Bli kjent med drømmeprinsene i videoen under:

I 2020 fant kjendisstylisten Jan Thomas (55) kjærligheten med Harlem Alexander (34) gjennom programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen», og nå har tiden kommet for at 55-åringen skal hjelpe Linni Meister (36) med det samme.

Sammen satte de to snuta mot Kragerø i fjor sommer, der Meister ble introdusert for ti friere som alle vil vinne hjertet hennes. Om noen av dem har klart det, gjenstår å se når programmet begynner på TVNorge og discovery+ 24. januar.

I denne saken blir vi bedre kjent med de ti frierne, som består av både tidligere tv-profiler og nye personligheter som har én ting til felles: De vil bli mannen i Linni Meisters liv.

Se de første bildene fra «Linni søker drømmeprinsen» her:

Fredrik Fjeld

Alder: 31
Yrke: Energimontør

Fredrik Fjeld er nok et kjent navn og ansikt for de som liker å se datingprogrammer på tv.

I 2017 deltok nemlig 31-åringen i «Jakten på kjærligheten» på TV 2, der han gikk helt til topps og fant lykken med Beatrice Fjell. Forholdet skulle derimot ikke vare, og etter tre år som kjærester gikk realityparet hver til sitt i august 2020.

Nå er Fredrik Fjeld klar for å søke kjærligheten på tv igjen, og dermed også en av få som vet hvordan det er å date på tv.

– Jeg har jo prøvd det en gang tidligere, så jeg er litt kjent med det. Men det er jo fortsatt rart, det er ikke vanlig å date med et kameracrew på slep, sier han til Nettavisen og ler.

Les også: Jan Thomas blir programleder: Skal hjelpe Linni Meister med å finne kjærligheten

Fjeld er spent på å se om det kommer til å oppstå noe mellom ham og Linni Meister, og er klar på at hun allerede har flere egenskaper som han setter stor pris på i et forhold.

– Jeg har lyst på en dame som har ting på stell. Som har ting i orden og har lyst på en person de kan ha litt hverdagskos med. Og Linni ser ut til at hun har ting på stell – det liker jeg.

– Men det jeg liker best, er latteren hennes. Den er ufattelig morsom, og får alle andre til å le. Hun er en sprudlende dame med mye liv, sier han om hva han liker best ved henne.

Joachim Johansen

Alder: 39
Yrke: Administrasjonssjef logistikk/transport

At Joachim Johansen er en aktiv type, er det ingen tvil om.

Overfor Nettavisen forteller han at han både spiller fotball, skater, står på snowboard og spiller golf, men han har heller ikke noe imot en avslappende kveld på sofaen med gaming.

– Men det smaker ekstra godt å slappe av hvis man har gjort noe aktivt først, sier Johansen.

Bli bedre kjent med Joachim Johansen og alle de andre drømmeprinsene i videoen øverst i saken!

Han meldte seg på programmet etter å ha blitt tagget i et innlegg på Facebook der produksjonen søkte etter deltakere, og har siden funnet ut at han og Meister deler flere interesser. Selv tror han de dermed kan være en god match.

– Alt fra poker og gaming til bowling og biljard. Også ser jeg hun tilbringer mye tid med sønnen sin, og det virker som de har et veldig bra forhold. Og det er også viktig for min del, sier Johansen, som selv har en datter fra et tidligere forhold.

På spørsmål fra Nettavisen om hva han liker best med Linni Meister, kommer svaret fort fra 39-åringen:

– Det er det at hun er så positiv. Hun er så blid hele tiden. I alle fall ut fra det jeg har sett så virker det som hun er en veldig positiv og blid jente, sier Johansen og smiler fornøyd.

– Jeg kjenner henne jo ikke enda, men ut fra det jeg har sett så tror jeg hun kan være drømmedama. I og med at hun har de egenskapene hun har. Hun virker som en snill og jordnær dame – som man kan føle seg avslappet med, legger han til.

