Gå til sidens hovedinnhold

Dette sier Hkeem selv om alkohol-reaksjonene: – Folk må få drikke det de vil

Flere reagerte da Hkeem uteble fra en aktivitet på «Hver gang vi møtes».

– Uansett hvem man er og uansett hvordan man er som person, kommer noen til å si noe. Men heldigvis er det flere støttespillere enn hatere, sier Abdulhakim Hassane (23), kanskje best kjent under artistnavnet Hkeem, i denne ukens rykende ferske episode av Nettavisen-podkasten «Schendis».

23-åringen fra Stovner er for tiden aktuell i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», der han førstkommende lørdag får låtene sine tolket av seks andre norske artister.

I de to foregående episodene har han selv tolket låter av Maria Mena (34) og Stian «Staysman» Thorbjørnsen (38), og i podkasten sier Hkeem at responsen har vært overveldende.

Som nevnt opplever artisten at han har «flere støttespillere enn hatere», og fra å være det han selv beskriver som «undervurdert hele livet» basert på stedet kommer fra, har han nå nådd flere av drømmene sine - inkludert å få være en av de syv deltakerne i årets sesong av «Hver gang vi møtes».

Hør hele episoden med Hkeem i spilleren under:

– Folk må få drikke det de vil

Den populære 23-åringen har fått skryt fra anmelderne for sine tolkninger hittil i TV 2-programmet.

I første program, der Hkeem tolket «Home for Christmas» av Maria Mena, trillet Dagbladet en femmer på terningen, mens han av VGs anmelder fikk en firer. Programmet i seg selv fikk derimot kritikk fra enkelte seere – av andre årsaker.

Les også: Tjener fortsatt penger på hit-låten: – Målet er å kjøpe et hus til familien

Blant annet ble det i Nettavisen publisert et leserinnlegg med tittelen «Hver gang vi drikkes?» – der skribenten reagerte negativt på antallet av alkoholreferanser i episoden.

Skribenten påpekte blant annet at Hkeem, som selv er avholdsmann, uteble fra en av dagens aktiviteter – da den omhandlet nettopp alkohol i form av Champagne-smaking.

Også i kommentarfelt på Facebook er det flere som reagerte på dette, men selv tenkte ikke Hkeem noe over det.

– Jeg tenkte ikke på det i det hele tatt. Jeg tenker at folk må få drikke det de vil og gjøre det de vil, så det plaget meg ikke i det hele tatt, fastslår 23-åringen i «Schendis»-podkasten.

Gikk på rommet og så på serier

Selv hadde Hkeem det helt fint for seg selv mens de andre deltakerne var opptatt med Champagne-smakingen.

Les også: Bildene fra Vinmonopolet fikk Amalie Snøløs til å reagere: – Kritikkverdig og uansvarlig

– Folk klaget jo på at jeg ikke var med på den aktiviteten. Det var fordi det inneholdt alkohol, men jeg tenkte ikke noe særlig over det. Jeg gikk bare på rommet mitt og så på serier.

– Så for meg var det bare positivt, egentlig, ler han.

23-åringen påpeker også at han var med på andre aktiviteter den aktuelle dagen, som ikke kom med på TV.

Selv er for øvrig «Fy faen»-sangerens favoritt-rus energidrikken Burn. Dette fordi det «gir ham en god følelse».

Les også: Emma Ellingsen ble kastet ut av Tinder