Gå til sidens hovedinnhold

Dette sier Helene Olafsen om Stian Blipps «Senkveld»-exit: – Klart det er rart

– Klart det er litt rart, skriver Olafsen på Instagram.

Onsdag ble det kjent at Stian Blipp (31) slutter i jobben som programleder for «Senkveld» i løpet av 2021.

– Det er ikke noe hyggelig å forlate den gjengen her, selvfølgelig. Det er det som har vært det vanskelige med hele prosessen, hundre prosent det mellommenneskelige, meg og mine kolleger og spesielt Helene. Det er jo det som er tungt, å forlate skuten, fortalte 31-åringen til Nettavisen onsdag.

Les også: Avlyser fredagens «Lindmo»-sending

Hvem som erstatter Blipp og med det setter seg i programlederstolen ved siden av Helene Olafsen (30) er foreløpig ikke kjent, og torsdag deler Olafsen også en kort kommentar om makkerens exit på Instagram. Der uttrykker også hun nysgjerrighet rundt hva som skjer neste sesong.

«Stian slutter etter sesongen. Klart det er litt rart! Hva som skjer til høsten? Vi får se! Sees uansett 13 fredager fremover med nydelige folk på besøk», skriver hun til et bilde av de to.

– Helt udramatisk

Etter at nyheten om at han slutter nådde mediene onsdag, tok også Stian Blipp til Instagram.

Til et bilde av seg selv og Olafsen kunne han da forsikre om at det ikke ligger noe dramatisk bak valget om å slutte.

Les også: Bettina Buchanan gjør realitycomeback i «Ex on the Beach – Afterski»

«Dette er en helt udramatisk avgjørelse fra min side som ikke har bakgrunn i noe vondt blod, dårlig stemning eller uenigheter», skrev han, blant annet, og la til at gjengen som jobber med «Senkveld» har blitt som en familie for ham.

Skal sette opp show i Bergen

Også overfor Nettavisen uttrykte han det samme, samtidig som han sa at han gleder seg til å sette opp sitt eget show.

– Jeg føler jo den vanskelige miksen av at det er kjipt å slutte og ikke minst forlate den gjengen som jeg har vært i skyttergraven med i noen år nå. Men selvfølgelig er jeg kjempeglad for at jeg nå kan gjøre det sceneshowet som jeg har hatt lyst til å gjøre veldig lenge men aldri hatt muligheten til å gjøre, fortalte programlederen før han la til:

– Jeg føler jeg må litt tilbake til røttene en stund, nå har jeg jobbet i TV i nesten ti år. Jeg gleder meg til å gjøre litt annet.

Stian Blipp skal til høsten sette opp stand-up-showet «Cirque du Blipp» i Bergen, og skal nå fokusere kun på det.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai