Se video! Få første sniktitt og bli bedre kjent med gjengen i sesong 15 av «Paradise Hotel»:

Mandag braker det løs med nok en sesong av den skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel». For femtende gang har tolv nye kjente og ukjente fjes sjekket inn på det luksuriøse hotellet langs solkysten i Mexico, og er klare for å servere seerne nok en dose drama, romanse og intriger.

Bli bedre kjent med de nye «Paradise Hotel»-profilene:

Kristiane Seglem (22)

Fra: Egersund
Bor: Oslo
Sosiale medier: @kristianeseglem

Kristiane Seglem endte opp på «Paradise Hotel» etter at produksjonen sendte henne en direktemelding på Instagram. Ifølge henne selv var hun allerede «inne i kjøret», og var lett å overtale. I fjor deltok nemlig 22-åringen i Dplay-konseptet «Singletown», der hun medvirket som det hun omtaler «som en statist i bakgrunnen».

– Jeg skal ikke lyve. Jeg hadde tenkt til å søke. Det var jo på en måte skrevet i sten at jeg skulle være med her, sier hun til Nettavisen.

I tillegg til sin fascinasjon for reality-TV bedriver Kristiane for det meste av tiden sin til kunst. Via Instagramprofilen @studiokrissy deler hun kunstverkene sine som for det meste går i maling på klær og lerret.

For ett års tid siden begynte hun å male, og har allerede solgt et lerret til 15.000 kroner.

– Også studerer jeg egentlig i England. Jeg tar en bachelor i markedsføring, men tok en pause midt i bacheloren for å satse på kunsten. Nå skal jeg være med på «Paradise Hotel», så du kan jo tenke deg mamma ble fornøyd med det, ler hun.

Kristiane legger imidlertid ikke skjul på at hun deltar i «Paradise Hotel» med en baktanke.

– «Paradise» vil 100 prosent starte en bevisstgjøring rundt kunsten min, men du må ha et produkt også. Jeg lener meg ikke på oppmerksomheten jeg får fra «Paradise Hotel», men det sparer meg kanskje for fem år med markedsføring, sier hun.

Stian Trulsen (23)

Fra: Horten
Bor: Tønsberg
Sosiale medier: @stiantrulsen

Stian er en morsom og selvsikker fyr som takket ja til å være med på «Paradise Hotel» som en «rebound» etter eksen. Bare fire måneder før han sjekket inn på hotellet ble det nemlig slutt mellom ham og kjæresten etter over fire år sammen.

– Det var ikke så mange der inne som jeg kunne gjøre til en «rebound», men det ble en ferie å reise vekk til, sier Stian til Nettavisen.

Til vanlig jobber Stian i anleggsbransjen der han «leker i kloakken og litt sånt». Han beskriver seg selv som litt kjepphøy, og har fått høre flere gager at han har et «dra-til-tryne» – noe han ser på som positivt.

– Jeg vet ikke hvorfor, men folk sier det jo. Jeg har jo blitt slått ned på byen en gang før, men ikke noe mer enn det. Så det er vel bare at folk synes jeg er litt ekkel i måten jeg oppfører meg og snakker på. Jeg tar det med et smil uansett. Å bli kalt et «dra-til-tryne» betyr vel bare at man ser bra ut, tydeligvis, sier Stian.

Ifølge Stian er han i utganspunktet ingen typisk «Paradise Hotel»-deltaker. Mye på grunn av livsstilen sin, som innebærer alt annet enn festing.

– Jeg har livet på stell. Jeg har jobbet i syv år, tatt fagbrev, ferdig på skolen, bestått eksamen og har leilighet. Jeg er egentlig en rolig, ordentlig kar. Jeg er egentlig ingen festløve, men jeg har funnet ut at jeg må bli det nå. Så jeg har vært med på en del fester i det siste, men jeg merker det tar på kroppen, forteller han.

Vendela Haugstad (23)

Fra: Tønsberg
Bor: Oslo
Sosiale medier: @vendelahaugstad

Vendela Haugstad jobber som tannlegeassistent til vanlig, og hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å takke ja til en deltakelse i «Paradise Hotel».

