22. til 24. oktober skulle vise seg å bli travle dager for prinsesse Märtha Louise (50), som på én og samme helg fikk være vitne til at døtrene oppnådde suksess på hver sin kant.

På bare én helg stakk nemlig Leah Isadora (16) av med en pris under Vixen Awards, mens Maud Angelica (18) debuterte som forfatter med boken «Tråder av tårer». Emma Tallulah (13) imponerte på sin side på hesteryggen, og red inn til sin første NM-gullmedalje i innendørs sprangridning.

Les også: Mario Riera bekrefter brudd: – Slukt i forholdet

Da helgen var over var Märtha Louise tydelig stolt – og tok til Instagram for å hylle døtrenes prestasjoner.

Utover dette har ikke prinsessens kommentert døtrenes bragder, men i podkasten «Suksess med Jan Thomas» letter hun på sløret om døtrenes talenter. Til kjendisstylist Jan Thomas (54) forteller hun at de selv har funnet ut hva de vil.

– De er veldig selvgående og selvdrevne. Jeg har vel ikke «pushet» dem til noe, bortsett fra at jeg har tvunget alle til å ri en periode, forteller 50-åringen i podkast-episoden og ler.

Ulike interesser

Videre forteller Märtha Louise at alle døtrene fant ut relativt tidlig hva de brenner for.

– Maud har jo vært en kunstner siden hun var liten. Hun sitter og hekler, strikker, spiller, synger, skriver og tegner. Ti timer om dagen. Hver dag sitter hun og gjør noe, og det har hun gjort siden hun var liten, sier hun om eldstedatteren.

Les også: Nye «Paradise Hotel» bytter både navn og hotell

Leah Isadora, som er den mellomste i søskenflokken, fant på sin side veien til sminke da hun sluttet å ri.

– Hun har gjort det samme, sittet på rommet sitt og utviklet seg og øvd. Men hun føler ikke at hun øver, hun gjør bare det beste hun vet. Og det er det man får når man gjør det man elsker, sier en stolt Märtha Louise om 16-åringens interesse.

Hva gjelder Emma Tallulah forteller prinsessen at 13-åringen aldri har det bedre enn når hun er ute på ridestevne.

Hyllester på Instagram

Som nevnt tok prinsesse Märtha Louise til Instagram for å hylle døtrene etter den innholdsrike helgen nylig.

Først ut var Leah Isadora, som hadde med seg mamma på prisutdelingen. Til en bildeserie fra kvelden skrev den stolte moren blant annet følgende om 16-åringens sminke-talent:

«Du har så dedikasjon for hva du gjør og er en stor inspirasjon for oss andre der vi i hytt og pine er med på ny YouTube-video eller TikTok-messig. Elsker deg, jenta mi».

Deretter fulgte Emma Tallulahs NM-gull.

«Vi har en ny norgesmester i familien!!! Wohoooo!», var blant det prinsessen skrev om datteren.

Deretter fulgte et innlegg fra Maud Angelicas bokbad, der Märtha Louise stolt nevnte alle døtrenes bragder.

«Alle barna vant sin sjanger denne helgen. Ikke nok med at Leah Isadora vant Vixen Beauty Influencer Awards og Emma Tallulah ble innendørs Norgesmester, nå fikk jeg også vite at Maud Angelica er nummer én på bestselgerlistene til både Nordli og Ark med boken sin «Tråder av tårer». Hvor stolt går det an å bli??», skrev hun i innlegget, og la ved flere bilder: