I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Fra september 2019 til mars 2020 reiste sangstjernen Madonna (63) verden rundt med turneen «Madame X», der hun i stedet for store arenaer valgte å ha mer intime og eksklusive show på mindre arenaer – med færre i publikum.

Konsertopplevelsen ble dermed mer personlig for de som klarte å sikre seg billetter, og kun de som var til stede vet hvordan showet var. Madonna hadde nemlig mobilforbud på «Madame X»-turneen, og først nå deler hun detaljer derfra.

Les også: Nye bilder av Tom Cruise vekker oppsikt

Tidligere denne uken slapp nemlig Paramount mini-dokumentaren «Madame X», som er filmet under turneen.

Og som alltid klarer Madonna å skape overskrifter.

– Jeg er kjent for det

The Sun er blant avisene som har omtalt innholdet i den nye dokumentaren. Ifølge avisen viser den blant annet at Madonna står på scenen og gjør narr av hvor mye penger noen i publikum har brukt for å få plass på en av konsertene.

Et annet klipp fra dokumentaren viser hvordan 63-åringen prøver å «fremkalle» et polaroidbilde hun har tatt av seg selv på scenen ved å dytte det mellom beina. Fra scenen sier hun:

– Jeg ser det er noen barn i publikum, og jeg vil ikke støte noen. Men vet dere hva, det er min vagina. La meg stikke det (bildet) i ovnen og se om det fremkalles fortere. Dette er en rar måte å onanere på – jeg pleier ikke å gjøre det sånn her.

Les også: Kim Kardashian gjorde narr av eksmannen fra scenen: – Skilte meg fra ham av én grunn

Sex og onanering er et hyppig tema i dokumentaren, der Madonna også forteller at hun liker når menn «ligger med henne og drar etterpå», samt skryter av hvordan hun er kjent for å tilfredsstille seg selv på scenen foran tusenvis av fans.

– Jeg onanerer alltid. Jeg er kjent for det. Du er kjent for å røyke på scenen, jeg er kjent for å onanere på scenen, sier sangeren til komiker Dave Chappelle (48) i dokumentaren.

Og hun har et poeng. Allerede 1990, under «Blonde Ambition»-turneen, prøvde Madonna å onanere på scenen for første gang i en seng på scenen i Toronto, Canada. Da ble hun nesten arrestert. Siden har hun hatt flere liknende show.

Tilbake med eksen?

Det har vært mye skriverier om Khloé Kardashian (37) og Tristan Thompson (30) etter at de gikk hver til sitt etter nok en utroskapsskandale i juni i år, men nå ser det ut til at de to muligens kan ha funnet tilbake til hverandre – nok en gang.

Og det kan også være at de to har forlovet seg.

Det tror i alle fall enkelte fans, som har lagt merke til at Kardashian har begynt å gå med en stor, skinnende diamant på ringefingeren igjen. Ifølge Mirror brukte realitystjernen ringen ofte da hun fremdeles var sammen med Thompson.

Les også: Khloé Kardashian avslører kosmetiske inngrep etter flere år med spekulasjoner

Siden bruddet har derimot fingeren vært «naken» – så det at ringen nå er tilbake tolker flere som et tegn.

Diamantringen dukket først opp tirsdag, da Kardashian delte flere bilder der hun poserer foran bilen sin på vei til en fest hos Kylie Jenner (24). Også på bilder fra festen, er ringen på.

Kardashian har ikke kommentert verken romanseryktene eller forlovelsesryktene, men Thompson har ifølge Mirror hintet om en potensiell gjenforening i sosiale medier nylig.

Tidligere denne uken delte han nemlig et innlegg på Instagrams historiefunksjon der han skrev følgende beskjed:

«Aldri undervurder hjertet til en vinner».

Kardashian og Thompson har datteren True (3) sammen, og har samarbeidet godt om datteren siden bruddet.

Arrestert for partnervold

Også Khloé Kardashians tidligere svoger, rapperen Tyga (31), har fått mye oppmerksomhet i pressen nylig.

Tyga var tidligere sammen med Kardashians lillesøster, Kylie Jenner. Siden har de begge gått videre, men rapperens nye forhold kan se ut til å ha vært svært turbulent til tider.

Les også: Fansen i harnisk etter intimt spørsmål til Adele

Mandag delte nemlig 31-åringens ekskjæreste, Camaryn Swanson, et innlegg på Instagrams historiefunksjon der hun skrev at hun hadde blitt fysisk misbrukt. Hun navnga derimot ikke Tyga, men tirsdag ble rapperen arrestert for vold i nære relasjoner. Det skriver blant andre USA Today.

«Jeg har blitt emosjonelt, mentalt og fysisk misbrukt, og jeg vil ikke skjule det lenger. Jeg er så flau over at det har kommet til dette, men jeg må stå opp for meg selv», skrev Swanson – og la ved flere bilder av seg selv med et blått øye.

Den berømte rapperen ble løslatt etter å ha betalt kausjon på 50.000 dollar, om lag 420.000 norske kroner.

Deler gladnyhet

«Hei, mitt navn er Sire Castrello Raymond. Jeg er det nyeste medlemmet i Raymond-crewet», skriver den amerikanske sangstjernen Usher (42) i et innlegg på Instagram onsdag.

På den måten avslører 42-åringen at han har blitt pappa for fjerde gang. Fra før av har han og kjæresten Jenn Goicoechea datteren Soverign Bo, og Usher har også to barn fra sitt tidligere ekteskap med stylisten Tameka Foster (50).

Også Jenn Goicoechea har delt den hyggelige babynyheten på Instagram, der hun forklarer navnetvalget:

«Jeg mistet nylig bestefaren min, Champ Castrello (han ble 105). Champ var den sterkeste, modigste, mest familieorienterte, morsomste og snilleste mannen jeg kjente (utenom faren til barna mine, lol)», skriver hun på Instagram og legger til at det føles rett å holde bestefarens navn i live.