– Hovedsakelig fordi jeg tenkte at det kom til å gå rett vest fordi jeg ikke tenker så mye på konsekvenser. Men så fikk jeg en åpenbaring der jeg tenkte «why the fuck not». Så da ble jeg med likevel, sier Vendela til Nettavisen og ler.

Ifølge henne selv er hun en sprudlende og glad person som liker å ta mye plass.

– Jeg håper og har en god mageføelse på at jeg har gjort en god figur, men det gjenstår å se. Jeg har i hvert fall vært meg selv, men det kan gå begge veier. Enten så liker man meg, eller så liker man meg ikke. Det er sjeldent det går begge veier, sier Vendela om deltakelsen.

Les også: Dette må du ut med for å leie selveste «Paradise Hotel»

Vendela er nemlig en dame med bein i nesa som ikke er redd for å si fra. Ifølge 23-åringen blir det mye drama i denne sesongen av realitykonseptet også, men ikke på samme måte som tidligere sesonger.

– Med utgangspunkt i forrige sesong, som var et helvete uten like, så er kanskje litt mer normale. Vi klarer å skille spill fra realiteten. Vi trengte ikke å rive av hverandre håret og stikke ut øynene på hverandre for å få frem et poeng. Vi klarer faktisk å være venner selv om vi hater hverandre i spillet, avslører Vendela.

Emil Norderhaug (24)

Fra: Trysil
Bor: Oslo
Sosiale medier: @emilnorderhaug

I motsetning til Vendela har Emil hatt store planer om å delta i «Paradise Hotel». Etter snart to år med korona, ville Emil komme seg av gårde til sol og varme, og gjøre alt han ikke har fått lov til å gjøre. Nemlig: «feste, møte nye folk og ha det dritgøy».

Emil er opprinnelig fra Trysil, men har de siste årene bodd i Oslo.

– Som homofil i Trysil så er ikke utvalget akkurat bredt. Det var vel mye av grunnen til at jeg flyttet til Oslo. Jeg måtte utvide horisonten litt, ler Norderhaug til Nettavisen.

Foreløpig har han ikke funnet drømmeprinsen, og innrømmer at han ikke var fremmed for å forsøke lykken inne på «Paradise Hotel».

– Min type er en fyr med litt mørke trekk. Det var det jo ikke så mye av der inne, men det var en som fikk kjørt seg litt der inne. Han var derimot ikke like interessert i meg som det jeg var i han, dessverre. Vi spiller på litt ulike lag, selv om jeg forsøkte å bestikke han med snus som han har var tom for. Så da fikk jeg kost meg litt, ler Emil, uten å røpe for mye.

Imani Edvardsen (23)

Fra: Trondheim
Bor: Trondheim
Sosiale medier: @linaimani

Har du sett forrige sesong av «Paradise Hotel» kjenner du garantert igjen dette fjeset. Rett før Imani sjekket inn i denne sesongen, var hun svært nære ved å vinne «Paradise Hotel».

Mye på grunn av en illojal partner, gikk det ikke helt som ønsket – noe hun har store planer om å endre på denne gang. Taktikken denne gang ble å finne seg en partner å stole på.

– Jeg ble spurt rett etter tapet mitt i finalen. Jeg var litt i tvil om jeg ville takke ja, for jeg var så sliten. «Paradise Hotel» er tøft. Det er et ekstremt spill der inne, så jeg var veldig sliten mentalt. Men så tenkte jeg «søren heller, jeg må prøve en gang til», sier Imani til Nettavisen.

Les også: «Paradise Hotel»-deltakerne punget ut før avreise

Olav Haust (27)

Fra: Fredrikstad
Bor: Fredrikstad
Sosiale medier: @olavhaust

– Jeg er artist på heltid. Jeg produserer låter, jeg skriver låter og jeg synger låter. Jeg pleier å være på «Grænkern» (Gran Canaria) hvert vinter. Nå ble det jo ikke det i år, det ble Mexico, ler Olav til Nettavisen.

