I og med at årets «Skal vi danse: All stars»-deltakere har vært med på sirkuset én gang tidligere, vet de hva de går til.

Dermed kan de også ta lærdom av ting de gjorde eller ikke gjorde forrige gang, og gjøre ting annerledes i den nye sesongen. Og en som har gjort dette, er Nate Kahungu (25).

Les også: Legger seg flat etter kritikken: – Et mageplask

Han har nemlig blitt klok av skade etter deltakelsen i 2020, og unngår bevisst én ting i årets sesong.

– Forrige gang jeg var med var jeg veldig mye inne på kommentarfelt for å se hva folk sa om oss og sånt, men det går bare til hodet på deg, forteller 25-åringen og fortsetter:

– Så nå unngår jeg alle aviser og kommentarfelt, og jeg slettet kjapt Jodel da jeg fikk vite at jeg skulle være med her.

– Redd for å bli et nervevrak

Kahungu erfarte nemlig sist han var med i «Skal vi danse» at kommentarfelt ikke nødvendigvis alltid er like hyggelige.

Les også: Denne «Skal vi danse»-deltakeren tjener best

– Jeg kan ikke lese dem lenger. Hvis jeg for eksempel skal danse en quickstep etter at noen har sagt noe stygt til meg på nett ... Da mister jeg det helt. Så nei, det går ikke, sier han.

– Jeg tør ikke. Jeg er redd for å bli et nervevrak. Jeg er altfor pinglete til å lese kommentarfelt, altså, legger han til.

I stedet tar han nå til seg fine kommentarer ansikt til ansikt.

– Jeg får jo fortsatt vite at folk følger med og heier. Jeg møter folk på bussen og ute som er veldig hyggelige, sier han.

Har fått alkoholnekt av partneren

Men det er ikke bare kommentarfelt Kahungu unngår mens han er med på «Skal vi danse». Nylig fortalte han også overfor Nettavisen at han holder seg unna alkohol om dagen.

– Jeg har fått alkonekt av Nadya, avslørte han forrige uke.

«Skal vi danse»-deltakeren kunne imidlertid fortelle at alkoholnekten har noen unntak. Han har nemlig fått en alkoholkvote, og får lov til å «slå seg løs» én gang i måneden.

25-åringens dansepartner, Nadya Khamitskaya (39), kunne på sin side avkrefte at hun har nektet Kahungu alkohol, men bekrefte at de helst ikke skal drikke så mye mens de er med.

– Nate jobber ved siden av, og det gjør jeg også – så vi må være 100 prosent hele tiden. Og alkohol gjør at man ikke er 100 prosent, forklarte dansetreneren overfor Nettavisen da.