Se intervjuet: Hyller nordmann: - Ville elsket å jobbe med han igjen


Den muskuløse actionhelten Dwayne Johnson (49), bedre kjent som «The Rock», er en av verdenes mest inntektsbringende skuespillere.

Det er takket være store Hollywood-produksjoner som Jumanji, San Andreas, Fast & Furious-serien og Hercules, der han spilte mot ingen ringere enn Aksel Hennie (45).

Les også: Muskelbunten forklarer: Derfor har han ikke sixpack

I et eksklusivt video-intervju med Nettavisen legger ikke Johnson skjul på at han vil jobbe mer med norsk films egen actionhelt.

− Aksel er en god venn av meg. Vi knyttet et nært bånd på denne produksjonen. Jeg kommer aldri til å glemme all innsatsen han la ned for rollen i Hercules. Han trente dag og natt, noe som imponerte meg veldig, sier den amerikanske skuespilleren, som Time Magazine i 2019 kåret til en av de 100 mest innflytelsespersonene i verden.

Les også: Nå er Rihanna milliardær i dollar

Ny rolle i eventyrkomedie

Johnson er for tiden å se i Disneys nye eventyrkomedie Jungle Cruise. Filmen er i likhet med Pirates of the Caribbean basert på en av Disneylands aller mest populære attraksjoner.

Her møter vi Johnson som en dampskipkaptein som må frakte den fryktløse forskeren Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) og hennes bror, spilt av komikeren Jack Whitehall, gjennom Amazonas jungel.

I intervjuet med Nettavisen hører vi med dem hvem de ville tatt med på et jungelcruise i virkeligheten, og her er det ingen tvil hos noen av dem.

− Det måtte helt klart blitt Billie Eilish. Hun er en av mine store helter. Jeg beundrer henne veldig, sier Blunt entusiastisk.

Les også: 90-tallsstjernen er tilbake: – Sluttet å være sint

Whitehall går derimot en annen retningen og sier han ville reist med faren sin Michael.

− Jeg ville elsket å ta med faren min gjennom Amazonas ettersom vi har et reiseprogram sammen på Netflix. Amazonas skriker etter å være neste destinasjon i serien, sier han med et smil.

Johnson sier seg enig med Whitehall.

− Det hadde vært fantastisk å ta med faren min, sier han.

Se hele intervjuet med de tre skuespillerne øverst i saken.

Jungle Cruise er ute på kino og på Premier Access på Disney+

Les også: Billie Eilish innrømmer at hun ikke er fornøyd med egen kropp: - Det får meg til å føle meg dårlig