Både prins William (38) og prins Harry (36) er ofte å lese om i internasjonal presse, men noen det sjelden skrives om er de britiske prinsenes nokså «ukjente» søsken, Tom og Laura.

Teknisk sett er de ikke «ekte» søsken, men stesøsken – da Tom Parker Bowles (46) og Laura Lopes (43) er barn av Camilla Parker Bowles (73). Hun er igjen gift med prinsenes far, prins Charles (72). Charles og Camilla giftet seg i 2005.

Les også: Kongelige bryllup går ikke alltid knirkefritt for seg. Her er de største skandalene

Men sammenslåingen av de to familiene gikk ikke akkurat smertefritt for seg, ifølge Cosmopolitan.

Da Charles og Camilla fant tilbake til hverandre etter at deres første ekteskap gikk i vasken, skal det nemlig ha vært alt annet enn god stemning mellom barna i de to familiene.

Spesielt vanskelig skal det ha vært mellom William og Laura.

Kranglet om foreldrene

I boken «Harry og William» fra 2010, skriver kongehuseksperten Katie Nicholl at William og stesøsteren kranglet mye i tenårene, da oftest over foreldrene sine.

Charles og Camilla ble et par i 1999, men kjente godt til hverandre før dette. Blant annet hadde de et forhold før Charles giftet seg med nå avdøde prinsesse Diana – og flere har hevdet at Camilla bidro til at de to gikk fra hverandre.

Les også: Raser mot ny «The Crown»-sesong: – Mobbing med Hollywood-budsjett

Det skal også ha vært dette de to kranglet om.

«William og Laura pleide å krangle forferdelig mye over hvem som hadde skylden for de ødelagte hjemmene deres. William la skylden på Camilla for at hun hadde såret moren hans, noe som gjorde Laura illsint. Laura ville ikke høre det. Hun pleide å fyre tilbake mot William og si at faren hans hadde ødelagt livet hennes», hevder Katie Nicholl i boken.

Konflikten mellom William og Laura skal imidlertid ha roet seg med årene, og da prinsen giftet seg med hertuginne Kate (39) i 2011 var datteren til stesøsteren en av blomsterpikene.

– Vi er de «vanlige» barna

Laura og broren Tom er som nevnt ikke like kjent som stebrødrene sine – men med et kjapt søk på internett er det likevel ganske mye å finne ut om de «ukjente» søsknene.

Laura Lopes jobber som kunstkurator i London, og giftet seg med regnskapsføreren Harry Lopes (43) i 2006.

Sammen har ekteparet to barn, Eliza (13) og Louis (11).

Også Harry Lopes kommer fra en «mektig» slekt, og er barnebarn av en baron. I tillegg er Harry i slekt med den berømte Astor-familien, som er kjent for sin enorme rikdom.

Både Laura og broren har ved flere anledninger blitt avbildet med kongefamilien, men oftest i offisielle settinger som under bryllupet til Charles og Camilla i 2005. Selv anser likevel ikke Laura seg som en den av den kongelige familien.

Les også: Prins Harry hevder familien nektet ham å forlate kongehuset i nytt sjokk-intervju

– Vi er egentlig ikke en del av kongefamilien, for å være ærlig. Moren min giftet seg inn i kongefamilien – så hun er en del av den, uttalte 43-åringen da hun og storebroren gjestet «Good Morning Britain» i 2019, gjengitt av Express.

– Vi er de «vanlige» barna. Vi er bare ved siden av, la hun til.

Hyller stefaren

Lauras bror, Tom Parker Bowles, er på sin side en godt kjent matskribent og -kritiker i Storbritannia.

Han har skrevet syv kokebøker, og vant i 2010 prisen Guild of Food Writers for sitt arbeid. Ifølge Town & Country jobber 46-åringen også som restaurantkritiker for The Mail on Sunday – i tillegg til at han leverer saker til britiske Esquire.

Privat har Tom Parker Bowles vært gift med kona Sara Parker Bowles (48), som tidligere het Buys til etternavn, siden 2005. Sammen har paret datteren Lola (13) og sønnen Freddy (11). Familien på fire er til vanlig bosatt i London.

Etter alt å dømme har Tom et godt forhold til stefaren sin.

– Alt man bryr seg om når det kommer til foreldrene sine er om de er lykkelige. Og moren min er eksepsjonelt lykkelig. Jeg har alltid elsket stefaren min, han har alltid vært en snill, hyggelig og kjærlig mann, sa han til Hello nylig og la til:

– Han er en mann med varme, intelligens og medmenneskelighet. Jeg tror han vil bli en fantastisk konge.