I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Dominic Cooper (43) fikk mye oppmerksomhet verden over da han i 2008 spilte sjarmerende Sky i den første «Mamma Mia»-filmen.

Karrieren har ikke stått stille i ettertid, og Cooper har med årene vært å se i flere filmer og serier – før vi sist så ham i oppfølgeren til musikalfilmen i 2018.

I helgen måtte imidlertid skuespilleren be fansen om en aldri så liten tjeneste. I et innlegg på Instagrams historiefunksjon ba Cooper følgerne sine om å holde øynene åpne etter luksusbilen hans, nærmere bestemt en Jaguar XF, etter at den ble stjålet utenfor hjemmet hans.

Med et bilde av bilen opplyste stjernen om at bilen er stjålet, og ba alle som eventuelt hadde sett den om å kontakte politiet, skriver Daily Mail.

Les også: Norske kjendiser slår tilbake mot Pride-nekt i EM: Bombarderer den ungarske utenriksministeren

«Gratulerer med farsdagen. Denne er nettopp blitt stjålet, og kan ikke være langt unna. Om du er i Nord-London, vær så snill og hold øynene åpne. Tusen takk», skrev stjernen på Instagram.

Ikke første gang

Dette er imidlertid ikke første gang Cooper har blitt frastjålet en bil. Bare det siste året har stjernen blitt frastjålet hele fem luksusbiler.

For bare fire måneder siden ble en annen bil, en Ferrari Dino 308 GT4, også stjålet utenfor hjemmet hans, etter at han bare noen måneder i forveien ble frastjålet en Range Rover.

Uflaksen startet allerede i juli i fjor, da han ble frastjålet en Austin Healy fra 1950-tallet, og en Jaguar F‑TYPE COUPÉ P300 noen uker senere.

Les også: Britney Spears klar for å uttale seg i retten

Nå skal stjernen i følge The Sun være lei av alt oppstyret, og ønsker å flytte fra leiligheten i London ettersom han selv tror han er et målrettet offer for tyveriene.

– Han har fått nok. Hver gang har får en ny bil blir den tatt. Denne gangen snudde han ryggen til i noen få sekunder før bilen var borte, sier en kilde som hevder å kjenne skuespilleren til avisen.

Politiet i London opplyser til avisen at de fikk melding om en frastjålet Jaguar i Primrose søndag kveld, og at bilen kom til rette mandag morgen.

Bursdagshyllest vekker oppsikt

En annen «Mamma Mia»-skuespiller som også var på alles lepper etter suksessen i 2008, er Meryl Streep (72).

Gjennom flere tiår i skuespillerbransjen har Streep blitt en av verdens fremste skuespillere.

Så da Streep fylte år tirsdag er det klart det rant inn med bursdagshilsner. Men ingen tok den like langt som kunstner Adrian Wilson og produksjonsdesigner Matt Duncan.

Les også: Billie Eilish legger seg paddeflat etter rasismeanklager: – Forskrekket og flau

I en bursdagshyllest til Streep endret de to t-baneskiltet på 72nd Street på Manhattan i New York til 72nd Streep.

Wilson avslørte på Instagrams historiefunksjon tirsdag at hyllesten ikke er varig. På t-banestasjonen er det nemlig et klistremerke som har sørget for endringen, mens et gateskilt gateskilt med teksten «W 72 Streep» er Photoshoppet, skriver People.

– Det er en av de ideene du bare får og tenker: «Det er helt perfekt»! Og hun er en nasjonalskatt, så alle kommer til å elske det, sa Wilson til New York Post i ettertid.

Prikk lik foreldrene

Det er ingen hemmelighet at flere av kjendiser har fått sønner og døtre som er svært like dem selv, og flere av kjendisbarna får høre det gang på gang om de også har valgt et liv i rampelyset.

Men få får høre hvor lik hun er moren sin mer enn Ava Phillippe (21). Hun er datter av skuespillerne Reese Witherspoon (45) og Ryan Phillippe (46), som var et par tidlig på 2000-tallet og fram til 2008.

Les også: Khloé Kardashian innrømmer kosmetisk inngrep etter flere år med spekulasjoner

Ved flere anledninger har mor og datter blitt sammenliknet utseendemessig, og likheten er slående. Men da 21-åringen delte et bilde på Instagram nylig, var det ikke bare likheten mellom mor og datter fansen bet seg merke i.

Flere fans vil nemlig ha det til at også Phillippes kjæreste også ligner på en helt spesiell person, nemlig faren hennes.

«Jeg trodde 1000000% at det var moren og faren din», «Helt klart Reese og Ryan!», «Ser ut som deg og faren din, eller en yngre versjon av foreldrene dine» er bare noen av kommentarene under bildet.

Les også: Erlend Elias om politikerkarrieren, kravene til drømmemannen og å fylle 40

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» der du hører podkast!