(Melk & Honning): Nok en moteuke har gått av stabelen i København. Den har som vanlig gitt oss rikelig med motepåfyll, både på runwayen og i gatene. Vi har allerede delt Melk & Honnings favoritter fra streetstylen, men har også sett noen tydelige trender blant gatemoten.

Les også: Nå vil «alle» ha Cindy Crawfords 90-tallsfrisyre: – Ikke overraskende, sier norsk frisør

Moteløvene i Københavns gater digger dem: Her er trendene du bør satse på fremover.

Oversized blazer

Oversizede blazere i ulike lengder, tekstiler og farger var stadig å se – og antageligvis ikke bare på grunn av det skiftende været i København. Motefolket er enige: Blazere er et must have akkurat nå.

Sett

You can never go wrong… med sett! Moteukens deltakere beviste teorien godt. Sett kan styles på utallige måter og pyntes opp eller ned. Det kan også være både enkelt og et statement i seg selv.

Skinn

Skinn er en sikker vinner – imitert eller ikke. Nå vil vi ha skinn eller skinndetaljer på alt fra bukser og vesker til jakker. Flere skinnplagg sammen trender også, gjerne i en all-leather look.

Denim

Da vi var mange måneder inn i joggebuksetilværelsen under lockdown, var det kanskje ikke mange av oss som savnet jeans. Nå som samfunnet er mer åpent igjen, er kjærligheten til jeans og denim tilbake! Gjestene under moteuken beviste at denim trender igjen – og feiret med antrekk med denim i alle former og vasker.

Farge: Oransje

Det var heller ikke mangel på fargesprakende antrekk. Sterk oransje var populær blant influencerne og kjendisene som deltok på moteuken.

Farge: Grønn

Ingen tvil om at grønt er skjønt! I København var det mange som hadde stylet fargen i flere ulike nyanser, blant annet militærgrønn, limegrønn og neon.

Farge: Blå

Blå var også en viktig farge for denne moteuken. I tillegg til denimblått, var det spesielt mange som gikk for en sterk, klar blåfarge til denne sesongens moteuke.

Farge: Brun

Ikke like signaliserende som farge sammenlignet med flere av de andre fargene som trender, men en sterk farge likevel. Flere av moteukens antrekk hadde mye brunt i seg, gjerne i flere ulike nyanser.

Farge: Rosa

Poppende, glad og veldig feminin – rosa er stadig en farge som trender. I sesongens streetstyle ble rosa gjerne brukt som statement. Ikke vær redd for å synes!