De siste elleve årene har realitykonseptet «Paradise Hotel» stått for skandaler, kontroverser og, ikke minst, overskrifter i de fleste norske aviser. Men i tillegg til skandaleomsuste overskrifter, har serien også hentet frem nye TV-profiler.

De siste to årene har også realitykonseptet «Ex on the Beach» gjort det samme.

Svært få klarer å bevare plassen i rampelyset etter deltakelsen, men noen få har klart å livnære seg av kjendisstatusen og har blitt profiler man stadig ser på TV og i sosiale medier.

Vi har lagd en oversikt over hva de mest kjente «Paradise Hotel»- og «Ex on the Beach»-deltakerne har tjent siden realitysuksessen.

Se hele listen nederst i saken!

«Staysman» tjener mest

I 2012 dukket Stian Thorbjørnsen (37), best kjent under artistnavnet «Staysman», opp i den fjerde sesongen av «Paradise Hotel». Året etter var også med i TV3-serien «Robinsonekspedisjonen».

Den blide 37-åringen fra Fredrikstad har gjort stor suksess som artist i musikkgruppa «Staysman og Lazz». Siden 2010, har gruppa stått for landeplager som blant annet «En godt stekt pizza», «Trenger en mann» og «20 kilo ekstra».

I høst debuterer han også som programleder i NRK-programmet «10 på topp».

Om suksessen Thorbjørnsen har gjort skyldes deltakelsen av «Paradise Hotel», kan man bare spekulere i. Pengene han har tjent siden deltakelsen er i hvert fall nok til å livnære seg av.

Ifølge skattelistene for fjoråret, som ble sluppet tirsdag morgen, tjente Thorbjørnsen over en million norske kroner, nærmere bestemt 1.379.284 kroner. Dette uten medregnet formue.

Siden 2015, da han tjente 621.139 kroner, har han økt inntekten med hele 758.148 kroner.

HØR OGSÅ: Stian Thorbjørnsen gjester ukas episode av Nettavisens podkast SCHENDIS.

Søk i skattelistene her:

Tjener millioner

Thorbjørnsen er imidlertid ikke alene om å vippe over millionen i fjor. Tidligere «Paradise Hotel»-deltakere som Isabel Raad, Martine Lunde og Petter Pilgaard har også gjort stor suksess etter realitydeltakelsen og livnærer seg godt på livet i rampelyset.

Ifølge skattelistene tjente Isabel Raad (25) hele 1.200.847 kroner i fjor, kontra 41.795 kroner som hun tjente i 2015, samme år som hun deltok i realitysuksessen.

Martine Lunde (23) var med i «Paradise Hotel» i 2017. Siden den gang har hun deltatt i andre TV-program som «Skal vi danse» i fjor, og er blitt en av Norges aller største influensere. Ifølge skattelistene tjente Lunde 1.352.801 kroner i fjor, kontra 50.017 kroner i 2015.

Petter Pilgaard (39) har også gjort stor suksess siden sin deltakelse i «Paradise Hotel». 39-åringen vant realitykonseptet i 2009, og har siden vært programleder for realitykonseptet «Big Brother» i 2011.

Han har også dukket opp som deltaker i andre realitykonsepter som «Farmen Kjendis», og har hatt egne dokusåper som «Petter elsker Mari» og «Vendela + Petter».

Ifølge skattelistene tjente Pilgaard 514.740 kroner i fjor. I 2017 tjente han imidlertid 1.557.221 kroner, kontra 482.306 kroner i 2015.

Ingen stor suksess

I fjor var det som nevnt realitykonseptet «Ex on the Beach» som tok TV-seerne med storm. Også dette realitykonseptet har skapt nye TV-profiler, deriblant Henrik Elvejord Borg (25), Melina Johnsen (22) og Adrian Sellevoll (21).

Siden realitysuksessen i fjor har de tre ovennevnte gjort suksess på hver sin kant. Elverjord Borg ga blant annet ut en bok etter realitydeltakelsen, og dukket også opp i TV-serien «Influenserne» sammen med blant andre Melina Johnsen.

Adrian Sellevoll har på sin side gitt ut en rekke låter som har toppet hitlistene det siste året.

Til tross for at de tre stadig har dukket opp på skjermen, og er blitt store influensere i ettertid av realitydeltakelsen, ser det ikke ut til at økonomien deres har endret seg drastisk.

Ifølge skattelistene tjente Elvejord Borg 92.975 kroner i 2018, kontra 6.140 kroner i 2016. Sellevoll på sin side tjente 42.970 kroner i fjor, kontra 0 kroner i 2016, mens Melina Johnsen har 125.000 kroner i fjor, kontra 4 kroner i 2016.

Det skal imidlertid sies at skattelistene gir en oversikt over inntekten i 2018, og gir dermed ikke en fullstendig oversikt over hvor mye de tre ovennevnte realitydeltakerne har tjent siden deltakelsen av «Ex on the Beach» i fjor høst.

Se hele skattelisten over de mest populære realitystjernene under: