«Kompani Lauritzen» er tilbake på TV-skjermen, og igjen skal 14 nye kjendiser bli testet i både fysiske og psykiske øvelser i forsøk på å bli en del av oberst Dag Otto Lauritzens (66) kompani.

Årets deltakere består av alt fra influensere og skuespillere til artister og programledere, som alle er kjente ansikt her til lands.

Les også: Fikk mental sperre på «Kompani Lauritzen»: – Ble rammet av et eller annet

I «militæret» på Setnesmoen leir er de alle derimot i samme båt, men hvor mye tjener egentlig obersten og kompanirekruttene i sine sivile liv?

Ifølge skattelistene for 2021 er det store forskjeller mellom kjendisene.

Topper inntektslista

Den som tjente aller mest av de 14 nye rekruttene i 2021 er Liva Ingebrigtsen (26).

Ingebrigtsen troner øverst på inntektslista med en inntekt på 1.470.237 kroner i 2021. Hun er derimot oppført med en formue på 0 kroner.

Liva Ingebrigtsen er kona til løpekongen Henrik Ingebrigtsen (31), og har vært en sentral figur i Ingebrigtsen-familiens egne realityprogram, «Team Ingebrigtsen». De siste årene har hun også bemerket seg i sosiale medier og tilegnet seg en stor følgerskare.

Les også: Alvorlige skader, kollapser og romanserykter: Dette husker vi best fra «Kompani Laurtizen»

I det daglige er det Liva som styrer hjemme med ekteparets to barn og hunder. Når Liva nå trer ut i realityverden er det derimot ektemannen som har fått i oppgave å styre hjemme mens hun er borte.

Se hele inntektslisten for «Kompani Lauritzen» lenger ned i saken!

I hælene på influenseren ligger tidligere supermodell og selvstendig næringsdrivende, Vendela Kirsebom (55).

Den tidligere supermodellen tjente 1.320.010 kroner i 2021 viser skattetallene. Kirsebom er i likhet med Ingebrigtsen oppført med 0 kroner i formue.

Det er derimot ikke første gang Kirsebom begir seg ut i realityverden.

I den aller første sesongen av «Farmen kjendis» i 2017, sørget Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (43) for programmets første bonderomanse. Det ble lenge spekulert om det var en romanse mellom de to, og flere trodde det hele var et PR-stunt. Omsider ga de hverandre sitt «ja» fem år senere, og kan i dag kalle seg mann og kone.

Størst formue

Den største formuen blant «Kompani Lauritzen»-deltakerne tilhører artist og låtskriver, Carina Dahl (37). Hun sto i 2021 oppført med en inntekt på 613.048 kroner, samt en formue på totalt 1.725.562 kroner.

Dahl er tidligere modell og realitydeltaker, og har vært å se i blant annet «Stjernekamp» i 2021 på NRK og gjennom deltakelse i Melodi Grand Prix hele tre ganger. Hun nådde imidlertid ikke til topps verken første, andre eller tredje gang. For tiden er hun aktuell med ny musikk.

Også radioprogramleder Tete Lidbom (36) ligger høyt på lista blant kjendisene i «Kompani Lauritzen» med høyest formue. Han kommer som nummer to i rekken bak Dahl, og står oppført med en formue på 875.218 kroner. I tillegg sto Lidbom oppført med en inntekt på 493.801 kroner.

Ligger i hælene på hverandre

Youtuber Agnete Husebye (26) er kompanirekrutten som tjener tredje best av årets deltakere i «Kompani Lauritzen». Ut ifra inntektslisten landet 26-åringen på sin side på rett under millionen i 2021, og står oppført med en inntekt på 903.126 kroner. Husebye er derimot oppført med null kroner i formue – i likhet med flere av deltakerne.

I hælene på Youtuberen kommer både programleder Ingrid Halstensen (34), klassisk sanger Didrik Solli-Tangen (35) og programleder Jon Martin Henriksen (32).

Halstensen kjenner vi best fra sportssendingene til TV 2, men nå tar hun altså steget ut i realityverdenen også.

– Jeg er jo egentlig ikke så glad i rampelyset til vanlig, og det er første gang jeg er på TV utenom jobben min. Men jeg synes «Kompani Lauritzen» er et veldig gøy program som jeg liker å se på selv. Konseptet liker jeg veldig godt med det og skulle få utfordret seg selv på ting, og å tre ut av komfortsonen så til de grader, sa hun til Nettavisen i fjor.

