I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I januar 2019 giftet den britiske sangstjernen Ed Sheeran (30) seg med barndomsvenninnen Cherry Seaborn (29), og i august året etter ble ekteparet foreldre til datteren Lyra (1).

Da Sheeran vokste opp trodde han imidlertid ikke han kom til å ende opp med å gifte seg med en kvinne.

Les også: Gaute Grøtta Grav forlater TV 2 etter 20 år

30-åringen var nemlig overbevist om at han var homofil da han var yngre, ettersom han trivdes best med «feminine aktiviteter». Det avslører han i podkasten «Man, Man, Man».

– Jeg har en klart feminin side, som på et punkt gjorde at jeg som barn trodde jeg var homofil en stund.

– Elsker musikaler, pop og Britney

Metro er blant avisene som har omtalt podkast-episoden, der Ed Sheeran utdyper tankene han hadde i barndommen.

Som nevnt var det det at han trivdes best med det som tradisjonelt blir sett på som «feminine aktiviteter» som fikk ham til å tenke at han ikke var som alle de andre guttene.

– Jeg elsker musikaler, jeg elsker pop-musikk og jeg elsker Britney Spears, sier Sheeran.

Les også: Iselin Guttormsen og samboeren avslører brudd

– Min maskuline side stopper vel ved å drikke øl og se på fotball. Jeg er ikke en bil-fyr. Jeg liker fine biler – men jeg er ikke en bil-fyr, legger den kjente «Bad Habits»-sangeren til.

Sheeran snakker imidlertid ikke bare om tvilen rundt sin egen seksualitet i den nederlandske podkasten. 30-åringen letter også på sløret om hvordan han og kona prøvde å få barn en stund før det omsider skjedde – og oppfordrer andre par til å ikke vente for lenge dersom man ønsker seg barn.

Avslører «hemmelig», mannlig kjæreste

Mens Sheeran snakker åpent om hvordan han trodde han var homofil, snakker skuespiller og politiker Kal Penn (44) for første gang om at han er homofil. Det gjør han til People.

Det er i forbindelse med boken «You Can't Be Serious» at skuespilleren avslører at han har hatt en «hemmelig», mannlig kjæreste i elleve år – og at de to faktisk er forlovet.

Overfor People avslører Penn at han møtte forloveden Josh da han jobbet i Det hvite hus under den tidligere amerikanske presidenten Barack Obama (60), og dette er som nevnt første gang Penn snakker offentlig om at han har en mannlig partner. I intervjuet letter han også på sløret om da han fant ut at han var homofil – som han sier var «sent».

– Jeg oppdaget min egen seksualitet forholdsvis sent i livet sammenliknet med andre, sier han til People og legger til:

– Folk finner ut av sine egne greier på forskjellige tidspunkt i livet. Jeg er så glad jeg gjorde det da jeg gjorde det.

Les også: Solveig Kloppen ferdig i TV 2: Går til konkurrent

Penn sier videre at han aldri har prøvd å skjule kjæresten, men påpeker at Josh er svært privat.

– Jeg har alltid vært veldig offentlig med alle jeg har samhandlet med, uansett om det er noen jeg møter i en bar, om Josh og jeg er ute eller om vi snakker med venner. Så jeg gleder meg veldig til å dele forholdet vårt med leserne. Men Josh og familien min er veldig stille. De elsker ikke oppmerksomhet, og holder seg unna rampelyset, sier Penn.

Kobles til komiker

En som derimot ikke er forlovet, heller det stikk motsatte, er nyskilte Kim Kardashian (41).

Realitystjernen søkte i februar om skilsmisse fra ektemannen Kanye West (44), etter ni år som kjærester. De har fire barn sammen, som de nå deler omsorgsretten for.

Helt siden det ble kjent at Kim Kardashian hadde blitt singel, har det svirret romanserykter om henne. Fansen er nemlig svært nysgjerrige på hvem som kaprer hjertet hennes neste gang, og skal vi tro ryktebørsen kan det hende en potensiell romanse allerede har oppstått for realitystjernen.

Les også: Kourtney Kardashian og forloveden inspirerte fansens Halloween-antrekk

I helgen ble nemlig Kardashian avbildet hånd i hånd med «Saturday Night Live»-komiker Pete Davidson (27) under et besøk i fornøyelsesparken Knott's Scary Farm i California.

Kim Kardashian og Pete Davidson holdt hender mens de kjørte en av berg- og dalbanene i fornøyelsesparken, så om det faktisk er noe romantikk mellom de to er noe usikkert.

Det faktum at de for bare noen uker siden kysset under Kardashians opptreden på «Saturday Night Live» får likevel fansen til å undre, men overfor People hevder imidlertid en kilde at stjernene bare er veldig gode venner, ikke kjærester.

– De er bare venner som henger sammen, sier kilden.

Verken Kardashian eller Davidson har kommentert ryktene som svirrer etter helgens store snakkis.