Torsdag hadde forloveden til prinsesse Märtha Louise (51), Durek Verrett (48), en direktesending på Instagram der han tok et oppgjør med det norske folk og deres tanker om ham.

– Nordmenn sier alltid at jeg er en bedrager, svindler og uekte, er blant det amerikaneren uttaler i direktesendingen.

Saken ble først omtalt av Dagbladet.

– Sier grusomme ting

Kommentaren kommer i en samtale med en følger, som sier at hun tidligere var skeptisk til Verretts evner. Verrett påpeker at den aktuelle følgeren aldri var direkte «grusom» mot ham, men var åpen til en samtale. Det satte han pris på.

Les også: Durek Verrett slettet kongespøk på Instagram

Det han derimot ikke setter pris på, er hvordan han opplever at nordmenn generelt oppfatter ham.

– Mange nordmenn sier grusomme ting, men de stiller meg ikke spørsmål, som for eksempel hva som skjedde med innlegget. Jeg publiserte noe, fordi jeg glemte avtalen jeg hadde i Norge, men slettet det med en gang, sier 48-åringen.

Innlegget han refererer til er et innlegg han repostet på Instagrams historiefunksjon der kong Harald (86) ble nevnt.

Den selverklærte sjamanen sier også at norske kritikere hevder han «bare vil tjene penger», noe han sier ikke stemmer. Han ber om at folk snakker med ham dersom de lurer på noe, fremfor å komme med stygge kommentarer.

Slettet innlegg

Det var tidligere denne uken at Verrett delte en Instagram-historie med en spøk om kong Harald.

Videosnutten han delte var det produksjonsselskapet Lucky View som sto bak, der de spøkefullt hadde lagt til det som så ut til å være en innkommende samtale og meldinger med nettopp kongen – som er Durek Verretts fremtidige svigerfar.

Innlegget ble derimot ikke liggende særlig lenge, da det raskt forsvant fra Verretts Instagram-historie.

Overfor Nettavisen sa Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, at innlegget ble slettet fordi Verrett skjønte at det var feil. Det samme sa Durek Verrett selv overfor VG:

– Noen ganger gjør man ting uten å tenke seg om, og så innser du at du har rotet til ting. Og det var det som skjedde.