De tre døtrene til prinsesse Märtha Louise (50), Maud Angelica (18), Leah Isadora (16) og Emma Tallulah (13), gjør det svært bra på hver sine arenaer om dagen og har vakt stor oppsikt med sine imponerende prestasjoner.

Med andre ord har det vært hektisk for prinsessen den siste tiden. Forrige helg gikk det både i hestestevne, influenserfest og bokbad, og en stolt Märtha Louise stilte opp for alle tre døtrene.

Les også: Leah Isadora holder seg unna mediedekningen av kongehuset: - Jeg går rett forbi

Forrige fredag skapte mellomste datter Leah Isadora overskrifter da hun troppet opp på den røde løperen i forbindelse med årets Vixen Awards. Der poserte hun ikke bare foran kameraene og gjorde intervjuer med pressen, hun dro også hjem med en pris som årets Beauty-influenser.

– Herregud, jeg er så stolt. (...) Jeg er så stolt av deg, jenta mi, skrev på Märtha Louise på Instagram til et bilde av seg selv og datteren som stolt viser frem prisen.

To dager senere var det imidlertid den yngste i søskenflokken som gjorde seg bemerket. Etter å ha imponert med en bronse i NM i sprangridning tidligere i år, red 13-åringen inn til gull i NM i innendørs sprangridning søndag formiddag.

Topper boklistene

Prinsesse Märtha Louise holdt ikke tilbake i sosiale medier og overøste barna med fine ord. På Vixen tok for øvrig Märtha Louise også på seg jobben som Leah Isadoras egen kameraassistent.

– Vi har er ny, norsk mester i familien, skrev Märtha Louise på Instagram med en lenger tekst der hun takket alle som har støttet datteren den siste tiden.

Men bragdene til døtrene stopper imidlertid ikke der.

I helgen lanserte også eldste datteren Maud Angelica sin aller første bok, «Tråder av tårer», og allerede har boken toppet listen over mest solgte bøker i Norge.

Ifølge bok365.no kapret «Tråder av tårer» førsteplassen på boklista for skjønnlitteratur denne uken, og med det danker hun ut anerkjente forfattere som Jørn Lier Horst og J.K Rowling.

Sprekker av glede

– Nummer 1! jubler prinsesse Märtha Louise på Instagram.

– Alle barna vant sin sjanger denne helgen. Ikke nok med at Leah vant Vixen Beauty Influencer Award og Emma ble innendørs norgesmester, nå fikk jeg også vite at Maud er nummer en på bestselgerlistene til både Nordli og Ark bokhandel med boken sin. Hvor stolt går det an å bli? spør prinsessen seg.

Boken, som i utgangspunktet startet som et skoleprosjekt, har Maud Angelica skrevet og illustrert selv. Boken handler om en jente som gråter tråder, trådene hoper seg opp og gjemmer det fine i livet hennes, skriver boknettstedet.

Les også: Prinsesse Märtha Louise fyller 50 år. Her ble hun hyllet av datteren

– Ofte når man går gjennom vonde tanker og følelser, glemmer man det fine man har rundt seg. Det er alltid håp, sier Maud Angelica i en pressemelding fra forlaget til boknettstedet.

Hylles i kommentarfeltene

Prinsesse Märtha Louises manager, Carina Carlsen, har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser. Det later imidlertid ikke til at de store bragdene har lagt seg helt.

På Instagram deler fortsatt Märtha Louise hyllester til sine døtre.

Men også andre lar seg imponere over Märtha Louises familie. I kommentarfeltet renner hyllestene inn til hele familien, der også flere hyller Märtha Louise for rollen hun har overfor barna sine.

– Sier litt om jobben mammaen (og pappaen) har gjort, skriver en i kommentarfeltet på profilen til Märtha.

Les også: Derfor ga prinsesse Märtha Louise fra seg apanasjen: – Jeg var ved en korsvei

– For noen dager dere har hatt. Triumf etter triumf. Vel fortjent etter hardt arbeid alle sammen! skriver en annen.

Også Märtha Louises kjæreste, Durek Verrett (46), har tatt til Instagram for å hylle både Märtha Louise og døtrene hennes.

– For en gave til livet, skriver han blant annet.