Olav Haust er med på «Paradise Hotel» med ett mål: Få flere følgere og lyttere til musikken han lager. Haust har de siste årene tilbragt mye tid i studioet i Fredrikstad der han har produsert over 100 russesanger, ifølge ham selv. Mye også sammen med artisten TIX, som også er bestevennen hans.

Nå har Olav en plan om å satse mer «ordentlig» på musikken, og er blant annet snart ute med en ny singel.

– Jeg tror helt klart at deltakelsen i «Paradise» vil gi meg en sinnsykt boost som artist. Med tanke på nye følgere, og nye lyttere. Det blir mye enklere å dele nye sanger til et nytt publikum, sier Olav til Nettavisen.

I likhet med ham selv har også TIX, eller Andreas Haukland som han egentlig heter, også deltatt i «Paradise Hotel». Til tross for at de to er bestevenner, var det ikke mye tips og triks han fikk hentet ut av det.

– Vi fikk ikke snakket så mye før jeg reiste til Mexico. Så jeg fikk ikke noe tips sånn sett. Men han synes det var veldig morsomt å høre om det hele når jeg kom hjem, og han synes det var moro at jeg kommer på skjermen nå, forteller Olav.

Olav kan også røpe at det ikke ble helt pause på musikkskrivingen inne på hotellet, og kan love at det vil komme både en og to overraskelser i løpet av oppholdet.

Veronica Jansen (21)

Fra: Drammen
Bor: Oslo
Sosiale medier: @veronicajansen

– Jeg er en veldig livlig jente med glimt i øyet. Jeg ler masse av meg selv og har ganske mye humor. Jeg surrer litt også, faktisk. Bortsett fra det... Jeg er litt spesiell, kanskje.

Slik beskriver drammenseren Veronica Jansen seg selv, og er overbevist om at det er noe spesielt i lufta rundt Drammensområdet som gjør det er hele tre deltakere i startcasten i år som er fra Østfold.

Veronica gruer seg til sesongen er i gang på TV, for hun husker nemlig ingenting av det som skjedde på skjermen. Hun sammenlikner ventetiden med konstant fylleangst.

– Man kan sammenlikne det med det. For man husker bare bruddstykker. Man vet at det kommer noe jævlig, men man husker ikke helt hva, ler hun.

Veronica meldte seg på «Paradise» for å vinne, men utelukket likevel ikke å finne drømmemannen inne på hotellet. Ifølge Veronica skal det imidlertid mye til for at en gutt skal imponere henne, og hun er tydelig på hva hun liker.

– Min stereotypiske drømmemann har et veldig pent ansikt og brunt hår. Jeg har ikke noe type sånn egentlig, jeg går mer etter personlighet. Men hvis han ikke har et pent ansikt, så tiltrekkes jeg ikke av han.

Mathias Luther (23)

Fra: Tromsø
Bor: Tromsø
Sosiale medier: @mathiaslutherr

Tromsøværingen Mathias Luther er det kanskje flere som kjenner igjen fra da han var med i fjorårets sesong av Dplay-programmet «Singeltown». Der fant han imidlertid ikke kjærligheten, og det har han heller ingen planer om å gjøre på «Paradise Hotel». Han har nemlig meldt seg på for å vinne.

– Det har jo alltid vært en liten guttedrøm å være med på «Paradise Hotel», men så meldte jeg meg på «Singletown» først og fant ut at det ikke var min nisje. Jeg ville derfor teste ut andre konsepter, og da var det ingen tvil om det skulle bli «Paradise», sier Mathias til Nettavisen.

«Fart, spenning og moro» er tre ord Mathias velger å bruke når han skal beskrive den kommende sesongen, og mener at det er en spesielt god gjeng som har sjekket inn på hotellet denne gang.

– Årets sesong er fullstappa av personligheter. Vi har kost oss, vært oss selv og laget et bra show samtidig. Det er mye gutta stemning og bra fester. På generelt basis er jeg en livsnyter, og det tok jeg også med inn på hotellet. Jeg har «chillet» rundt for det meste, forteller Mathias.

