COLOSSEUM KINO / OSLO (Nettavisen): Torsdag kveld var det duket for gallapremiere anledning premieren på den norske tolkningen av den klassiske julefilmen «Tre nøtter til Askepott».

På den blå løperen vakte flere enn bare hovedrolleinnehaverne Astrid Smeplass (25) og Cengiz Al (23) oppsikt.

Nettavisen gikk live på Instagram. Se høydepunktene fra den blå løperen i videoen øverst!

Blant annet dukket «Skam»-stjernen Iman Meskini (24) opp på den røde løperen med ektemannen for første gang, der også den tidligere kulturministeren Abid Raja (45) var til stede. Han tok med seg «den faktiske kona» på premiere for aller første gang.

– Det er den faktiske kona, ja, sier Raja til Nettavisen, før kona Nadia Ansar (42) bryter inn:

– Det er noen ganger han dukker opp med noen dansevenninner, så det har vært mye forvirring med hvor mange damer han har, egentlig. Denne gangen er det den ekte kona, ler hun.

Aldri sett filmen

Men det var imidlertid ikke bare samboere og ektefeller som vakte oppsikt torsdag kveld.

På den blå løperen, rett før premieren, kunne komiker Jonis Josef (29) avsløre at han aldri før har sett «Tre nøtter til Askepott». Han feiret nemlig jul for aller første gang i fjor, og har ikke kommet så langt i juletradisjonene. Josef hadde dermed ikke mange forventninger til filmen.

«Skal vi danse»-dommer og VGTV-profil Morten Hegseth (35) kom også med sjokkerende «Askepott»-avsløringer. Hegseth hater nemlig den originale «Tre nøtter til Askepott», og hevder at filmen verken gir ham julestemning eller glede:

Lover mer spenning

Men til tross for lave forventninger til den norske tolkningen av «Tre nøtter til Askepott» kan imidlertid skuespillerne Astrid Smeplass og Kristofer Hivju (42) garantere at den nye versjonen byr på mer spenning og drama.

– Den blir ganske skummel, sier Smeplass til Nettavisen.

– Det er mer action i den her. Det kan jeg love dere, sier Hivju.

«Tre nøtter til Askepott» har premiere på kinoer over hele landet fredag 12.november.

Følg @nettavisen.no på Instagram for mer moro fra rød løper og andre begivenheter!