(Melk & Honning): Vi er vel ikke alene om å være spente på en ny runde med rikmannsdrama på Upper East Side.

Traileren for nye «Gossip Girl» ser ut til å love mye av det samme som vi digget den originale serien for. Kjør intriger, trekantdrama, kjærlighet, sex, luksusliv, rykter – og antrekk to die for.

Les også: Gossip Girl kommer tilbake med ny sesong

Som vi har nevnt tidligere, er det også trivelig å se at det denne gangen er en mye mer mangfoldig og woke gjeng vi skal følge rundt i New York.

Det er fremdeles mye som holdes hemmelig når det gjelder rebooten, også når det gjelder de ulike rollene. Men mange av ansiktene i serien ser svært kjente ut – og ikke bare fordi noen av karakterene faktisk ligner mistenkelig mye på flere av de originale rollene.

Hvor har vi ellers sett dem før? Vi måtte sjekke ut noen av dem!

Eli Brown

21-årgamle Eli Brown kan du nylig ha sett i filmene Wrath of Man (2021), The F**k-it List (2020) eller Run Hide Fight (2020).

Men kanskje viktigst av alt, kan du ha sett ham i serien Pretty Little Liars: The Perfectionists – altså spinoff-serien til Pretty Little Liars. Der spiller han Dylan Walker, en av hovedrollene. Her har vi altså en som har vært med på å videreføre et serie-univers en gang før!

Thomas Doherty

Denne karen er fra Edinburgh, og har faktisk spilt i litt av hvert – alt fra britisk kongefamilie-drama (Catherine The Great, 2019) til tenåringsdrama (The Lodge, 2016) til dansedrama (Free Dance, 2018).

Han er også å se i nye High Fidelity (2020) med Zoë Kravitz i hovedrollen, og i Legacies (2018), en av to spinoff-serier til The Vampire Diaries. Der spiller han vampyren Sebastian som blir introdusert i sesong to – og rollen hans sammenlignes ofte med den kjekkasen og badboyen Damon Salvatore hadde tidligere i samme univers.

Tavi Gevinson

Tavi har vært på sett med et par ganske store navn flere ganger. I filmen Person to Person spilte hun blant annet med Michael Cera, i 2015 gjestet hun serien Scream Queens hvor Julia Roberts og Lea Michelle var blant hovedrollene.

25-åringen har også spilt i filmen Enough Said (2013) med Julia Louis-Dreyfus. I tillegg skal det nevnes at hun har stemme i Netflix-serien Neo Yokio (2017) sammen med blant annet Jude Law og Jadens Smith.

Mest kjent er likevel Gavinson for sin motefortid. I tenårene var hun nemlig med sin særegne klesstil fast inventar på moteukene. Hun startet ungdomsmagasinet Rookie da hun var 15 år, noe som gjorde at hun gjerne ble kalt verdens yngste magasinredaktør i mediene.

Da hun var i ferd med å innta voksenlivet, bestemte hun seg i 2018 for å legge ned magasinet. Det ble samtidig klart at hun ville satse på en karriere som skuespiller.

Elizabeth Lail

Elizabeth er ikke like vanskelig å plassere – de fleste av oss har vel sett henne i Netlfix-serien You. Der spiller hun interessant nok mot Penn Badgley som spilte Dan Humphrey i den originale Gossip Girl-serien. Snakk om å sende stafettpinnen videre!

Whitney Peak

Ugandisk-kanadiske Whitney har du kanskje sett i filmen Molly’s Game (2017) sammen med Jessica Chastain og Idris Elba. Hun har også spilt i The Chilling Adventures of Sabrina (2019) – en serie basert på Archie Comics og som skal finne sted i samme univers som Netflix’ Riverdale.

Jordan Alexander

Av traileren å dømme ser det ut til at Alexander har en helt sentral rolle i serien. Hun har tidligere spilt i seriene Sacred Lies (2018) og i Unbury the Biscuit (2016), men er ellers et nytt ansikt vi er skikkelig nysgjerrig på.

Popsugar melder at den kanadiske skuespilleren i tillegg er både sanger og låtskriver, og at hun er svært politisk aktiv. Hun kjemper særlig mot diskriminering på bakgrunn av hudfarge og for LGBTQ+-rettigheter.

Emily Alyn Lind

Selv om hun bare er 19 år, er IMDB-lista hennes ganske så lang. Kanskje du har sett Emily i Doctor Sleep (2019), oppfølgeren til The Shining? Eller kanskje i serien Code Black (2015)? Hva med i filmene The Babysitter (2017) eller Beautiful People (2012)? Serien Revenge (2011?)

Om noen husker stjernespekkede (og sinnsyke) Movie 43 (2013) dukker hun faktisk opp der også. We’ve made our point.

Serien ser ut til å innfri også når det gjelder valg av seriens voksne. Det liker vi! På castlisten finner vi blant annet Broadway-stjerne Laura Benanti, som også har spilt i blant annet Younger (2018), Supergirl (2015) og Law & Order: Special Victims Unit (2011).

Pluss noen helt ferske fjes

I serien vil vi også få møte flere ukjente fjes, noe som er forfriskende. Blant annet meksikansk-amerikanske Zión Moreno, tidligere modell, som nylig har spilt i den meksikanske Netflix-serien Control Z (2020).

I tillegg har vi skater, surfer, fotograf og modell Evan Mock som debuterer på TV. Han har kanskje ikke noen imponerende skuespillerbio enda – men han skal derimot ha noen imponerende navn på vennelista, blant annet både Frank Ocean, Justin Bieber og Travis Scott, ifølge PopBuzz og Vanity Fair.

Også Savannah Lee Smith debuterer på TV-skjermen i nye Gossip Girl.