Margaret Berger er fornøyd med «Maskorama»-innsatsen, og følte det var hennes tur til å dra hjem. Hør hvorfor i videoen under:

X MEETING POINT / SKJETTEN (Nettavisen): Forrige uke måtte Nissen forlate «Maskorama», og lørdag måtte nok en kjendis ta av seg masken og avsløre identiteten sin foran både detektivpanelet og tv-seerne over hele landet.

De fire gjenværende deltakerne som kjempet for finaleplass framførte lørdag to låter, der en av dem var i en duett med en annen kjent sanger. Til slutt måtte en av de foreløpig ukjente kjendisene ta av seg masken og avsløre sin identitet.

Det var til slutt Nøkken som fikk færrest stemmer, og ikke får bli med videre til finalen. Bak masken skjulte Margaret Berger seg.

Les også: Fra «Hotel Cæsar» til Hollywood: Slik fikk norske Eva jobb blant verdensstjernene

– Jeg har hatt det så gøy, og spesielt gøy med at folk har vært så forvirra. Og egentlig kost meg litt med å skrøne og lyve litt, sier hun etter at masken er av.

Bamsen, Dragen og Snømonsteret er med andre ord videre med til neste ukes finale.

Ulrikke Brandstorp tilbake

Under lørdagens semifinale var det duket klart for duett. De ukjente kjendisene hadde med seg hver sin sanger på en opptreden, og Nøkken hadde med seg tidligere «Maskorama»-vinner Ulrikke Brandstorp (26) ut på scenen.

Nøkken og Brandstorp framførte «Säg mig var du stor» av Zara Larsson, og med den opptreden kunne man med sikkerhet si at det ikke var Ulrikke Brandstorp som skjulte seg bak masken, slik detektiv Marion Ravn hadde grublet på tidligere.

Les også: Christer Falck har snudd helt om på livsstilen før familieforøkelsen: – Morsommere å veie lite

Den tidligere «Maskorama»-vinneren er for tiden aktuell med musikalen «Mamma Mia» og kunne fortelle i full ekstase at det var gøy å være tilbake i programmet.

– Jeg ble kjempenervøs, det trodde jeg ikke at jeg skulle bli, avslørte Brandstorp.

– Og det var så stas, la hun opphisset til.

Under semifinalen overrasket også Marion Ravn, som sitter i detektivpanelet sammen med Nicolay Ramm og Jan Thomas, på scenen i duett med Snømonsteret.

– Den så jeg ikke komme, utbrøt Jan Thomas etter at Ravn hadde sunget. Ravn var for øvrig forvirret selv etter å ha sunget med Snømonsteret:

– Snømonsteret har levert fra dag én, og når nye høyder hver lørdag. Men stemmen hans forandrer seg veldig, så jeg er veldig forvirret, sa Ravn.

Sto på huk for å virke lavere

Forrige uke var det som nevnt Nissen som måtte ta farvel med publikum og den populære konkurransen.

Da Nissen tok av masken og avslørte sin identitet var det tidligere kulturminister Abid Raja (V) som gjemte seg bak det hvite nisseskjegget.

Han fortalte at å få være hele Norges nisse var noe av det beste han hadde vært med på, etter å ha stått på huk inne i kostymet sitt for å virke lavere enn han er.

Les også: Nå har du muligheten til å bo i det ikoniske huset fra «Alene Hjemme» – men kun én natt

At Raja var en danseglade Nissen hadde tidligere blitt gjettet på av detektivpanelet og var den flest nordmenn hadde stemt på.