Da prinsesse Märtha Louise begynte å date sjaman Durek Verrett, fikk prinsessen også et nettverk av innflytelsesrike kjendisvenner på kjøpet.

Når de ikke jobber sammen eller er på hver sin kant henter det lykkelig paret noen av sine krefter hos en rekke støttespillere - og kjendisvenner. Via sosiale medier får følgerne et glimt inn i livet i kretsen.

Dureks Hollywood-venninne har fått hard medfart

Skuespiller Gwyneth Paltrow er en av Durek Verretts store støttespillere, og hun var blant de første som gratulerte paret da de fortalte om sin kjærlighet på Instagram.

Paltrow, som tidligere var gift med Coldplay-vokalist Chris Martin, er grunnlegger av det omstridte livsstilsmerket Goop som inkluderer både en nettbutikk og et magasin.

Med Paltrow i spissen har nettstedet også opparbeidet seg en solid følgerskare og gir råd om alt fra healing til alternativ medisin.

I likhet med sjaman-vennens praksis, har også Paltrows flørt med alternativ medisin blitt heftig kritisert.

Selskapet har nemlig høstet massiv kritikk av en mengde leger, både for produktene sine og for påvirkningen og den angivelige utnyttelsen av syke folk.

– Problemet er at selskapet (Goop, journ.anm.) ikke besitter kompetansen og troverdige vitenskapelige bevis som kreves av lovverket for å komme med slike påstander, sa organisasjonen Truth in Advertising i en uttalelse om Goop.

Organisasjonen jobber for at amerikanske selskap opptrer sannferdig og ikke villeder forbrukerne med sin markedsføring.

Da Goop averterte såkalte vagina-egg, som skulle puttes opp i vagina for å blant annet øke seksuell energi og nytelse, og en blomsteressens som kunne hjelpe til å motvirke depresjon, gikk Goop på et knusende søksmål, og ble tvunget til å betale 145.000 amerikanske dollar.

Likevel har selskapet stått støtt i stormen, og flere medier har påpekt at Goop med Paltrow i spissen har blitt mestre på å bruke kritikken til sin fordel og dermed også trekke følgerne sine enda tettere til seg.

Ikke ulikt prinsessen og sjamanen selv, som i en storm av kritikk endte med å selge ut flere av sine foredrag i Norge.

Alle som var noen måtte ha sin egen sjaman

I 2017 skrev britiske The Times om hvordan de hotteste kjendisene måtte ha sin egen sjaman. «Et farlig spill»-skuespiller Selma Blair er blant dem som har sverget til tjenestene fra prinsessens sjaman.

Sangeren Leann Rimes er en annen Hollywood-profil i sjamanens nettverk. Når han besøker hjemmet til sangeren, later det til at det oppstår både fruktige diskusjoner og masse latter.

– Mektig dag med @LeannRimes. Latter, spirituelt inspirerende diskusjoner, diskuterte kvinner med makt og hvor fantastisk livet er. Hedre din sannhet hver dag du lever til det fulle og husk at kjærlighet til deg selv er den nye svarte, skrev sjamanen etter møtet og tagget med «Gjør livet hyggelig», «takknemlig», «sjelefull» og «kvinner er sanne ledere».

Også The Vampire Diaries-skuespilleren Nina Dobrev er interessert i alternativ behandling, og er gjennom dette blitt en av sjamanens Hollywood-venner.

Hun har ikke bare hatt Durek som sin personlige sjaman, men også deltatt i sjamanenes podkast.

Her delte Dobrev åpenhjertig om hvordan hennes spirituelle reise begynte - en reise som endte i vennskap for skuespillerinnen og sjamanen.

Det er også tydelig at Kelly Rutherford, for mange kjent som Gossip Girl-stjernen Lily van der Woodsen, setter stor pris på vennskapet med Durek.

I fjor deltok venneparet blant annet i en samtale om kvinnelig myndiggjøring med guru Jagat.

– Ser frem til den kjærlige, helende klemmen og visdommen du deler, skrev stjernen til Durek.

Hollywood-feiring med burlesque

Sjaman Durek har et bredt nettverk av kjente kvinner, og derfor var det kanskje ikke så rart at han valgte å ta med prinsessen på Bridget Jones-skuespiller Renée Zellwegers 50-årslag i april.

Bursdagsfesten, som foregikk relativt privat, skal i tillegg til prinsessen og sjamanen, hatt kjendiser som Tom Ford, Tom Hanks og Star Wars-regissør J.J. Abrams, ifølge Radar Online.

Selskapet fant selvsagt sted i stjernenes by, Los Angeles, på den trendy baren «No Vacancy».

Bursdagsfeiringen eide rom før forholdet mellom de to ble avslørt, men på denne tiden var paret uadskillelige, og prinsesse Märtha Louise reiste altså med sjamanen til USA for å møte hans venner der.

Dessuten var det nok en veldig fredfull og god oppladning til den hektiske tiden som lå paret i vente.

Luksuslivet i London

Durek Verrett er fra California, men er bosatt i London, og når prinsesse Märtha Louise besøker ham i den britiske storbyen er kun det beste godt nok for paret.

Under et besøk til London tidligere i juni var fokuset på velvære. Da la sjaman Durek ut en video av at han og prinsesse Märtha Louise på det trendy velværestedet Facegym.

Stedet er en slags krysning av ansiktstrening som møter spa, hvor behandlingene koster fra en snau 500-lapp til et par tusen kroner.

Paret er heller ikke fremmed for å leve litt ekstra. Da sjamanen introduserte sin nye kjæreste Märtha Louise for venner i London, nøt gjengen en luksuriøs festaften på AnnaBel's.

AnnaBel's ligger på Berkeley Square i råflotte Mayfair, og er en nattklubb hvor kun medlemmer slipper inn. Stedet er kjent for å tiltrekke seg de mest omtalte kjendisene vi har, og det var blant annet her at Rihanna ringte inn nyttår med sin styrtrike kjæreste i januar.

Kanskje var det Annabel's stamgjest prins Charles som har fått vår egen prinsesse innlemmet som medlem i det fasjonable lokalet?