Gå til sidens hovedinnhold

Disse deltar i «Skal vi danse» 2019

Kjæresteparet Per Sandberg og Bahare Letnes blir konkurrenter i den femtende sesongen av «Skal vi danse». - Jeg har et sørgelig dårlig utgangspunkt for å lykkes, ler Sandberg.

BJØRVIKA (Nettavisen): Det er klart for den femtende sesongen av «Skal vi danse» på TV 2, og tirsdag morgen fikk TV-seerne endelig vite hvem som skal være med i årets sesong.

Det har lenge vært spekulert på om den tidligere Frp politikeren Per Sandberg (59) og kjæresten Bahareh Letnes (29) skal delta i årets sesong av TV 2-programmet «Skal vi danse».

Tirsdag bekreftet paret at det stemmer.

- Jeg er lagd slik at jeg sier ja til nesten alle utfordringer jeg får. Dette er nok en av de største utfordringene jeg kan ta på meg. Dette kommer til å bli steintøft, og jeg liker tøffe utfordringer, sier Sandberg til Nettavisen.

Sandberg sier at de har «danset litt i Iran», men er klar på at dansekonkurransen kommer til å by på store utfordringer for ham.

- Jeg mangler jo både rytme, balanse og kondisjon. Jeg har et sørgelig dårlig utgangspunkt for å lykkes i «Skal vi danse»- i motsetning til Bahare, ler Frp-politikeren.

Sammen med de andre deltakerne av årets sesong, som blant andre treningsprofil Jørgine «Funkygine» Vasstrand (30), politiker Sandra Borch (31) og artist og realitydeltaker Adrian Sellevoll (21), dukket også kjæresteparet opp til presselanseringen av programmet.

Det er ikke første gang at et kjærestepar er med i «Skal vi danse». I 2018 deltok Martine Lunde og Alexander Sæterstøl.

Se hele deltakerlisten lenger ned i saken!

Sjalusi på dansegulvet

Sandberg og Letnes kan regnes som årets realitypar i 2019, med deltakelse i både «Skal vi danse» og «Charterfeber» - samtidig som Sandberg også skal være med i «Farmen kjendis» i 2020.

Kjendisparet forteller at de også har fått tilbud om å lage sin egen serie, men takket nei. De er likevel åpne for at det kan bli en mulighet i fremtiden.

- Det blir mye TV på oss i år. Men det er litt gøy, og media vil jo ha oss her, sier Letnes.

Sandberg tror han fort kan kjenne på sjalusi overfor Letnes sin dansepartner.

- Jeg kommer til å gå i taket, ler Sandberg.

Letnes er derimot ikke så bekymret.

- Jeg har 200 prosent tillit til Per, så jeg vil aldri bli sjalu. Per kjenner meg veldig godt og har stor tillit til meg. Dette er bare dans, sier Letnes.

- Jeg elsker oppmerksomhet

Jørgine Vasstrand, også kjent som «Funkygine», gleder seg til å konkurrere i det populære underholdningsprogrammet.

- Jeg elsker å konkurrere, elsker å danse og jeg elsker oppmerksomhet. «Skal vi danse» oppfyller alt dette, sier «Funkygine».

Politiker Sandra Borck (31) har takket nei til Skal vi danse-deltakelse tidligere, men bestemte seg for å være med i år.

- Dette er nøye gjennomtenkt. Jeg har holdt på med politikk i 10 år og nå kjenner jeg at trenger jeg en annen utfordring. Jeg håper at min deltakelse i «Skal vi danse» kan hjelpe andre som er usikre på seg selv til å tørre by på seg selv, sier Borch.

Dette er årets deltakere:

Sandra Borch (31) - Politiker

Christian Strand (39) - Programleder og NRK-profil

Aleksander Hetland (36) - Svømmer

Isabel Raad (25) - Blogger og influenser

Emilie Nereng (23) - Tidligere blogger og influenser

Jan Tore Kjær (50) - Idrettsleder og tidligere ishockeyspiller

Bahareh Letnes (29) - Forretningskvinne og kjæresten til Per Sandberg

Per Sandberg (59) - Tidligere politiker

Adrian Sellevoll (21) - Artist og realitydeltaker

Trine Haltvik (53)- Tidligere håndballspiller

Jørgine Vasstrand (29) - Treningsprofil og blogger

Victor Sotberg (28) - Programleder og Youtuber

Den 15. sesongen av «Skal vi danse» har premiere på TV 2 lørdag 31. august.

Programledere er Katrine Moholt og Anders Hoff. Dommerpanelet består av Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson.

Les også

Sophie Elise vil fjerne silikonen i rumpa

Kommentarer til denne saken