Gå til sidens hovedinnhold

Disney fjernet ikonisk detalj: – Det er ikke tillatt i 2021

Se hva vi fant...

Disneys regler satt en stopper for ikonisk detalj.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den nye Disney-filmen «Cruella» hadde premiere denne helgen, med Emma Stone (32) i spissen som selveste Cruella de Vil.

Filmen har høstet gode tilbakemeldinger både internasjonalt og her til lands, og Stone har i flere medier fått skryt for tolkningen sin av den unge kriminelle.

Men flere fans har de siste dagene lagt merke til at en spesiell detalj fra originalfilmen mangler fra den nytolkede versjonen av Cruella de Vil.

Tidligere har karakteren vært kjent for sine antrekk som inkluderer store pelsjakker, det hvite og svarte håret, og en sigarett i hånden. Sigaretten er derimot ikke å se i den nye versjonen.

Det hele har en enkel forklaring: det er ikke lenger tillatt. Disney forbød nemlig røykescener i filmene sine allerede i 2007, som en del av en større plan om å markedsføre en sunnere livsstil.

Senere, nærmere spesifikt i 2015, har regelen også utvidet seg til å gjelde alle Lucasfilm-, Marvel- og Pixar-filmer.

Les også: Rockestjernen Pete Doherty er ikke til å kjenne igjen på nye bilder: – Hva i alle dager?

Hovedrollen selv har noe blandede følelser om hvordan det var å miste en så stor detalj av karakteren.

– Det var vanskelig å ikke ha den sigarettholderen, jeg var så spent på å ha den grønne osen rundt meg der inne, men det var ikke mulig, det er ikke tillatt i 2021, sier Stone til New York Times.

– Jeg vil ikke promotere røyking, men jeg prøver heller ikke å promotere flåing av valper, sier Stone.

Blandede følelser blant fansen

At den nye utgaven av Cruella de Vil kommer uten sigaretter og tobakkrøyk er blitt tatt i mot av fansen med blandede følelser.

Flere på Twitter hyller Disney for at de ikke promoterer tobakk i filmene sine, men andre ser ikke helt poenget da Cruella de Vil i utgangspunktet er en ond karakter som også ønsker å ta livet av dalmatinervalper.

Les også: «Friends»-gjengen ble endelig gjenforent, men det skjer trolig aldri igjen

Uttaler seg om bruddet for første gang

Cody Simpson og Miley Cyrus skapte flere overskrifter da de begynte å date hverandre etter flere år med vennskap høsten 2019. De to ble koblet sammen rett etter at sistnevnte skilte seg fra ektemannen Liam Hemsworth.

Simpson og Cyrus delte flere bilder fra forholdet i sosiale medier, men i fjor sommer tok forholdet en brå slutt etter ti måneder.

Cyrus var den som bekreftet at forholdet var slutt i en live på Instagram, hvor hun kunne fortelle at bruddet var vennskapelig.

– I dag ble det kjent at jeg og kjæresten min har slått opp. Det ble bekreftet av en «troverdig kilde» selv om ingen er troverdige i et forhold annet enn de to som er i det. Men akkurat nå kan ikke to halve forme en hel, og vi jobber med oss selv for å bli menneskene vi vil være, sa Cyrus den gang.

Les også: Kritikken hagler etter påstander om bilderetusjering. Dette svarer tvillingene

Nå har også Simpson valgt å kommentere det tidligere forholdet. Det gjør han i en episode av australske «60 minutes».

– Jeg hadde kjent henne lenge på det tidspunktet. Hun var en slags, ikke en mentor, men hun var alltid en veldig hyperkreativ person. Vi gikk fra å være gode venner, til å ha mange av de samme vennene, til å være sammen en stund, sier han i episoden.

Også Simpson kan bekrefte at bruddet gikk fredfullt for seg, og at de to bevarte vennskapet i ettertid.

– Det hele tok slutt på en ganske vennlig måte, det var en av de fasene, antar jeg. Du går gjennom det, også lærer du mye fra det, fortsetter han.

Les også: Kongelige referanser i Kim Kardashians mobilspill får fansen til å rase: – Dårlig stil

Krever halve ekskonas firma

For et år siden ble det kjent at «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (34) og eksmannen Jay Cutler (37) valgte å gå fra hverandre etter 10 år sammen. Paret har tre barn sammen, og hadde vært gift i syv år får de skilte lag.

Skilsmissen så etter alt å dømme ut til å gå rolig for seg da Cavallari skrev dette på Instagram like etter at bruddet var et faktum:

«Det er med stor sorg at vi, etter 10 år sammen, har tatt beslutningen om å skilles. Vi har ingenting annet enn kjærlighet og respekt for hverandre, og er dypt takknemlig for årene vi har delt, minnene vi har lagd og barna vi er så stolte av,» skrev Cavallari, og fortsatte:

«Dette handler bare om to mennesker som har vokst fra hverandre. Nå ber vi alle om å respektere vårt privatliv, mens vi finner ut av denne vanskelige tiden sammen med familien vår».

Les også: Isabel Raad i tårer etter VG-oppslag: – Har søkt offentligheten med denne flyttingen, svarer avisen

Men nå, et år senere, ser det ikke ut til at tonen er like god likevel. Cavallari har lang erfaring innenfor realitybransjen, men de siste årene har hun i tillegg utviklet sitt eget kles- og smykkemerke.

Nå krever eksmannen at han skal ha halvparten av merket «Uncommon James» som en del av skilsmisseoppgjøret, fordi det ble lansert mens de fortsatt var gift, skriver TMZ.

Cavallari skal derimot være langt fra enig, og mener at hun ikke skylder eksmannen noen ting fra firmaet da det ble finansiert med hennes penger og at eksmannen ikke bidro finansielt inn i firmaet.

Les også: Ina Wroldsens brutale møte med musikkbransjen: – Du må gå ned i vekt

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» der du hører podkast! Ny episode hver tirsdag!