«Hvordan fri til en synsk prinsesse», er tittelen på artikkelen publisert i det amerikanske livsstilsmagasinet Town & Country søndag.

Der forteller paret om forholdet, frieriet og sine planer for fremtiden sammen.

– Hver gang han planla noe, så jeg hva han holdt på med, hevder prinsesse Märtha Louise til magasinet over videolink.

– Hun har synske evner, fortsetter Verrett.

– Vi har begge åndelige krefter. Hvis jeg har én eneste tanke, skjønner hun det umiddelbart. Jeg måtte tenke på fem forskjellige frieralternativer jeg ville skape for henne, sier amerikaneren.

– En velsignelse fra hestene

Prinsessen delte i juni i år et innlegg på Instagram, der hun kunngjorde at paret hadde forlovet seg. I innlegget viste hun fram en stor forlovelsesring med både diamanter og en grønn smaragd.

Selve frieriet fant sted under et eiketre på en hestegård til en venn av paret i San Juan Capistrano, California, skriver Town & Country.

– Det var virkelig vakkert, som en velsignelse fra hestene, sier Märtha Louise.

Planla «Star Wars»-frieri

Magasinet skriver videre om flere av ideene Verrett hadde for frieriet, men som ble forkastet. Én av ideene var en ett frieri med «Star Wars»-tema på Disneyland. Det skulle skje med hjelp fra Verretts venn og tidligere Playboy-modell, Holly Madison.

– Jeg ville at alle prinsessene skulle komme ut og gjøre det til en stor greie, sier Verrett til magasinet.

I intervjuet hevder Verrett at han nettopp hadde snakket ferdig med Holly Madison, da Märta Louise ringte ham og sa:

«Kjære, jeg mediterte i dag og snakket med mine åndelige veiledere, og jeg vil bare stille deg ett spørsmål: Du har ikke tenkt å fri til meg i Disneyland, har du?».

Ifølge Verrett skal Märtha Louise ha omtalt ideen som søt, men ikke «kongehus-verdig».

I intervjuet med det amerikanske magasinet, forteller paret videre at de foreløpig ikke er dypt inne i bryllupsplanleggingen. De sier at de jobber med flere prosjekter, både sammen og hver for seg.

Kraftig kritikk for medaljong

I juli ble Durek Verrett møtt med kraftig kritikk for å ha promotert en medaljong, en såkalt «Spirit Optimizer», på sin Instagram-profil og sine hjemmesider.

Forrige uke ble det kjent at Verrett ikke vant fram mot Se og Hør i Pressens Faglige Utvalg (PFU). Etter å ha klaget på et oppslag på ti sider 17. desember i fjor, hvor Verretts helsetilstand og sykdom ble omtalt.