Seksuelle fantasier kan være både spennende og opphissende. Man kan drømme seg bort og gjøre ting som ellers er uoppnåelig eller "forbudt".

Særlig kvinner synes det kan være vanskelig og pinlig å snakke om erotikk men det er sunt å ha seksuelle fantasier og ingenting å skamme seg over.

Vi er mange som ønsker mer åpenhet rundt seksuelle fantasier. Her tar jeg for meg noen av de mest vanlige.

Håndjern, orgier og sex med vampyrer er bare noe av det som foregår i kvinnenes drømmeverden.

Nå har du sjansen til å lære mer om kvinners hemmeligheter og la fantasier bli til virkelighet.

Kontroll

Mange kvinner liker at mannen tar kontroll og tenner på at han setter på henne håndjern eller binder henne fast. I et slikt rollespill får mannen sjansen til å utstråle selvtillit og mandighet, noe de fleste kvinner synes er tiltrekkende.

Noen vil at mannen skal binde henne opp for så å gjøre sitt beste for å tilfredsstille henne. Andre liker følelsen av at mannen bruker henne til sin egen nytelse.

I offentligheten

Tanken på at man kan bli oppdaget kan være pirrende. Sex på kino eller på fly. Bli fingret i en fullpakket bar. Blowjob i en park.

Noen liker å ha sex på et hotellrom eller i en leilighet uten å trekke for gardinene slik at folk kanskje kan se inn. Her er det bare spontaniteten som setter grenser.

Sydhavsdrømmen

Hva er vel mer romantisk enn å ha sex på stranden på en øde sydhavsøy.

Eller på en åpen båt helt alene på havet en solskinnsdag.

En annen kvinne

Fantasien om en annen kvinne er svært vanlig, også hos heterofile kvinner. Kvinner er ofte lidenskapelige og ømme.

Følelsen av det fremmede gjør tanken enda mer spennende.

Milliardær

Det er ingen hemmelighet at kvinner synes makt er tiltrekkende. Og penger er makt. Sex med en milliardær står derfor på drømmelisten til mange kvinner.

I tillegg til at makt i seg selv er sexy, kan en milliardær få henne til å føle seg som en prinsesse ved å skjemme henne bort med dyre gaver, luksushoteller og champagne.

Fiktive personer

Kvinner lever seg lett inn i romantiske og erotiske kjærlighetshistorier.

En heftig affære med Mr. Grey fra «Fifty Shades of Grey», Edward fra «Twilight» eller John Snow fra «Game of Thrones» er derfor vanlige fantasier.

Her er det bare å finne frem kostymene og børste støvet av skuespillerdrømmen.

Orgier

En ganske vanlig fantasi er orgier. Tanken på å ha sex med mange på en gang, både gutter og jenter er litt forbudt. Ofte handler det om fremmede personer man ikke kjenner.

For de fleste blir nok dette med en fantasi, men man skal aldri si aldri.

Totalt fremmed

Sex trenger ikke alltid være så komplisert for kvinner heller. Noen ganger drømmer de simpelthen om hemningsløs og uforpliktende sex. Møte en fremmed kjekkas og slå seg løs der og da uten å utveksle navn eller telefonnummer.