Realityprogrammet «Paradise Hotel» har helt siden det rullet over skjermen for første gang for i 2009 blitt en seersuksess både her til lands og i flere andre nordiske land.

14 sesonger senere og seerne har vært vitne til forelskelse, intriger og fyll i spektakulære omgivelser i eksotiske Mexico, hvor deltagerne flotter seg på luksuriøse hotell.

Overraskende nok heter ikke hotellet skandaleserien spilles inn på «Paradise Hotel» i virkeligheten, noe det gjerne kunne gjort etter luksusen å melde.

Les også: Avslører hemmelig brev etter «Paradise Hotel»-utsjekk. Dette fikk du ikke se på TV

Innspillingen foregår nemlig på to søskenhotell, Sol de Occidente og Sol De Oriente, som betyr henholdsvis vestlig sol og østlig sol. De siste årene er det førstnevnte som har blitt brukt under produksjonen av skandaleprogrammet.

Les også: Avviser sex-sensur på «Paradise Hotel»: – Viser innhold som er relevant

Bortsett fra at den ene villaen er gul og den andre grønn, og at innredningen er litt ulik, er det ikke store forskjeller mellom dem. Prisene er også den samme.

De to luksuriøse hotellene ligger på hver sin klippe med utsikt mot hverandre, og har rundt på eiendommene et slott, to bungalower og et tårn. Totalt på eiendommen er det seks soverom, hvor det er plass til 12 gjester.

Rommet som i programmet omtales som «Solo», er ikke et av rommene som leies ut. Grunnen er at alle rommene skal ha havutsikt, noe «Solo» ikke har.

Mer enn bare sol og basseng

Om du er fast seer av «Paradise Hotel» har du nok sett hver krik og krok av soverommene, loungen og til og med toalettene, men utenfor filmboblen finnes det så mye mer.

Du kan blant annet ta deg en tur opp i tårnet eller ned på den eksotiske sandstranden Playa Careyitos. Dette er kun en liten del av det som er inkludert i den høye prisen.

Bassenget som av realitydeltagerne brukes til dagsfylla og nakenbading på sene kvelder, er et 360 graders basseng. Det vil si at det strekker seg nesten hele veien rundt hotellet.

Les også: «Paradise Hotel»-Emmelie trakk seg etter sykdomshelvete

Man får også tilgang til en privat strand man kan å boltre deg på, bar med personale, takterasse, et mediarom og tilgang til en landingsplattform for helikopter, om det skulle være nødvendig. Det eneste som mangler for et komplett «Paradise Hotel» er Triana Iglesias som ønsker deg velkommen.

Men prisen for å oppfylle din helt egne «Paradise Hotel»-drøm er stiv. For å leie hele hotellet for en natt, må du ifølge New York Post punge ut 6500 dollar. Det tilsvarer ca 55.500 norske kroner.

Prisene varierer i løpet av året, med alt fra rundt 50 000 kroner natta til hele 86 000 kroner i høysesongen slutten av desember til tidlig januar. Du må også bo der i minst minst tre netter.

Stjernespekket besøk fra California

Men det er ikke bare TV-produksjoner som er imponert over det spektakulære hotellet. I januar i år sjekket selveste Kylie Jenner inn på det ene av søsterhotellene, nærmere sagt det som heter Ocean Castle Sol De Oriente.

På den ekstravagante reisen hadde hun med seg søsteren Kendall Jenner, assistenten Maguire Grace Amundsen og flere venner- deriblant Anastasia Karanikolaou - kjent som Stassie.

Jenner delte flittig fra hotellet i sosiale medier, og hvis man ser nøye etter kan man skimte hotellet der årets «Paradise Hotel»-deltagere sjekket inn bare to måneder senere.

Også vennegjengen til Jenner delte flere bilder fra det luksuriøse hotellet.

Les også: Ønsker lovendring for realityproduksjoner: – Vil ikke gjøre voldsdømte til realityhelter på TV

Hør på Nettavisen podkast Schendis, som tar en prat med «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias om den tøffe «Paradise»-kritikken, mammalivet som endret alt og det spirituelle helsestudioet sitt.