Gå til sidens hovedinnhold

Ed Sheeran hadde planer om å slutte med musikk da han ble far - slik gikk det ikke

Se hva vi fant...

- Det var en periode hvor jeg rett og slett ikke visste hva jeg skulle gjøre, sier han.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Artist Ed Sheeran (30) fikk sitt store gjennombrudd i 2011 da EP-albumet hans vekket oppmerksomhet hos Elton John og Jamie Foxx.

Etter at han signerte med plateselskapet «Asylum Records» og ga ut debutalbumet «+» skjøt karrieren fart. Med store hits som «Shape of you» og «Thinking out loud», har Sheeran vært en av verdens fremste artister i en årrekke.

Les også: Fansen bet seg merke i en liten detalj på superstjernens bilde: - Jeg kan ikke tro det

Men artistkarrieren fristet ikke like mye da Sheeran og kona, Cherry Seaborn (29) i 2020 ble foreldre for første gang til datteren Lyra.

Skulle bli pappa på fulltid

I et intervju med SiriusXM avslører nemlig artisten at han skulle slutte med musikken, for å heller fokusere på å være pappa på fulltid.

- Etter jeg hadde fullført «÷»-turneen og albumet hadde solgt over 22 millioner kopier, som for øvrig er mer enn noen av mine andre album. Det var tidenes største turné og ble utsolgt på rundt 19 sekunder, sier artisten til SiriusXM.

Les også: Et gammelt intervju med Amy Winehouse sjokkerer 10 år etter hennes død

Sheeran forteller at etter hans siste show på scenen i Ipswich, lurte han på hva han skulle gjøre videre.

- Så hadde jeg et år fri, hvor jeg søkte etter hvem jeg var fordi jeg stoppet med å spille musikk en periode. Men musikk er fullt og helt meg som person, sier han og fortsetter:

- Men så fikk jeg datteren min. Eller kona mi fikk datteren min, men jeg ble forelder. Da tenkte jeg: «Dette er meg. Jeg skal bare være pappa fra nå, jeg skal ikke spille musikk mer».

Men tiden uten musikken gjorde mer harme enn godt, og Sheeran forteller at han heller ble trist og uten mening i livet til tross for pappalivet. Så gikk noe opp for ham.

- Plutselig tenkte jeg at det var viktigere for meg at datteren min vokste opp og visste at foreldrene hadde god arbeidsmoral. Og at foreldrene hennes elsker å jobbe hardt og elsker å skape noe nytt, og liker jobbene sine istedenfor å se på pappaen sin som teknisk sett arbeidsløs, sier han.

Nyeste singel rett til topps

Sheeran legger til at han sakte, men sikkert begynte å jobbe med musikken igjen, og at kreativiteten kom naturlig.

- Men det var en periode hvor jeg rett og slett ikke visste hva jeg skulle gjøre. Alt var uklart. Ikke at suksess skal måles i albumsalg eller billettsalg, fordi jeg føler selv at suksessen min måles i antall gode sanger jeg har skrevet.

Sheerans siste låt «Bad Habits» ble godt tatt i mot hos fansen, og gikk rett til toppen på Billboards to gobale lister.

Les også: Avslører hva som skjer med Carrie og Mr. Big i nye «Sex & Singelliv»

Har søkt om å fjerne faren som verge

Britney Spears (39) har vært mye i media den siste måneden etter at hun for første gang fortalte offentlig om hva hun tenker om ordningen hun har hatt siden 2008 – der faren hennes, James Spears (68), har full kontroll over både pengene og sangkarrieren hennes.

De siste årene har derimot sangstjernen ønsket å løsrive seg fra farens kontroll, foreløpig uten hell.

For under to uker siden forklarte Spears seg på nytt i retten i Los Angeles over telefon, og krevde igjen at faren blir fjernet som hennes verge. Der sa hun at faren burde siktes for «vergemålsmisbruk».

– Jeg vil anmelde faren min for maktmisbruk, sa hun ifølge CNN og brøt flere ganger sammen i gråt.

Under høringen kalte hun også vergemålet for «ondskap» og kom med flere oppsiktsvekkende klager mot vergemålet, blant annet at hun hadde blitt fratatt kaffen og hårvitaminene sine.

– Det er ikke misbruk, det er faen meg ondskap. Unnskyld ordbruken, men det er sannheten, fortalte Spears i retten.

Les også: Piers Morgan nekter å beklage til Meghan: - Jeg vil heller spise veganske pølsehorn

Etter den siste høringen fikk popstjernen ansette egen advokat og engasjerte derfor den kjente advokaten Mathew Rosengart, etter at hennes forrige advokat Samuel D. Ingham trakk seg etter runden før i juni.

Det ble antatt at Rosengrat ville gå inn med en med en langt mer aggressiv juridisk bistand for å få en slutt på vergemålet, og har lovet å handle raskt.

Han har holdt sine ord, da det mandag ble kjent at Spears har offentlig søkt om å på fjernet faren som verge og erstattes av en uavhengig regnskapsfører, ifølge rettsdokumenter som ble levert i Los Angeles mandag, skriver People.

Les også: Shirin Antaki bryter sammen da kompisen måtte sjekke ut av «Paradise Hotel»

Raser mot nettroll: - Jeg fødte for tre måneder siden

«Vanderpump Rules»-stjernene Brittany Cartwright (32) og ektemannen, Jax Taylor (42) ble i april foreldre til sønnen Cruz.

Nå tre måneder etter fødselen raser førstnevnte på Instagram mot nettroll som har kommentert på kroppen hennes, skriver Page Six.

- Jeg ser flere kommentarer som sier at jeg ser gravid ut her. Vel, vet dere hva? Det gjør jeg helt sikkert. Jeg fødte for tre måneder siden og kroppen min leges, og jeg jobber hardt med å få den tilbake i form, skriver Cartwright til et bilde av hennes og ektemannen på Instagrams historiefunksjon.

Hun legger til at alle kropper er forskjellig og alle graviditeter er forskjellig.

- Jeg er så stolt av denne kroppen. Den ga meg den beste velsignelsen jeg kunne sett for meg. Og i tillegg følte jeg meg bra den kvelden, avslutter hun.

Les også: Kjendisene saksøkes for å dele bilder av seg selv