Som en av verdens største sangstjerner, er britiske Adele (33) godt vant med skriverier om både det ene og det andre.

Nesten alt 33-åringen foretar seg i sosiale medier blir lagt merke til og skrevet om – og fansen følger nøye med på hva som skjer i livet hennes. Derfor er det kanskje ikke så overraskende at det den siste tiden har blitt skrevet mye om mannen som skal være Adeles nye kjæreste, Rich Paul (39).

Les også: Fansen i lykkerus over nye bilder av Adele

Men hvem er egentlig denne «mystiske» mannen som skal ha kapret hjertet til «Hello»-sangeren?

Suksessfull sportsagent

Ifølge amerikanske Elle begynte Adele og Rich Paul å tilbringe tid sammen i mars 2021, og i juli samme år ble de for første gang observert sammen under en NBA-kamp mellom Milwaukee Bucks og Phoenix Suns. Kort tid etter sa en kilde til People at de to hadde datet i «et par måneder».

Og at han tok med seg Adele på akkurat en basketkamp, er kanskje ikke så veldig rart.

Paul er nemlig et stort navn innen sportsverdenen, og representerer flere store basketstjerner gjennom firmaet han selv har grunnlagt, Klutch Sports Group. På klientlisten hans finner vi blant andre NBA-stjernene LeBron James (36), Anthony Davis (28), Ben Simmons (25) og Trae Young (22).

Les også: Kourtney Kardashian hinter om Norgesferie

39-åringen er åpenbart god i jobben sin. Blant annet var det han som sørget for at Anthony Davis gikk fra å spille på New Orleans Pelicans til Los Angeles Lakers i 2020. Sistnevnte lag vant NBA-mesterskapet samme år, og da The New Yorker gjorde en profil på Paul i mai ble han beskrevet som «en agent som vil gå svært langt for å få spillerne sine dit de vil».

Fikk drahjelp fra LeBron James

Rich Paul bor i dag i Beverly Hills i California, men ble født og vokste opp i Celeveland, Ohio.

Til The New Yorker fortalte han i mai at han hadde en drøm om å bli idretssutøver da han vokste opp. Han skjønte derimot fort at han måtte tenke utenfor boksen dersom han skulle klare å finne seg en karriere innen idrettens verden.

– Hjertet mitt er stort... Men jeg er liten i størrelse, sa Paul.

Det var LeBron James som omsider skulle få Paul inn i bransjen som sportsagent. Ifølge kjendisnettstedet People møttes de da de begge skulle på samme fly til Atlanta. På denne tiden solgte Paul unike vintage-drakter fra ulike idrettslag – og drakten han hadde på seg imponerte James.

– Ville ha han med på laget

Da LeBron debuterte i NBA i 2003, var Paul med på laget.

– Jeg følte at Rich var en jeg ville vokse med. Han har alltid holdt det ekte, og jeg ville ha han med på laget mitt, fortalte LeBron James om samarbeidet til ESPN Magazine i 2012.

Rich Paul jobbet lenge under sportsagenten Leon Rose (60) i hans firma, Creative Artists Agency. I løpet av tiden hos Rose bygget han flere relasjoner og nære forhold som omsider hjalp ham med å grunnlegge noe eget. Det gjorde han i 2012.

Da ble Klutch Sports Group født, der han som tidligere nevnt i dag har flere store stjerner i stallen.

Gir ut selvbiografi

Ifølge The Hollywood Reporter kommer det i nær fremtid en selvbiografi fra Adeles angivelige kjæreste.

Ifølge nettstedet har nemlig Roc Lit 101, som ligger under forlaget Random House, signert en kontrakt om en bokavtale med sportsagenten. Selvbiografien, som skal hete «Lucky Me», tar for seg 39-åringens oppvekst i Cleveland og reisen hans mot å bli en av USAs mektigste sportsagenter.

Les også: Adrian Sellevoll avslører ny kjæreste

– «Lucky Me» er mer enn bare min historie. Det er historien om alle unge, svarte menn som vokste opp som meg. Jeg vil bruke min historie til å løfte opp og inspirere de som har levd gjennom det samme som meg, og jeg vil lære de som ikke gjorde det noe, fortalte Paul om boken sin tidligere i år.

Og hva gjelder forholdet til Adele, tyder mye på at ting går veien for de to turtelduene. Selv har de ikke bekreftet forholdet – men ifølge Peoples kilder trives de godt sammen.

– Hun koser seg med Rich. De tilbringer mye tid sammen, og Adele virker veldig lykkelig, sier en kilde.