I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Det er ikke akkurat uvanlig at sangstjernen Madonna (63) deler dristige bilder med sine 17 millioner følgere på Instagram – men skal vi tro sangeren selv er det ikke alt hun deler som er like populært hos de som styrer bildetjenesten.

Instagram har nemlig relativt strenge retningslinjer for blant annet nakenhet, og kvinnelige brystvorter er blant det som ikke skal deles. Det har sangeren selv fått erfare flere ganger.

Les også: Paulina Porizkova (56) slår tilbake mot kritikken med nakenbilde: – Jeg lever mitt beste liv

Madonna finner seg imidlertid ikke i forbudet, og nylig delte hun et innlegg der hun republiserte flere av bildene Instagram har slettet uten forvarsel. Denne gangen med en liten emoji, som dekker det bildetjenesten sier er upassende.

«Grunnen til at bildene ble tatt ned, var fordi en liten del av brystvorten min kom til syne», skriver hun til bildeserien.

– Det forbløffer meg

Videre uttrykker «Like A Virgin»-sangeren frustrasjon over at enkelte deler av kvinnekroppen sensureres på Instagram.

«Det forbløffer meg at vi lever i en kultur som lar så godt som hele kvinnekroppen vises – bortsett fra brystvortene. Som om det er den eneste delen av kvinnekroppen som kan seksualiseres. Brystvorter gir næring til babyer», skriver hun.

Les også: «Farmen»-Thorvald avslører budskapet bak den mystiske detaljen: – Sendte en skjult hilsen

Hun er også kritisk til at kun kvinner sensureres.

«Kan ikke en manns brystvorte oppleves erotisk?» spør hun.

Videre skriver 63-åringen at hun selv har opplevd både sensur, sexisme og kvinnehat i løpet av fire tiår i bransjen, og at hun er takknemlig for at hun har klart å «opprettholde fornuften sin» gjennom alt dette – tross all kritikken hun får.

Madonnas innlegg har i skrivende stund generert mer enn 730.000 likerklikk, og i kommentarfeltet er det flere som hyller artisten for at hun tar et oppgjør med retningslinjene.

Snakker ut om skandalen

Skuespiller Lori Louglin (57) og ektemannen Mossimo Giannulli (58) ble i 2020 dømt i den mye omtalte «universitetsskandalen», der de skal ha betalt store summer for å få døtrene inn på University of Southern California.

Loughlin og ektemannen ble dømt til henholdsvis to og fem måneder i fengsel, i tillegg til saftige bøter.

Les også: Anniken Jørgensen letter på sløret om kjæresten

Nå snakker døtrene, Olivia Jade (22) og Isabella Rose (23), ut om skandalen som blant annet førte til at førstnevnte mistet flere store samarbeidspartnere og så seg nødt til å ta en pause fra YouTube og sosiale medier – som hun lever av.

Det gjør de i podkasten «Conversations With Olivia Jade».

I podkasten legger ikke de berømte søstrene på at tiden der foreldrene ble avslørt var tøff for dem begge. Olivia Jade synes spesielt det var vanskelig at moren ble ansiktet utad for skandalen – som også inkluderte et titalls andre foreldre.

– Det påvirket ikke meg på langt nær så mye som mamma, som fikk alt dette kastet på seg. Jeg tror vi kan snakke om dette, at hun virkelig tok hele greia på ryggen alene, sier hun.

Videre legger 22-åringen til at hun ikke vet navnet på noen av de andre foreldrene som var involvert.

Les også: Kjempetabbe før eksklusivt Adele-intervju: TV-kanal nektes tilgang til opptakene

For søsterens del ble også kjærlighetslivet påvirket av skandalen. For like etter at nyheten om foreldrenes lovbrudd ble offentlig kjent, slo kjæresten hennes opp med henne.

– Vi fant det ut. Verden fant det ut. Ble dumpet fire dager senere. Det hadde ikke gått en uke, engang, forteller Isabella, som i lang tid tenkte at bruddet bare var hennes egen skyld.

– Jeg tenkte: La jeg for mye på ham? Skremte jeg ham? Så ser jeg tilbake på det, og nei. Jeg gjorde det man gjør når man har en kjæreste. Du snakker med dem når du er redd og lei deg og ikke vet hva som skjer, legger kjendisdatteren til.

Gjør narr av ektemannen

Da det i mai 2018 ble kjent at Nick Jonas (29) og Priyanka Chopra (39) hadde funnet tonen, var det mange som ble overrasket – blant annet grunnet en aldersforskjell på ti år.

Selv har ikke stjerneparet latt aldersforskjellen påvirke dem, og i desember samme år giftet de seg.

Det er imidlertid ikke noe tvil om at Nick Jonas og Priyanka Chopra har fått med seg snakkisen om de ti årene mellom dem, og da førstnevnte nylig ble «roastet» i en Netflix-spesial var Chopra blant dem som gikk opp på scenen og tok ordet.

Les også: Julie Bergan våknet opp avkledd på et hotellrom

Da så skuespilleren en gylden mulighet til å selv gjøre litt narr av sin unge ektemann.

– Nick og jeg har ti år mellom oss, vi har det. Det er mange referanser fra 90-tallet han ikke forstår og som jeg må forklare for ham, sa 39-åringen fra scenen, ifølge Fox News.

Videre delte hun hva de begge bidrar med i forholdet.

– Han lærer meg å bruke TikTok, mens jeg lærer ham hvordan en suksessfull skuespillerkarriere ser ut, sa Chopra.

Skuespillerens «roast» ble tatt godt imot av både publikum og Jonas selv, som ikke så ut til å bli for brydd av konas vits.