Audun Vhile

Alder: 35
Yrke: Selger

Det skjedde mye på én gang da Audun Vhile valgte å melde seg på «Linni søker drømmeprinsen».

Den 35 år gamle selgeren meldte seg nemlig på programmet bare åtte dager før innspillingen startet, og fikk beskjed om at han var en av de ti utvalgte tre dager senere. To dager før avreise oppsto det det imidlertid dramatikk på hjemmebane.

– For to dager siden var jeg hos dyrlegen med hunden min, en mops på 14 år som heter Frank. Jeg måtte ta ham med til dyrlegen for han hostet så fælt, forteller Vhile til Nettavisen.

– Da så de at pusterøret hans var nede i noen millimeter på det tynneste. Det er en sykdom han har hatt siden han var liten som plutselig har blitt veldig ille. Så jeg fikk beskjed om at han kan dø når som helst. Men han har fått mye medisiner og har blitt bedre, og det er flinke folk som passer på han mens jeg er her. Jeg håper det går bra, legger han til.

Les også: Dette er de nye «Camp kulinaris»-kjendisene

Med andre ord har Vhile ofret mye for å date Linni, og håper nå at han kan få noe ut av tv-opptredenen.

– Hvis jeg skal være ærlig, så har jeg en TikTok-profil som har blitt ganske populær. Så jeg tenkte at jeg kanskje burde prøve meg på TV. Så bladde jeg gjennom programmene og fant det her, og tenkte at Linni er fin, jeg kan prøve der, sier han om hvorfor han først meldte seg på datingprogrammet.

Videre forteller 35-åringen at han leverte en «tullesøknad», og at han ikke regnet med å bli valgt ut.

Da han først ble kontaktet og spurt om han ville være med, fikk han derimot satt seg litt mer inn i hva han faktisk skulle være med på, og fikk samtidig mer sansen for Linni Meister.

– Jo mer jeg har undersøkt, jo mer har jeg funnet ut at vi har mye til felles og kanskje passer sammen. Hun er veldig glad i dyr, og virker både smart og snill. Så hun er et ordentlig kupp. Hun er langt utenfor min liga, sier Vhile til Nettavisen.

Rolf-Erik Rusten Skyvulstad

Alder: 35
Yrke: Lastebilsjåfør

Rolf Erik Rusten Skyvulstad er heller ikke, i likhet med ovennevnte Fjeld, ukjent med å date på tv. Han har tidligere vært å se i datingprogrammet «Første date» på TVNorge.

Men det betyr ikke nødvendigvis at 35-åringen fra Valdres er noe særlig god på å date.

– Jeg har vært på én date, og det var på tv. Og nå skal jeg på date nummer to, også på tv. Så hvis det skjærer seg nå må jeg prøve en gang til. Alle gode ting er tre, sier Skyvulstad og ler.

Les også: Nå er «Farmen»-paret offisielt kjærester

35-åringen ble påmeldt av en venninne, og måtte ta en runde på hjemmebane før han takket ja til deltakelsen. Han har nemlig en 13 år gammel datter, som fikk det siste ordet:

– Hun fikk bestemme om det var «no or go». Men det er jo ikke noe drite-ut-tv det her, det er mye mer seriøst. Så da er det bedre. Men jeg har fått beskjed om at jeg ikke skal nakenbade. Det er den ene beskjeden jeg har fått fra henne.

Birger Heimdal

Alder: 28
Yrke: Tømrer og mediedesigner

Birger Heimdal har fulgt med på Meister i et par år, og legger ikke skjul på at hun har vekket interessen hans.

– Hun er den eneste kvinnelige kjendisen jeg følger på Snapchat, og det sier vel litt. Hun har så sinnssykt mye energi, virker veldig utadvendt og virker som et godt menneske jeg vil bruke tiden min på, sier han til Nettavisen.

Han beskriver også seg selv som en type med mye energi, og tror han og Meister er en god match sånn sett.