Halstensen tjente 870.367 kroner og sto oppført med en formue på null i 2021.

Både Solli-Tangen og Henriksen er oppført med lønn rett i overkant av 800.000 kroner, viser tallene for 2021. Solli-Tangen tjente 816.859 kroner, med programlederen hakk i hæl med en inntekt på 815.743 kroner samme år.

Nederst på skattelistene

Tidligere «Paradise hotell»-deltaker Grunde Myhrer (27) står oppført med tredje høyest formue etter Tete Lidbom, med en formue på 462.253 kroner. Inntekten hans for 2021 er imidlertid under halvparten av den oppførte formuen, med en inntekt på 129.250 kroner.

Turab Awan (25) gjør derimot sin første realitydebut, og er blant deltakerne som tjente mist i 2021. Ifølge Skattelistene hadde Awan en inntekt på 297.359 kroner og en formue på 116.224 kroner.

Les også: Røper følelsesladd «Kompani Lauritzen»-sesong: – Ekstremt mye minner

Youtuber Christopher Robin Omdahl (31) og barnebokforfatter og skuespiller Iben Akerlie (34), er også blant kompanirekruttene som hadde en inntekt på over en halv million kroner i 2021. Ifølge skattelistene tjente Omdahl 740.509 kroner, mens skuespilleren står oppført med en inntekt på 655.757 kroner. Begge profilene står i likhet oppført med ingen formue for fjoråret.

Nederst på inntektslista blant årets «Kompani Lauritzen»-deltaker ligger artist Sval Rosenløw Eeg (24) og skuespiller Thomas Hayes (25). Ifølge skattelistene tjente Eeg 361.045 kroner i 2021, mens 25-åringen hadde en inntekt på 31.709 kroner.

NRK-serien Exit lanserer i dag tredje og siste sesong av den populære dramaserien.

Svimlende formuer

I tillegg til årets deltakere vender oberst, Dag Otto Lauritzen (66), programleder Kristian Ødegård (48) og fenriken, Geir Aker (47), tilbake på TV-skjermen.

Dag Otto Lauritzen har en lang TV-karriere bak seg. I tillegg som oberst og programskaper av «Kompani Lauritzen», har han også vært å se i programmer som «Huskestue», «På hjul med Dag Otto» og oppfølgeren «På tur med Dag Otto». Lauritzen har også jobbet som ekspert og stuntreporter i TV 2s sykkelsendinger.

Han har også vært å se i publikumssuksesser som «Skal vi danse» og «Mesternes mester», som han for øvrig vant i 2009.

I 2020 tok konseptet «Kompani Lauritzen» det norske TV-publikummet med storm, og programmet vant Gullruten for årets nyskapning.

TV-obersten, som holder hus i Grimstad, sto i 2021 oppført med 7.287.013 kroner i formue og en inntekt på 1.598.289 kroner.

Kristian Ødegård ble først en kjenning for det norske TV-publikummet som en av mennene bak julekalender-suksessen «Nissene på låven» og siden også «Nissene over skog og hei». Etter å ha briljert i «Skal vi danse» i 2006 hadde han stjernestatusen i bukselomma, og det påfølgende året inntok han programlederrollen i det populære danseprogrammet.

Det var også på parketten at han i 2007 møtte den daværende danseløven Dag Otto Lauritzen.

Siden ble det en rekke TV-produksjoner på de to, som later til å gjøre gull av det de tar i. I 2021 sto han oppført med en formue på svimlende 30.376.692 kroner og en inntekt på 17.348.311 kroner.

Les også: Ble beskyldt for å være ruset på TV

På skjermen ser vi Geir Aker skremme kjendisene med sine lunefulle kommentarer og strenge fremtoning, som trolig kommer fra hans egen tid i Forsvaret.

Aker har nemlig over hele ti års erfaring fra Forsvaret, men i dag er det kun foran TV-kameraene at han ikler seg grønt. Utenom TV-innspillingen driver han derimot selskapet Optimus kompetanse, hvor han blant annet tilbyr tjenester som gruppeveiledning og personlig coaching, ved siden av å holde foredrag. I 2021 vant han publikumsprisen under Gullruten for sin rolle i programmet.

47-åringen fra Horten sto oppført med en formue på null kroner og inntekt på 728.486 kroner i 2021.