Disse genserne passer perfekt over sommerkjolen

Foto: Getty Images 

Foto: Getty Images 

Selv om sommerværet ikke nødvendigvis er på plass kan du fortsatt bruke sommerkjolen din. Her har du genserne som gjør antrekket!

05.07.19 10:24

Det er juli og selv om været skuffer kan vi ikke la sommerkjolene ligge bakerst i skapet. Finn frem dine vakreste sommerkjoler, for ingen av disse genserne kommer til å ødelegge antrekket. Genseren ser like fin ut på skuldrene og rundt livet som den gjør når den faktisk er på.

Strikkegenseren

Alle genserne er fra Ganni: Grå, Rosa og mønstret.

Klassikeren fra Ganni finnes i mange farger. Den ser like fin ut med en fotsid kjole og sandaler, som med et skjørt og joggesko. Den ideelle "go-to" genseren er en investering og finnes også nå på salg her. Pakk med deg genseren på Norgesferie for å holde deg varm og fin.


Pologenseren

Fra venstre: lilla genser fra Isabel Marant Étoile, grå genser fra Polo Ralph Lauren og grå genser fra Dagmar.

Denne type genser gir en litt mer avslappet uttrykk og passer kanskje bedre til kontor og by, heller enn en ferie. Men du kan fortsatt bruke sommerkjolen eller skjørtet; sleng på et blyantskjørt, skinnskjørt eller dongeriskjørt og antrekket er komplett.

Sjekk også ut Nellys store utvalg av pologensere her.

Hettegenseren

Fra venstre: Grønn genser med logo fra Baum Und Pferdgarten, Hvit hoodie fra Ragdoll LA, Kremhvit genser med logo fra Frame.

Hettegenseren tilhører ikke lenger latsabbene, den er nemlig like deilig med en sommerkjole som en dag på sofaen. Med hettegenseren kan du tenke stort; paljettskjørt eller tyllskjørt med hettegenser gir et kult men samtidig avslappet inntrykk.

Klikk her for å se stort utvalg av gensere.

Nå kan du være hun med sommerkjole på jobb uten å fryse!

Hvis du mangler sommerkjole til din sommergenser anbefaler vi at du sjekker utvalget her.

I samme slengen kan du sjekke ut denne nettsiden for salg på masse kjoler fra Pia Tjelta.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.