Gå til sidens hovedinnhold

Dødsfallet rystet Hollywood. Slik hyller kjendisene Willie Garson

Flere kjendiser har tatt til sosiale medier for å hylle den avdøde stjernen.

Tirsdag kom den triste nyheten om at skuespiller Willie Garson døde av kreft søndag, bare 57 år gammel. Det ble bekreftet av skuespillerens manager John Carrabino tirsdag.

Garsons sønn Nathen Garson minnes sin far på i et lengre innlegg på Instagram.

«Jeg elsker deg så høyt, pappa. Hvil i fred. Jeg er så glad for at du fikk dele så mange eventyr med meg og at du oppnådde så mye», skriver han.

Garson har spilt i en rekke serier og filmer opp gjennom, som blant annet «White Collar» og «Freaky Friday».

Les også: Kjendistung åpning av Wallmans: Tok «Skal vi danse»-kollega i forsvar

Likevel var han kanskje mest kjent for de fleste for rollen sin som Stanford Blatch, Carrie Bradshaws bestevenn i «Sex og singelliv». Han spiller også i den nye serien «Just Like That», som er en oppfølgerserie til «Sex og singelliv» som snart lanseres på HBO.

Dødsfallet har kommet som et sjokk på Hollywood, og flere kjendiser har tatt til sosiale medier for å sende sine kondolanser.

Les også: Politiet måtte stoppe «Kompani Lauritzen»-fest

«Sex og singelliv»-gjengen er i sorg

«Sex og singelliv»-kollega, Cynthia Nixon (55), som spiller Miranda Hobbes, skriver på Twitter at hun er i dyp sorg etter kollegaens bortgang.

Kim Catrall (65), som spilte Samantha Jones i «Sex og singelliv» skriver i et innlegg på Twitter at dette er et enormt tap for «Sex og singelliv»-familien.

Kristin Davis (56), som også spiller en av de single kvinnene i serien, hyller Garson i et langt innlegg på Instagram.

«Jeg er takknemlig for all den tiden vi hadde og takknemlig for at så mye av ditt sterke lys er på film for alltid.»

En som derimot enn så lenge ikke har skrevet noen kondolanse i sosiale medier er hovedrollen i serien selv, Sarah Jessica Parker (56). De to spilte som nevnt bestevenner i serien, og har vært gode venner utenom siden.

Hennes ektemann i serien, Chris Noth (66) har derimot delt et bilde av Garson og Parker på sin Instagram, hvor Parker har kommentert.

«Tusen takk kjære Chris. Jeg er ikke klar enda» skriver hun til bildet av de to.

Tok tatovering til ære for vennen

Men det er ikke bare «Sex og singelliv»-gjengen som er i sorg etter stjernens dødsfall. Som nevnt spilte han også i serien «White Collar», hvor han spilte mot blant annet skuespiller Hilarie Burton (39).

I et rørende innlegg på Instagram hyller hun den avdøde skuespilleren, og skriver at hun og ektemannen Jeffrey Dean Morgan er i dyp sorg etter vennens bortgang.

«Han ville gi deg de fineste komplimentene i verden. Fortelle deg at du er den smarteste, peneste eller mest talentfulle og at boken/serien/oppskriften/veldedigheten osv. betydde noe og var verdifull.» skriver hun blant annet i innlegget og skriver at med en gang hun ville rødme over komplimentene ville han si «ro ned» og le godt like etterpå.

I samme innlegg avslører Burton også at hun tok en tatovering til ære for Garson før deres siste møte og fikk en tatovør til å tatovere henne kvelden før flyet skulle gå.

Tatoveringen er ordene «ro ned», og hun skriver at det var viktig for henne at Garson visste at hun alltid ville ha de ordene med seg.