RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NEI TAKK: John Arne Riise og Sophie Elise Isachsen skal ha takket nei til å være med i Farmen kjendis.
NEI TAKK: John Arne Riise og Sophie Elise Isachsen skal ha takket nei til å være med i Farmen kjendis. (Montasje, Scanpix/Nettavisen)

Disse takket nei til å være med i «Farmen kjendis»

Sist oppdatert:
Sophie Elise Isachsen og John Arne Riise blant de som ble spurt.

Populære Leif Einar «Lothepus» Lothe vant «Farmen kjendis» sist helg, og har fått enorm oppmerksomhet underveis mens realityprogrammet har gått på skjermen og også etter at han gikk ut seirende i finalen mot Ida Gran-Jansen.

LES også: Farmen-Lothepus: - Er det sånn butinox du har putta i deg?
OG her: «Lothepus»: - Vendela er Guds gave til både dyr og mennesker

Også mange av de andre deltakerne har opplevd økt oppmerksomhet som følge av deltakelsen i «Farmen kjendis», men det er også de som sa nei til å bli med.

Blant dem er ifølge Dagbladet blogger Sophie Elise Isachsen, forfatter Jørn Lier Horst, artist Jørn Hoel, blomsterdekoratør Finn Schjøll, modell Kathrine Sørland og blogger og fotballspiller John Arne Riise.

Artikkelen fortsetter under videoen fra «Farmen kjendis»-finalefesten.

Sophie Elise takket nei på grunn av tidspunktet for innspillingen, som fant sted i fjor sommer.

- Alle TV-henvendelser vurderes forløpende, både strategisk og praktisk. Denne gangen passet det rett og slett ikke. Vi holder imidlertid alltid døren åpen for spennende prosjekter, sier manager Marte Schei til avisen. Hun vil ikke kommentere om Isachsen er blitt spurt om å delta i sesong to.

Artikkelen fortsetter under artikkelen.

Andre takket nei fordi de prioriterer karrieren over deltakelse på TV.

- Jeg fikk tilbudet, men valgte å takke nei. Jeg spiller fotball og har dessverre ikke tid til å leke bonde, sier John Arne Riise til samme avis.

Fra før er det kjent at Per Ståle Lønning (67) takket nei av helsemessige årsaker. Værmelder Eli Kari Gjengedal sier hun møtte i casting-runden av nysgjerrighet, men takket nei fordi det ikke var noe for henne. Ifølge BA takket også musiker Tor Endresen og basketspiller Marco Elsafadi nei til gårdstilværelse med andre kjendiser.

LES også: Aylar: - Du klarer ikke å akseptere at folk er uenige med deg
OG her: Aylar Lie med støttemelding til Kari Jaquesson etter netthets

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere