- Vi skal bli tre, skriver kjæresten Ingvild Schistad på Instagram torsdag ettermiddag.

Paret har fått mange gratulasjoner etter at nyheten ble kjent, og blant gratulantene finner vi VGTV-kollega og «Farmen»-programleder Mads Hansen.

- Gratulerer! Hilsen stolt fremtidig onkel, skriver Hansen i kommentarfeltet.

Follestad selv har ikke kommentert nyhetene enda. 31-åringen spilte ishockey i flere sesonger for Frisk Asker og Vålerenga, fram til han la opp i 2016. Han var kjent allerede da blant ishockey-fansen, men ble for alvor kjent som en av de mest karismatiske profilene i TV 2-serien «Iskrigerne».

TV-fjes

Mange ble glade i «Folle», som er hans kallenavn, etter at han var med i «Iskrigerne. Dermed var veien til å være mer i TV-ruta ikke så lang. Etter hvert ble han fast deltager i den humoristiske serien «Spårtsklubben» på VGTV, sammen med blant annet Mads Hansen og Ida Fladen.

Les også: Her koker det over for Erik Follestad: - Det var totalt meningsløst

Follestad har etter det vært med på «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», «4-stjerners middag» og «Skal vi Danse» Han var også i en periode TV 2s ishockey-ekspert.

Jobbe med OL-satsing

I fjor sommer signerte 31-åringen imidlertid for Discovery som satser tungt på neste vinter- og sommer-OL.

Les også: Erik Follestad blir Discovery-profil

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene i Discovery. Vi er bare i planleggingsfasen på hvilket program det blir, men mulighetene for å innkassere min første Gullrute er absolutt til stede litt frem i tid. Jeg har spilt mye golf med Jon Almaas i sommer og han har gitt meg oppskriften. Jeg håper også at OL blir avholdt som planlagt og at jeg får muligheten til å bidra i sendingene fra både Tokyo og Beijing, sa Follestad da nyheten ble kjent.