Durek Verrett (45) delte torsdag et innlegg på Instagram der han uttrykker stor takknemlighet for at han er i Norge og får tilbringe tid med kjæresten, prinsesse Märtha Louise (49).

«Å være med mitt livs kjærlighet, en sterk, vis kvinne som aksepterer alle sidene ved meg, gjør det mulig for meg å være meg med betingelsesløs kjærlighet og støtte», skriver den selverklærte sjamanen innledningsvis.

Les også: «Mamma Mia»-stjernen i offentlig trekantdrama: – Jeg gjør feil hele tiden

Videre takker han prinsesse Märtha Louise for at hun aksepterer ham som han er.

«Hun ser meg og jeg ser henne med ren aksept i et forhold som er gjennomsiktig og fullt av latter, spirituell vekst og dyp, sjelelig kjærlighet. Dette forholdet lar meg være her, være til stede og gi henne rom til å skinne uten å være usikker eller redd for å være en sterk mann som elsker alt ved livet på jorden», skriver 45-åringen i innlegget.

Kom på overraskelsesbesøk

Verrett uttrykker også takknemlighet for kjærestens hjemland. Han kom på overraskelsesbesøk til prinsessen på bursdagen hennes i slutten av september, noe som også ble dokumentert på Instagram.

Les også: Iman Meskini måtte avlyse bryllupsplanene

Da hadde de ikke sett hverandre på seks måneder, grunnet den pågående koronapandemien. Verrett er til vanlig bosatt i USA, mens Märtha Louise som kjent bor i Norge.

«Jeg elsker å være her i Norge, spesielt siden jeg er litt norsk. Jeg elsker menneskene og naturen her. Jeg elsker familien: Maud, Leah, Emma, hunden vår Xavanna og alle våre nære venner her, og spesielt min nye familie», skriver en takknemlig Verrett.

Han avslutter med å skrive at «livet er vakkert når man er med de man elsker», og påpeker at han ikke har følt seg så bra som han gjør nå på lenge.

Det er ikke kjent hvor lenge Verrett har planer om å bli i Norge.