Gå til sidens hovedinnhold

Dramatikk i «Skal vi danse» - Santino Mirenna fikk skulderen ut av ledd

«Skal vi danse»:

Det ble dramatisk for Emilie Nereng og Sophie Elise Isachsen på parketten lørdag kveld.

NYDALEN (Nettavisen): Emilie Nereng, best kjent under aliaset «Voe», og dansepartneren Santino Mirenna imponerte dansedommerne med en sexy Cha Cha Cha, da det hele viste seg å bli heldramatisk.

Under et av løftene, som danseduoen har trent på gjennom hele uken, gikk skulderen til Mirenna ut av ledd.

Etter sending forteller Emilie til Nettavisen at hun ikke ante at partneren slet som han gjorde på parketten.

– Jeg ble helt satt ut av spill, jeg visste ikke hvor vondt han hadde det og man kunne ikke se det på han, det var først da han hadde gått ut av jeg kjente at dette hadde han ikke gjort om han ikke hadde det veldig vondt, sier Emilie.

Se hele intervjuet med en sjokkert Emilie Nereng øverst i saken: – Jeg vil ikke danse med noen andre enn Santino.

– Resten av dansen danset jeg ganske alene, så jeg så ikke han, og jeg får på en måte dårlig samvittighet etterpå fordi man ikke har sett det, og alle sånne tanker kommer da. Han er virkelig en helt, sier Emilie.

– Jeg ble litt satt ut fordi jeg så at det skjedde. Jeg tenkte oi! Jeg så det på måten han håndterte den armen på, uttalte Trine Dehli Kleve etter dansen.

Les alt om kveldens sending: Etter Sandras dans: – Han irriterer meg, nå blir jeg sinna.

Kjørt til sykehus

Ifølge pressekontakt for programmet, Unn Grethe Berge, ble Santino Mirenna kjørt til sykeshus med ambulanse etter god hjelp fra helsepersonell på stedet.

– Santino fikk skulderen ut av ledd under dansen i går. Han fikk god hjelp på legevakten og skulderen er nå på plass. I dag, søndag, har Santino en treningsfri dag. Emilie fortsetter treningen i dag med danselærer Ivo Havranek som vikar. Hvordan kommende treningsuke blir for Emilie og Santino kommer vi tilbake med informasjon om når det er bestemt, sier Berge til Nettavisen.

Havranek har tidligere danset med blant andre Thea Næss, Hedda Kise og Eli Kari Gjengedal i «Skal vi danse».

– Han er fortsatt ved godt mot, fortalte programleder Anders Hoff under sendingen.

For dansedommer Trine Dehli Cleve er ikke dette et unormalt syn. Stadig har hun sett skuldre gå ut av ledd både på og utenfor danseparketten i forbindelse med dans.

Les også: Emilie Nerengs løft på trening gikk ikke som planlagt: – Det er blodflekker

– I vanlig dans skjer ikke dette så mye, men det kan forekomme ved løft slik som nå. Det han gjorde var å redde Emilie fra å dette. Så han ofret jo seg selv. I hvert fall slik det så ut fra der jeg satt, forteller Dehli Cleve til Nettavisen.

– Er det noen fare for at han uteblir fra konkurransen etter dette?

– Vi får først og fremst håpe på at ingen ting har røket. For hvis det har skjedd kan det ta lenger tid. Hvis den er ute av ledd, og de får den på plass igjen, er det klart han vil være sår og øm - men hvorvidt han kan klare å trene og gjennomføre likevel gjenstår å se. Men vi håper selvfølgelig på det beste, forteller hun videre.

Les også: Adrian Sellevoll røk ut av «Skal vi danse»: - Nå skal jeg drukne i alkohol

Vikarierer

Søndag ble det bekreftet at Ivo Havranek fortsetter som vikar til Santino er klar for å danse igjen.

- De tar dag for dag og så får vi se om Santino er frisk nok til å danse på lørdag eller om det blir Ivo, sier Unn Grethe Berge, pressekontakt i TV 2 til Nettavisen.

Santino er tilstede under treningene og holder et øye med koreografien.

- Han kommer ikke til å danse igjen før lege gir grønt lys til det, sier Berge, og legger til:

- Vi ønsker Santino riktig god bedring, og håper å se ham tilbake på parketten med Emilie snart.

Skadet seg på trening

Tidligere i uken snakket Emilie Nereng og Santino Mirenna med Nettavisen om at nettopp løftene denne uken var svært krevende. På trening skadet han seg seg under ett av løftene, fordi paret ikke hadde øvd på hvordan de skulle komme seg ut av løftet.

Se Santino snakke om skaden her:

Til tross for krevende løft var likevel ikke dette noe Emilie Nereng hadde sett komme.

– Jeg er bekymret og litt trist, uttalte hun etter dansen og løp rett ut til sin skadde dansepartner.

– Jeg ble også satt ut, jeg kjente at det rykket sånn, sa Sophie Elise Isachsen som danset med sammen med paret under kveldens sending.

Se Adrian Sellevolls reaksjon på at han røk ut av «Skal vi danse»:

Preget Emilie håper på det beste

Da «Skal vi danse» gikk til pause med nyheter og været, måtte både Emilie og Sophie Elise ta en pause og ville ikke snakke med mediene. Da sendingen startet igjen kommenterte Emilie på nytt hendelsen.

–Det så helt forferdelig ut og han bet tenna sammen og jeg er så utrolig stolt av han, og at han fullførte dansen uten å vise at han har det vondt, sier Emilie tydelig preget.

Les også: Sophie Elise tilbake på parketten i Skal vi danse - ett år etter hun trakk seg

Hun forteller at Santino var ved godt mot da han ble sendt til legevakten, men at han må ta røntgen for å se om det er brudd eller ikke.

– Jeg håper virkelig han kommer tilbake, fordi han er en så viktig del av denne «Skal vi danse»-familien.

Kommentarer til denne saken