ARTS / TJUVHOLMEN (Nettavisen): Artist Andreas «TIX» Haukeland (29) er for tiden aktuell i sin første programlederrolle, og leder årets sesong av «Paradise». Siden februar har livet hans sentrert mye rundt realityserien.

Da 29-åringen trådte opp på den kjendistunge sommerfesten til Elle og slo av en prat med Nettavisen tidligere denne uken, lettet han på sløret om sine krav for å ta på seg realityjobben.

Les også: Andreas «TIX» Haukeland taper millioner på «Paradise»-rollen

«TIX» er kjent for sin ekstravagante klesstil, og det var noe han gjerne ville videreføre til tiden i Mexico, men det var én detalj som regelrett ble slått raskt ned på.

Falt ikke i god jord

Bortsett fra den ikoniske pelskåpen og solbrillene er nemlig ikke antrekket til «TIX» komplett uten signaturplagget, nemlig pannebåndet.

Under den nye sesongen av «Paradise» er han alltid å se i pannebånd , gjerne i ulike farger. Til vanlig er man vant til å se «TIX» i blokkbokstaver skrevet på båndet, men i Mexico måtte programlederen se seg nødt til å droppe varemerket.

Han kan imidlertid avsløre at han prøvde å overbevise produksjonen om å få lov til ta med seg sitt kjente varemerke inn på reality-resortet.

– Det står i kontrakten at jeg kan ha pannebånd, men jeg hadde ikke lov til å ha «TIX» på båndet, innrømmer Haukeland overfor Nettavisen.

Det ble altså satt begrensninger til hans signaturplagg, og produksjonen tillot ikke programlederens ønskede pannebånd-stil. Hva som nettopp ligger til grunne for avgjørelsen er han imidlertid usikker på, men Nettavisens journalist har en mistanke.

– Er det fordi det er reklame for deg?

– Jeg vet ikke. Jeg fikk ikke gjennom «TIX» på båndet, men det går greit, forsikrer programlederen.

Les også: TikTok-stjernens skjebnesvangre valg: – Tror ikke jeg vil angre

Selv om han måtte ta til takke med ensfargede pannebånd uten tekst var det helt utenkelig for «TIX» å droppe plagget.

– Bånd må med, ja, sier han bestemt.

Støtter «TIX»

I anledning til den store motefesten onsdag kveld lot artisten pannebåndet ligge hjemme, og gikk heller for en Porsche-caps.

Det reagerte «God Kveld Norge»-programleder Dennis Siva Lie (28) på. De to møttes på den rosa løperen, og Haukelands valg av hodeplagg ble fort et tema mellom de to.

Som de aller fleste er også Siva Lie vant til å se Haukeland iført pannebåndet, og han støtter artistens ønske om å beholde «TIX» på båndet.

– Jeg digger at han fortsatt har klart å holde på pannebåndet. Men jeg er litt sur for at det ikke står «Paradise» eller «TIX», sier Dennis Siva Lie til Nettavisen.

Les også: Sophie Elise med kryptisk melding på Instagram: – Dette er det verste med å være singel

Programlederne for hver sin kanal ble imidlertid bedre kjent på den rosa løperen, og de diskuterte hvordan kveldens forløp skulle bli.

Spesielt Siva Lie hadde en plan for «TIX» han ville utføre for kvelden, finn ut hva det var i videoen under: