I disse dager avholdes filmfestivalen i Venezia, som lokker flere av de største stjerneskuddene i Hollywood til den italienske havnebyen for å fremme internasjonale filmer.

Tidligere denne uken var det duket for premiere av storfilmen «Don't Worry Darling», som har fått mye oppmerksomhet den siste tiden.

Men før visningen ble en hendelse mellom artist Harry Styles (28) og «Star Trek»-stjernen Chris Pine (42) fanget på film, som siden har fått flere til å spekulere vilt. Og nå lurer en hel verden på hva som egentlig skjedde.

Ville spekulasjoner

Ryktene spredte seg fort da videoklippet gikk viralt, og flere fans er overbevist om at det er svært dårlig stemning mellom Styles og Pine som kom til syne.

I klippet ser man Styles sette seg ved siden av medskuespiller Pine. Plutselig forandres 42-åringens smil til et ubehagelig ansiktsutrykk, i tillegg til at han brått slutter å applaudere.

Noen iherdige fans har tatt en nærmere titt på videoen, og flere mener ikke finnes ingen om at artisten spyttet på Pine.

Dette skal være grunnen til skuespillerens plutselige skifte i ansiktet, ifølge fans som tok på seg rollen som etterforsker. Flere tok nemlig mysteriet om spyttingen svært seriøst, og det virale klippet ble grundig gransket, ifølge Vice.

Les også: Ny, angivelig DiCaprio-flamme setter fyr på romanseryktene

Den angivelige spyttingen i videoen ble aldri verken avkreftet eller bekreftet, men hendelsen ble likevel heftig diskutert på Twitter hvor hashtaggen #SpitGate oppsto kort tid etter.

Flere mener også at det finnes langt mindre dramatiske grunner bak Pines reaksjon i klippet. Noen mener 42-åringen ble distrahert av telefonen sin, mens andre mener at Pine plutselig husket på hvor solbrillene hans befant seg.

«Chris Pine lurte bare på hvor solbrillene var etter applausen. Han sonet ut og innså at de lå i fanget hans. Så beklager, men Harry Styles spyttet ikke på ham», skriver en bruker på Twitter.

Slår sprekker i #SpitGate

Selv om flere er overbevist om at #SpitGate faktisk skjedde, har det blitt publisert flere bevis på internett som tilsier at det bare er en «konspirasjonsteori». Blant annet en video fra en annen vinkel, hvor det hele ser helt annerledes ut.

Den angivelige spytte-hendelsen fant sted på mandag, men verken «As It Was»-sangeren eller Pine har så langt kommentert videoklippet. Helt til nå.

Les også: Kjendissønn klar for datingprogram: Ble meldt på av familien

En representant for Pine uttalte seg til magasinet Variety på tirsdag, og benektet for at Styles hadde spyttet på skuespilleren.

– Dette er en latterlig historie, det er fullstendig oppspinn og resulterte i en merkelig illusjon på nettet som har ført til tåpelige spekulasjoner, sa Pines representant.

Videre forsikret representanten om at «det ikke er noe annet enn respekt mellom Styles og Pine».

Isfront

Men #SpitGate er ikke det eneste som har blitt snakket om rundt «Don't Worry Darling» den siste tiden. Det har stadig kommet nye spekulasjoner om filmen, spesielt om hva som har foregått bak kulissene.

Styles spiller mot «Midsommar»-stjernen Florence Pugh (26) i filmen, som regisseres av skuespiller Olivia Wilde (38). Det later til at det har oppstått et slags trekantdrama mellom disse tre, ettersom Pugh og Wilde skal angivelig ikke komme overens.

Under filmfestivalen var det flere som bet seg merke i at kvinnene aldri poserte ved siden av hverandre, og Pugh har blant annet droppet å møte opp på pressekonferanser. I tillegg har ikke Pugh promotert filmen på sin Instagram-konto, noe som også har satt fyr på ryktene.

Les også: Leilighetssalg satte fart på ryktene om brudd: Dette svarer hun

Spekulasjonene om hvorfor, mener flere skyldes romansen mellom Wilde og Styles. De skal ha funnet tonen på filmsettet, og nå er de nærmest å regne som et av de største parene i Hollywood, til tross for at de ennå ikke har bekreftet forholdet offentlig.

Da filminnspillingen startet i 2020 var 38-åringen fortsatt i et forhold med skuespiller Jason Sudeikis (46), og en kilde nær Pugh fortalte til PageSix at stemningen på filmsettet ble svært spent da Wilde og Styles angivelig startet sin romanse.

Både artisten og «House»-stjernen har vært svært ordknappe om deres ryktede romanse, men duoen har blitt avbildet flere ganger sammen, og hun ble ofte sett backstage da Styles var på turné i sommer.