*Nettavisen* Livsstil.

Disney-skuespiller Cameron Boyce er død

Disney-skuespiller Cameron Boyce døde lørdag. Han ble 20 år gammel.

07.07.19 12:29

Disney-skuespilleren Cameron Boyce er død, 20 år gammel. Det bekrefter en talsperson for Disney Channel overfor CNN, skriver de.

Boyce har spilt i Disney-serien Jessie, samt filmene «Descendants», «Descendants 2» og «Descendants 3» som ifølge IMDB skal ha premiere 2. august i år. I de sistnevnte filmene spiller han Cruella de Vils tenåringssønn.

- Det er med tungt hjerte at vi forteller at i morges mistet vi Cameron, skal en talsperson for familien ha sagt til ABC News lørdag kveld.

Klikk på bildet for å forstørre.

Cameron Boyce døde lørdag. Foto: O'connor / NTB Scanpix

- Han gikk bort i søvne på grunn av et anfall som var resultat av en pågående medisinsk tilstand som han ble behandlet for. Verden er nå uten tvil uten en av sine sterkeste lys, men hans ånd vil leve videre gjennom godheten og medfølelsen til alle som kjente og elsket ham.

Boyce var fra Los Angeles og gjorde tidlig sin debut som skuespiller. Som niåring spilte han i skrekkfilmen «Mirrors». To år senere var han å se i Adam Sandler-filmen «Grown Ups». Han har blant annet også spilt i «Eagle Eye» med Shia LaBeouf.

Klikk på bildet for å forstørre.

Skuespiller Cameron Boyce er død, 20 år gammel. Foto: Robyn Beck / NTB scanpix

Ifølge ABC News brukte Boyce også mye tid på veldedighetsarbeid, og ifølge Disney Channels nettsider var han særlig involvert i organisasjonen «Thirst Project» som jobber for at alle skal ha rent drikkevann.

På Boyces Instagram-profil, med over 8.8 millioner følgere, deler nå fans sin sorg etter meldingen om at Boyce er gått bort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.