Men Heimdal er ikke den eneste mannen som ønsker å sjarmere Meister. Han konkurrerer mot ni andre menn, men vil ikke nødvendigvis kalle det en konkurranse av den grunn.

– Vi må jo bare være oss selv, og fra første stund vi gutta møttes føltes det veldig naturlig, så det å si at man skal slå ut noen i en konkurranse blir feil måte å si det på. Vi må passe på både Linni og oss selv, for det er følelser involvert her. Jeg kjenner litt på det – men jeg tror det blir fint, sier Heimdal.

Selv har ikke Heimdal barn, men han gleder seg til å stifte en familie. Det har han vært klar for lenge.

– Jeg elsker barn. Jeg har vært klar for å få barn og stifte familie siden jeg var 19. Men man vokser mye på den tiden fra man er 20 til der jeg er nå, så nå er jeg ekstra klar. Nå er livet på stell, og jeg vil ha noen jeg kan dele livet med og forhåpentligvis få barn med, deler 28-åringen og legger til:

– Så det at Linni har barn er bare positivt. Jeg gleder meg til å hilse på sønnen hennes.

Ole Aleksander Kristiansen

Alder: 30
Yrke: Legestudent

Ole Aleksander Kristiansen har bevisst ikke gjort så altfor mye research på Linni Meister før Kragerø-oppholdet.

– Jeg synes hun virker som en veldig spennende dame med bein i nesa. Men jeg har ikke gjort noe særlig med undersøkelser enda, for jeg tenker det er bedre å lage seg et inntrykk når vi møtes. Så det blir veldig spennende, sier han.

30-åringen beskriver seg selv som en Espen Askeladd-type, og ser på opplevelsen som et eventyr. I den beskrivelsen ligger det også at han er allsidig, forteller han til Nettavisen.

– Så jeg får se om jeg klarer å dra noe opp av hatten, sier han på spørsmål om hvordan han skal sjarmere Meister.

Les også: Helene Olafsen får kritikk på Instagram: – Jeg er for å bruke huet, men mot å være fullstendig firkanta

Selv har Kristiansen en snart åtte år gammel sønn, og det at Meister også er forelder ser han på som en stor bonus.

– Jeg synes det er helt fantastisk at Linni også har barn. Så det er en bonus at vi begge vet hva det handler om, sier han.

Ørjan Benjamin Hansen

Alder: 34
Yrke: Fisker

Ørjan Benjamin Hansen elsker å prøve nye ting og nølte ikke med å melde seg på «Linni søker drømmeprinsen».

– Linni virker så sprudlende, energisk og positiv, og det grafser jo i nysgjerrigheten. Så derfor er jeg her, for å finne ut om det finnes en vei videre for oss, sier han til Nettavisen.

Hansen beskriver seg selv som en åpen og ærlig romantiker, og tror Meister vil sette pris på nettopp det.

– Jeg er meg selv 200 prosent, og det tror jeg Linni vil like.

– Jeg er veldig glad i å vise kjærlighet til de jeg er glad i. Det føler jeg er viktig, legger Hansen til, og forteller at en drømmedate for ham ville vært en tur ut på havet der han virkelig føler seg hjemme – med reker og en kald en i hånda.

Fiskeren legger ikke skjul på at han har fått et inntrykk av Meister gjennom det offentlige livet hennes, men han er tydelig på at han ikke kommer til å la seg påvirke noe av det.

– Det kryr jo av Linni i sosiale medier. Men jeg er ikke interessert i å ta utgangspunkt i hva som står i avisene og i sosiale medier. Jeg vil bli genuint kjent med henne på min måte. Meg, henne, oss. Bare ta det derfra og se hva det blir.

Kenan Ibrahimefendić

Alder: 34
Yrke: Eiendomsdrift

Kenan Ibrahimefendić er klar for å vise en ny side av seg selv når han nå skal date Linni Meister på tv.

