Siden november i fjor har artist og låtskriver Hanne Sørvaag (42) forsøkt å bli kvitt leiligheten sin på St. Hanshaugen. Etter to mislykkede forsøk trakk hun imidlertid leiligheten fra markedet i februar.

I første omgang forsøkte 42-åringen å selge Oslo-leiligheten med en prisantydning på 11.250.000 kroner. Deretter dumpet hun prisen med 350.000 kroner i slutten av januar.

Les også: Får ikke solgt Oslo-leiligheten – nå er prisen dumpet

Nå er den 136 kvadratmeter store leiligheten på St. Hanshaugen i Oslo lagt ut for tredje gang. Denne gang med den samme prisantydningen som sist på 10.900.000 kroner.

Til Avisa Oslo forteller Sørvaag at hun tror tiden er inne for salg.

– Jeg har måtte smøre meg med tålmodighet, men folk sitter nok mer på gjerdet nå, sier Hanne Sørvaag til Avisa Oslo i forbindelse med det nye forsøket.

Se bilder fra leiligheten på St. Hanshaugen i denne saken!

Solid gevinst uansett

For drøye ti millioner får en potensiell kjøper en leilighet over to plan med privat terrasse. Utover dette består boligen av et bibliotek, to soverom, åpen kjøkken- og stueløsning, baderom og vaskerom, samt hall/entré, heter det i Finn-annonsen.

Leiligheten på totalt 136 kvadratmeter har tidligere stått for en rekke store begivenheter for Sørvaag.

– Jeg har hatt releaseparty der, konsert på takterrassen og feiret 40-årsdag. Jeg har stått i walk-in-garderoben og valgt ut antrekk til store og viktige anledninger, hatt overnattingsbesøk av nevøene mine, og mange koselige kvelder foran peisen i stua, sa hun til Nettavisen i november.

Sørvaag kjøpte leiligheten for 5,9 millioner kroner i 2015, så prisen etter dumpingen gir uansett en solid gevinst.

Trives som samboer

Det var i desember 2020 at Sørvaag fant lykken med en mann ved navn Thomas. Det bekreftet hun overfor Se og Hør – uten å avsløre noen ytterligere detaljer om hvem han er.

Da leiligheten ble lagt ut for salg i fjor kunne hun derimot fortelle til Nettavisen at de har det bra sammen.

Les også: «Farmen»-paret kjøpte hus: Nå selger de leiligheten

– Jeg trives kjempegodt i et nydelig hus med fantastisk energi på et helt skjønt sted med flott natur. Det går veldig bra å være samboer også, understreket artisten den gang.

– Jeg var litt spent på det med tanke på at jeg har bodd så mange år alene, men så har vi god plass også, da, la hun til.

Hanne Sørvaag er en av Norges største artister og låtskrivere, og er et kjent ansikt både her til lands og i utlandet.

I tillegg til å skrive sanger og opptre har 43-åringen de senere årene også medvirket i flere musikkprogram på TV, blant annet «Hver gang vi møtes» og «Allsang på Grensen».