*Nettavisen* Livsstil.

Disney med kjempenyheter

NYE PREMIEREDATOER: En liste avslører flere nye Disney-prosjekter. Blant annet åtte nye «Marvel»-filmer i løpet av de neste åtte årene. Foto: AP (NTB Scanpix)

Bekrefter åtte nye «Marvel»-filmer.

08.05.19 10:17

Tirsdag lanserte Disney en oppdatert liste over kommende filmer, der blant andre nye prosjekter for «Marvel», «Star Wars», «Indiana Jones», «Pixar» og «Avatar»-oppfølgere blir bekreftet.

Innen 2022 ser det ut til at Disney vil komme med åtte nye «Marvel»-filmer. På listen, som den offisielle fankontoen «Fandome» har delt, står de kommende filmene oppført som «Marvel-filmer uten tittel».

Den første har tilsynelatende lansering allerede i mai neste år, og deretter vil de andre filmene følge opp med bare seks måneders mellomrom.

Ifølge listen vil oppfølgere på suksessfilmene «Avatar» og «Star Wars» bli lansert i tidsrommet 2021-2027. «Indiana Jones» er ventet i løpet av 2021.

Ifølge Gamespot er det også bekreftet flere oppfølgere på andre suksessfilmer, som ikke er oppført på listen.

Blant annet en egen «Black Widow»-film, som sannsynligvis vil være klar i en gang i løpet av neste år, og en oppfølger på «Black Panther» som muligens vil komme i løpet av februar neste år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag