakere som har tatt turen til Brasil denne sommeren. Som man kanskje ser ut ifra deltakerbildet øverst i saken, gjør også realityparet Caroline Nitter og Cristian Brennhovd comeback i programmet. Denne gangen er de imidlertid med som par og forteller at det er en ypperlig mulighet til å teste forholdet.

– Vi hadde lyst til å være med på «Ex on the Beach» en gang til, også er det jo en god mulighet til å få teste forholdet. Jeg tror det er bra for oss, for klarer vi det her så klarer vi alt. Da er vi så nærme «power couple» man kommer, sier Brennhovd og legger til:

– Men jeg skal nok herje litt med gutta her inne, drikke og kose meg litt og. Jeg tror det er bra for meg. Men jeg ser jo ut som han idioten som tok med seg dama på guttetur.

Les også: Realityparet trosser reiseråd og advarsler om omstridt tannbehandling i Tyrkia: – Jeg bryr meg ikke

Brennhovd og Nitter fant hverandre under «Ex on the Beach Afterski» som ble spilt inn i Hemsedal i fjor vinter, og var i utgangspunktet ferdig med «Ex on the Beach». Men siden Nitter ikke har fått oppleve «Ex on the Beach» i tropiske omgivelser tenkte de dette var en perfekt mulighet til å kose seg med fest og moro.

– Det blir jo en ganske vill type parterapi, men jeg føler jo mer vi gjør sammen jo sterkere blir vi. Så det er veldig gøy at vi får gjort dette sammen, en siste gang som par, sier Nitter.

Nitter har imidlertid et ønske for deltakelsen. Se hva i videoen under:


Første eks inn

Selv om gjengen over er helt klare for å kose seg, feste og nyte late dager i Brasil, er det en som kommer for å slå sprekker i harmonien. En gammel realitykjenning, nemlig Shirin Antaki (21) er på plass for å sette villaen på hodet når hun sjekker inn som første eks.

– Jeg blir nok hovedpersonen i år og. Jeg er den første eksen og det tenker jeg er bra, da ser de andre på meg som en trussel, sier hun lurt.

Antaki deltok i fjorårets sesong av Paradise Hotel, og selv om hun uttalte den gang at hun var ferdig reality for godt, er hun nå altså tilbake på TV-skjermen og denne gangen er det ifølge henne selv en sterkere Shirin som nå skal inn på «Ex on the Beach». Men dramatikk, det blir det uansett.

– Jeg tenker det er viktig med litt smelling i dører og litt skriking, så det blir det. Det er viktig å vise følelser, så det er jeg ikke redd for, uansett om det er å gråte eller skrike.

21-åringen er uvitende om hvem som er hennes eks inne i villaen, det får hun ikke vite før hun møter vedkommende på stranden. Men hun forteller at det fort kan bli amper stemning mellom henne og eksene hennes.

– Det er visse folk jeg absolutt ikke vil se og jeg er ikke venn med noen av mine ekser. Jeg kan ikke skjønne meg på jenter som sier de er venn med eksene sine. Uansett hvilken eks jeg møter på i villaen vil det være dårlig stemning for jeg er ikke på talefot med noen av dem.

Tilbake i Brasil

En annen gammel kjenning som også er tilbake i Brasil er Mario Riera (24). Dette blir hans tredje sesong med «Ex on the Beach» og 24-åringen er som alltid giret på å få komme tilbake til realityprogrammet.

– «Ex on the Beach» er som en komplisert eks for meg. Vi finner alltid tilbake til hverandre på en eller annen måte, men er definitivt den beste eksen jeg har, sier han og fortsetter:

– Jeg trodde kanskje den siste sesongen i Hemsedal var min siste, men så kom det en telefon og da er ikke jeg vond å be, smiler han lurt.

Riera er godt kjent som den som ofte står bak mye av dramatikken i villaen og kan fortelle at han har ingen plan om å endre seg til den sesongen her. Seerne kan med andre ord forvente seg en Mario akkurat slik de kjenner han fra før, hvor han skal stå i bakgrunnen og trekke i trådene så det blir litt action i villaen.

– Nå gleder jeg meg til å komme inn i villaen, møte nye folk og feste. Og ikke minst, lage litt drama. Det blir akkurat samme Mario, med kaos og god stemning, sier han med glis.

24-åringen kommer i likhet med Antaki inn som en av eksene og det blir første gang for Riera. Til nå har han nemlig vært startcast og kommet inn som joker, så nå var det på sin plass at han kommer inn som en eks selv og.

– Nå kommer jeg som eks, så jeg håper jeg får komme opp av vannet på stranden. Da kan jeg krysse av alt på sjekklisten når det kommer til «Ex on the Beach».

I tillegg til de over, kommer også denne gjengen inn i villaen i Brasil:

Fredrik Haraldsen (27)

Tonje Jenssen (24)

Athena Maceva (25)

Mikael Myrslo (26)

Andreas Østerøy (26)

Helene Hima (26)

Lea Vik (28)

Ina Kollset (23)

Lars Erik Grønningen (31)

Solveig Eivindsen (21)

Daniel Eltawafshy (24)

Malene Ramberg (24)

Rachel Sadiki (21)