Gå til sidens hovedinnhold

Disse fire kjendisene sjekker inn på «Paradise Hotel»

Paradise Hotel 2019

Flere kjente ansikter med i årets sesong. Se intervjuer i videovinduet over!

COSTA CAREYES, MEXICO (Nettavisen): I mars braker det løs langs solkysten av Mexico, hvor tolv forventningsfulle deltakere allerede har sjekket inn på skandalehotellet «Paradise Hotel».

Fire av disse tolv deltakerne er nå offentliggjort, og en rekke ansikter er nok kjent for flere tv-seere allerede. Blant deltakerne på hotellet finner vi blant annet Robin Johansson (24), kjent som den tidligere kjæresten til toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (24).

Musikkprodusenten Andreas Haukeland (25), bedre kjent under artistnavnet Tix, sjekker også inn. Bettina Buchanan (23) har allerede gjort seg bemerket gjennom to sesonger av den svenske versjonen av reality-programmet, og er nå tilbake for en tredje sesong på norske tv-skjermer.

Den siste deltakeren i gruppa på fire er Sofie Karlstad (21), som tidligere har vært med på den svenske versjonen av reality-programmet «Love Island».

Sofie Karlstad (21)

Den ellevte sesongen av «Paradise Hotel» er ikke tv-debuten til Sofie fra Mehamn i Finnmark. Hun har tidligere vært med på den svenske versjonen av reality-programmet «Love Island».

Den kameravante jenta fra Nord-Norge har også vært med i Miss Norway tidligere, og livnærer seg i dag blant annet gjennom sosiale medier. I tillegg jobber hun som lærervikar.

Hun har ikke forberedt så mye taktikk før hun kommer inn på hotellet.

- Jeg har kjøpt inn noen nye klær, og satt på vipper og negler. Jeg har forberedt meg på å se best mulig ut, forteller hun til Nettavisen, før hun legger til:

- Jeg har også kjøpt et par dyre joggesko fra Gucci, og noen store solbriller fra Burberry jeg kan gjemme meg bak når jeg er stygg og fyllesyk til frokosten.

Til tross for manglende taktikk, er hun fast innstilt på å stikke av med seieren i årets sesong.


Bettina Buchanan (23)

Bettina har allerede vært med i to sesonger av svenske «Paradise Hotel», og kommet seg helt til semifinalen begge gangene. Nå er hun motivert til å stikke av med seieren.

- Jeg har jo nesten blitt en profesjonell Paradise-deltaker, men nå er jeg gira på å vinne. Jeg har vært så nære, men aldri kommet helt i mål, sier hun til Nettavisen.

I løpet av de tidligere deltakelsene hennes, vekket den noe spesielle latteren hennes oppmerksomhet. Hun har nemlig en høy latter, som utelukkende lager lyd på innpust. Det at latteren har gått viralt på Youtube og andre sosiale medier synes hun bare er gøy.

- Det er jo bare morsomt. Jeg synes det er gøy at andre finner latteren min underholdene, sier hun.

Andreas Haukeland aka. TIX (25)

Andreas er best kjent under artistnavnet TIX, og har tidligere skapt overskrifter gjennom å lage kontroversielle russelåter. Nå har han bestemt seg for å sjekke inn på hotellet, men pengepremien bryr han seg lite om.

- Vi får se hvor lenge jeg orker å være der inne, det er ikke så viktig å vinne. Jeg er her for å få en liten ferie, og møte nye venner. Om jeg vinner kommer jeg til å gi vekk pengepremien, sier han til Nettavisen.

Han anslår også at han taper om lag to millioner kroner på å reise ned til Mexico for å delta i programmet.

- Det er jo denne tiden av året jeg legger grunnlaget for inntekten min resten av året. Jeg lager jo russelåter, så det er tidlig på året jeg inngår avtaler, og jobber hardest. Nå går jeg glipp av hele den opptrappingen. Denne deltakelsen koster meg mye penger, sier han.

Se egen video om Andreas sine forventinger til oppholdet her.


Robin Johansson (24)

Robin er allerede kjent for flere etter det langvarige forholdet med toppbloggeren Sophie Elise. Han forsvant fra rampelyset etter å ha blitt dømt for en voldsepisode i 2016, og etter at det ble spredt nakenbilder av ham og ekskjæresten i sosiale medier.

Etter å ha flyttet hjem til Stockholm ble han med på realityprogrammet «Ex on the Beach» i Sverige, og ikke lang tid senere ble han overfalt ute på byen, og knivstukket hele sju ganger.

Han beskriver knivstikkingen som et vendepunkt i livet, og er nå tilbake på norske tv-skjermer for å vise det norske folk at han egentlig er en annen fyr enn han har gitt uttrykk for tidligere.

- Jeg angrer veldig på oppførselen min, og forstår at folk reagerer på at jeg er med, men jeg håper at alle som ser på vil få et annet inntrykk av meg inne på hotellet. Jeg er ikke den personen jeg var for noen år siden, sier han til Nettavisen.

Les egen sak om Robin Johanssons deltakelse her.


Fikk du med deg denne?

Les også

Triana Iglesias later som om hun er Paradise-deltaker: Blir satt ut av spørsmål

Og her er en sniktitt på de andre deltakerne i årets sesong:

Les også

Her er årets Paradise Hotel-deltakere

Kommentarer til denne saken