I midten av september la den tidligere sjefredaktøren i Se og Hør, Ellen Arnstad (55), og ektemannen Stein Støa (70) ut familiehjemmet i Ullevål hageby for salg.

Boligen ble først lagt ut på Finn.no til en prisantydning på 19.900.0000 kroner. Én måned senere dumpet de prisen med nesten to millioner kroner etter at boligen fremdeles ikke var blitt solgt.

Nå har derimot Arnstad og ektemannen endelig fått solgt boligen, og kan ta et siste farvel med det tidligere hjemmet sitt.

Veldig fornøyd

Eiendomsmegleren Anne Hillestad kan bekrefte til Nettavisen at boligen omsider er solgt.

– Vi satte ned prisen til 18.200.0000 kroner og det ble den solgt for. Enkelt og greit, sier Hillestad.

Videre opplyser hun om at familiehjemmet til Arnstad ikke ble solgt gjennom en budrunde, men at det var en enkeltperson som forhandlet.

Ifølge Hillestad skal Arnstad være veldig fornøyd med salgsprisen til tross for at prisen måtte dumpes.

– Vi setter ned prisen på mange boliger om dagen på grunn av markedet. Det er et annerledes marked av mange grunner. Blant annet har den dyre strømmen og renteøkningen en negativ virkning på markedet, sier Hillestad til Nettavisen og understreket at det ikke var noen dramatikk rundt salget utover det.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Ellen Arnstad, som foreløpig ikke har besvart Nettavisens henvendelser.


Allerede flyttet

I nesten 30 år har familien på fem bodd i enderekkehuset, men etter eldstesønnens død i mai for to år siden trengte ikke familien like mye plass lenger. Til Nettavisen i september uttalte Arnstad at det føltes riktig å ta farvel med huset.

Det var i 1993 Ellen Arnstad og ektemannen kjøpte enderekkehuset som de har oppdratt de tre barna Joachim, Alexander (20) og Gabrielle (11) i.

I mai for snart to år siden opplevde som nevnt familien å miste sin eldste sønn, bare 26 år gammel.

Allerede da Joachim var fem år gammel fikk Ellen Arnstad og Stein Støa beskjed om at sønnen deres gradvis ville miste alle sanser og fysiske funksjoner, og få et kort liv.

– Vi har hatt noen fantastiske minner i det huset. Vi flyttet hit da jeg gikk gravid med Joachim, og senere fikk han også en fantastisk oppvekst der som de andre barna våre. Huset vil alltid minne oss om Joachim, som vi vil ta med oss videre. Nå er det tid for å starte et nytt kapittel, uttalte Arnstad til Nettavisen i september.

Med ønske om å starte et nytt kapittel i livet har ekteparet kjøpt et helt annerledes boligobjekt i storbyen.

Overfor Nettavisen røpet Arnstad at familien har kjøpt seg en loftsleilighet på Majorstuen.

– Ja, vi holder oss til Oslo. Nå bytter vi ut hage og knirkegulv med en ny leilighet, uttalte hun.

Arnstad kunne også avsløre at det er en splitter ny loftsleilighet på Majorstuen med takterrasse og utsikt over byen som familien nå har flyttet til.