I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Etter flere uker med spekulasjoner bekreftet endelig realitystjernen Kourtney Kardashian (42) i februar at hun hadde funnet lykken med Travis Barker (45), etter å ha vært venner i en årrekke.

Siden den gang har de to delt hyppig av hverandre i sosiale medier, og gjennom kyssebilder og fine ord til hverandre vist verden hvor forelsket de er.

En som ikke er spesielt imponert over det nye paret, er Barkers ekskone, Shanna Moakler. De to skilte seg for mange år siden, men har barna Landon (17) og Alabama (15) sammen, som Moakler de siste årene har mistet all kontakt med og som bor sammen med faren.

Hevder eksmannen var utro

Barker og Moakler skilte lag i 2008, etter fire år som ektepar. Nå når Barker har funnet kjærligheten med Kardashian, ser det ut til at det røskes opp i gamle sår hos hans ekskone.

Les også: Twitter tok fyr etter dette: Slik svarer Eurovision-vinneren på kokain-ryktene

Moakler har nemlig tidligere hevdet at Barker og Kourtney Kardashians lillesøster, Kim Kardashian, hadde en affære da de fortsatt var gift. Selv om begge de to har benektet anklagene, står Moakler på sitt.

Nå kommer Moakler også med nye stikk mot eksens nye kjæreste. I en video publisert på TMZ, blir Moakler konfrontert med hva hun føler om eksens nye forhold og kjæreste.

- Familien min er ødelagt på grunn av denne familien, og barna mine vil ikke ha noe med meg å gjøre på grunn av en ny søster i denne familien, svarer hun.

På spørsmål om hva hun ønsker å si til eksens nye kjæreste holder hun heller ikke noe tilbake.

- Takk for at dere ødela familien. To ganger, svarer hun som en tydelig beskjed til Kardashian-klanen.

Les også: Advarer om giftig kommentarkultur på TikTok: - Jeg har aldri opplevd noe så ille

Ny look etter kontroversiell sveis

Justin Bieber (27) har siden han slo gjennom som unggutt tatt verden med storm og smeltet pikehjerter over hele verden med kjærlighetssanger.

De seneste årene er det derimot ikke musikken hans, eller konsertene, som har skapt de største overskriftene.

I april skapte Bieber overskriftet etter at han skaffet seg dreadlocks. Fansen var ikke spesielt imponert, og anklaget stjernen for kulturell appropriasjon.

Nå har han kvittet seg med sveisen. I et nytt bilde på Instagram av seg selv og kona, Hailey Bieber, viser artisten fram sin nye look.

Les også: Boikotter Dior etter ryktebørs mot Bella Hadid

Hemmelig flørt bak kamera

«Friends»-fans over hele verden er i ekstase nå som premieredatoen for comebacket nærmer seg. 27.mai får vi et etterlengtet gjensyn med vennene Rachel, Ross, Chandler, Monica, Phoebe og Joey.

I den anledning har skuespillerne i serien, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og David Schwimmer stilt opp i et intervju med People, hvor de avslører flere ukjente hendelser fra innspillingen.

I intervjuet blir «Friends»-stjernene spurt om å dele ut nominasjoner til hverandre med titler som blant annet «mest emosjonell» og «den første til å le under opptak».

Men den fansen kanskje er mest opptatt av hvem som ble kåret til «den største flørten». Alle var nemlig enig i at seriens turtelduer var Schwimmer og Aniston.

Les også: Naomi Campbell ble mamma som 50-åring, og hun er langt fra den første

Videre spør journalisten om det virkelig var en romanse på gang mellom de to, noe Schwimmer raskt svarer med:

- Neste spørsmål!

Men kollega Cox gir seg ikke så lett, og påpeker at det var i begynnelsen før hun blir avbrutt av Aniston:

- Neste spørsmål!

Selv om romansen har blomstret mellom Aniston og Schwimmer under innspillingen av serien, ble det med det.

Les også: Andrea Eriksen svarer på ryktene: – Har fått spørsmål om hvorfor vi leier Porscher

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» der du hører podkast! Ny episode hver tirsdag!