– Jeg har vært en lukket person og ikke sluppet så mange mennesker inn i livet, så jeg har hatt litt problemer med å forelske meg. Så jeg tenker at nå skal vi se en ny versjon av meg, der jeg tør å være mer åpen og snakke om følelser, for eksempel. Det synes jeg er uvant, sier han til Nettavisen.

34-åringen er ikke i tvil om at Meister er drømmedama.

– Herregud, hvem er det som ikke vil date Linni? Hun er fantastisk. Hun har energi, utstråling, hun ser bra ut, og jeg gleder meg veldig til å bli kjent med henne bak fasaden. Jeg trenger mer tid til å bli bedre kjent med henne, men ut fra det jeg har fått inntrykk av er hun uten tvil drømmedama.

Les også: Gatemusikant Berthina ble overrasket av Maria Mena. Nå strømmer pengene inn

Selv hevder Ibrahimefendić han er dårlig på sjekking, men han håper likevel de to kan knytte et sterkt bånd.

– Jeg tenker at måten jeg kan komme inn i hjertet hennes på, er å vise henne at jeg er en dedikert pappa. Og vise at jeg priser at hun er en dedikert mor. Der tror jeg vi har noe fint.

Faktisk har Ibrahimefendić og Meister møttes før, men det har han ingen planer om å fortelle henne.

– Det er veldig mange år siden, så jeg tror ikke hun husker meg. Men den gangen så jeg litt opp til henne og spurte om en selfie, så vi tok bilde. Jeg var stolt som en hane. Så jeg har faktisk møtt henne før, men jeg kommer ikke til å fortelle henne det, sier han – og legger til at han fortsatt har selfien.

Roy Arne Tollefsen

Alder: 39
Yrke: Logistikkansvarlig

Roy Arne Tollefsen beskriver seg selv som en familiemann, noe han tror Linni Meister kommer til å sette pris på.

Selv har Tollefsen to døtre, en på ti og en på 19. Og påmeldingen til «Linni søker drømmeprinsen» var det ingen ringere enn eksen hans, moren til yngstemann, som sto for.

– Det var eksen min som meldte seg på. Det er helt fantastisk. Hun kjenner meg ganske godt, og vi samarbeider veldig godt, så hun vet at Linni er den typen jeg liker, sier han, og legger til at han lenge har hatt et godt øye til Meister.

– Linni virker som en vanvittig bra dame som har hele pakka. Hun er en herlig mamma og sjarmerende og energisk.

Hvordan Meister er som mor er også det han liker best.

– Det at hun er en så god mor er noe jeg faller veldig for. Jeg er veldig opptatt av barn selv, og prioriterer barna mine over alt, så den egenskapen er veldig fin. Så det at hun har en sønn er veldig fint, det er den gutten jeg mangler, smiler han.

Sven Grimstvedt

Alder: 30
Yrke: Prosjektleder bygg og anlegg

Sven Grimstvedt ble i utgangspunktet påmeldt av en kamerat som en spøk, men bestemte seg for å gripe sjansen.

– De kameratene mine som vet at jeg skal være med synes det er veldig moro, men de trodde nok jeg skulle trekke meg i siste liten. Og her sitter jeg, så de tok feil, heldigvis, ler han.

Les også: Avslører detaljer fra «Fangene på fortet»: – Helt i grenseland, spør du meg

Det er imidlertid bare et fåtall som vet at Grimstvedt nå skal date Linni Meister på tv. Familien er helt uvitende.

– Jeg bare slo av telefonen og forsvant, sier han og legger til:

– Så de kommer nok til å bli litt sure for at jeg ikke har sagt fra om hva jeg driver med.

30-åringen har naturligvis sett Meister på tv tidligere, men gleder seg til å bli bedre kjent med henne som privatperson.

– Man danner seg jo et bilde, så det blir artig å se om det bildet stemmer og hvordan hun er på ekte. Men hun virker sprudlende, blid og har godt humør. Det lover godt, sier han.