Den første stjernespekkede sesongen av «Skal vi danse: All stars» har så langt bydd på nye utfordringer, nerver og spenning, og for noen av deltakerne har tiden på parketten også bydd på romanserykter og oppslag om kjærlighetslivet.

Et av parene som har fått kjenne på dette er Helene Spilling (25) og dansepartneren Aleksander Hetland (39).

Les også: «Skal vi danse»-Aleksander svarer på ryktene

De siste ukene har det nemlig blitt spekulert på om det er noe mer enn bare vennskap i luften mellom danseparet, og for Spilling er ikke dette noe nytt. Hun har nemlig blitt koblet til samtlige dansepartnere siden TV-debuten i 2020.

Nå avslører proffdanseren hva hun selv tror er grunnen til at hun blir utsatt for det samme hvert år.

Skylder på sivilstatus

Da Nettavisen traff Spilling og Hetland på parketten lørdag kveld, kunne førstnevnte fortelle at hun tror romanseryktene rundt henne ofte oppstår på grunn av sivilstatusen hennes.

– Det er vel fordi jeg er alltid er singel, jeg klarer ikke å finne meg noen, sier hun lattermildt.

I fjorårets sesong av «Skal vi danse» spekulerte flere på om Spilling og hennes daværende dansepartner, Simon Nitsche (29), var mer enn bare venner – og året før skjedde det samme med dansepartneren hennes da, Nate Kahungu (25).

Aleksander Hetland, som danser med Spilling i år, har på sin side ingen plan om å hjelpe partneren ut av «knipa».

– Har du tenkt til å hjelpe Helene med å finne seg en mann til neste sesong, da?

– Det er jeg litt usikker på, jeg føler det er hennes ansvar, sier han og retter seg mot Spilling.

Les også: «Skal vi danse»-Helene har en helt spesiell rolle i årets sesong: – Utfordrende

– Har bra kjemi

Helene Spilling har selv alltid påpekt at kjemien på dansegulvet er et resultat av et godt samarbeid og tillit, og hun synes det er hyggelig at TV-seerne legger merke til det.

– Vi har en bra kjemi og jobber godt sammen, i tillegg er vi komfortable rundt hverandre. Det er jo hyggelig at folk ser at vi har en bra kjemi, sier Spilling om forholdet til partneren.

I en episode av «Dansebobla» på TV 2 for noen uker siden ble det kjent at Hetland hadde gått gjennom et brudd, og spesielt etter dette kom romanseryktene om han og Spilling.

Ifølge TV 2 solgte Hetland og hans tidligere forlovede leiligheten de eide sammen på Fornebu i juni. Hetland sa aldri selv at det var bruddet med forloveden han skulle danse om, men la ikke skjul på at han hadde egne erfaringer.

– Nå kan jeg i større grad høste erfaring fra eget liv, sa en følsom Hetland med en klump i halsen i TV 2-programmet.

Hva den tidligere svømmerens sivilstatus er nå har han dog ikke villet si noe om.