Tonje Jenssen (22)

Fra: Rakkestad
Bor: Rakkestad
Sosiale medier: @tonjejenssen

Tonje Jenssen var blant deltakerne som ble spurt om å være med, og var ikke tvil om hun skulle gjøre. Hun hadde nemlig allerede fylt ut søknadspapirene, men ikke turt å sende de inn.

I likhet med Veronica husker ikke Tonje så mye av hva som skjedde inne på hotellet, men hun er overbevist om at det blir en bra sesong. Tonje beskriver seg selv om en snill, sprudlende og utadvendt jente, med et voldsomt konkurranseinnstinkt.

Hjemme har hun tidligere drevet med rytmisk sportsgymnastikk, og har blant annet blitt Norgesmester med troppen sin.

– Jeg var med på landslaget en liten periode. Så avsluttet jeg karrieren min med å konkurrere en del i tropp, altså et lag. Og da ble vi Norgesmestre. Jeg hater å tape. Når det kommer til konkurranse så går jeg «all in» eller ingenting. Det gikk greit inne på «Paradise Hotel», for det er en annen setting. Men det skinte nok litt gjennom, ler hun.

Tonje hadde likevel lagt en taktikk før avreise, og hadde som mål å komme lengst mulig.

– Jeg skulle være meg selv 90 prosent. Ikke 110 prosent. Jeg la en plan om å være meg selv mest mulig, men samtidig spille litt for å komme lengt mulig. Men jeg endte kanskje opp som en litt mer klønete spiller enn jeg trodde, ler Tonje.

Lukas Whitaker (22)

Fra: Sortland
Bor: Oslo
Sosiale medier: @lukaswhittaker

Nordlendingen Lukas er det man kan kalle en storsjarmør som er glad i å kle seg litt ekstravagant. Han endte opp på «Paradise Hotel» bare noen uker etter at han hadde blitt singel, men i motsetning til Stian takket han ikke ja for en «rebound». Lukas vil vinne, men ikke nødvendigvis spillet.

I likhet med Olav er også Mathias artist på heltid og har akkurat kapret seg en platekontrakt. Han er med rett og slett for å promotere seg selv og musikken sin.

– Det var selvfølgelig for ferien også, men uten musikken så vet jeg ikke om jeg hadde sagt ja, sier Lukas til Nettavisen.

Han er imidlertid ikke redd for at Olav skal gi han konkurranse når det kommer til å vinne seernes oppmerksomhet.

– Nei, jeg ser ikke på det som noen konkurranse. Olav er veldig flink, men vi har veldig forskjellige stiler. Jeg kjører min egen greie. Jeg er ikke noe bekymret for det, sier han.

Sandra Bury (23)

Fra: Polen
Bor: Bodø
Sosiale medier: @sandrawiktoria

Sandra Bury meldte seg først og fremst på sangkonkurransen «The Voice», men endte heller opp på «Paradise Hotel».

– Da jeg meldte meg på «The Voice» for andre gang sa jeg til alle at hvis jeg ikke får bli med nå, så melder jeg meg på «Paradise». Og her sitter jeg, ler Sandra når hun snakker med Nettavisen.

I motsetning til Olav og Lukas har ikke Sandra meldt seg på for å promotere sin egen musikk. Hun har kun meldt seg på for opplevelsens skyld. Musikken har hun foreløpig lagt på hylla, og inn på hotellet tok hun med seg et helt annet talent.

– Jeg ble spådama inne på hotellet. Jeg spår rett og slett alle deltakerne med kortene mine. Jeg er veldig interessert i stjernetegn og alt som har med universet å gjøre. Det har vært veldig gøy å være den karakteren. Jeg var i mitt riktige ess uten å være «Paradise Hotel» sin Lilli Bendriss, ler hun.

Og Sandra ler kanskje nå, men lur som hun er spilte hun kortene sine svært riktig inne på hotellet.

– Jeg kjørte en fin liten vri. Jeg spår deltakerne litt dit jeg vil ha dem. Jeg har nok litt flere fingre med i spillet enn det de vet om, sier Sandra lurt.

Hvor langt spådommen rakk for Sandra Bury gjenstår imidlertid å se. «Paradise Hotel» har premiere på Viaplay mandag.