I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

At kjendiser går langt når de gjør research for rollene sine er ikke noe nytt, og flere skuespillere har gjennom årenes løp overrasket med hvor langt de er villige til å gå.

Sist ut er skuespiller Elle Fanning (23).

Fanning er for tiden aktuell med den andre sesongen av «The Great», hvor hun spiller den russiske monarken Katarina den store, som gjennom store deler av sesongen er gravid.

Les også: George Clooney går hardt ut etter Baldwin-tragedien: – Det gjør meg rasende

For å forberede seg til rollen, og spesielt scenene hvor hun skal føde, forteller Fanning til Entertainment Weekly at hun snakket med jordmødre og så videoer av kvinner i fødsel.

– Jeg ble født under en tornado, så de kunne ikke filme da jeg ble født fordi sykehuset var i lockdown, forteller skuespilleren til nettstedet.

Men selv om hun ikke har en video av egen fødsel, avslører skuespilleren at hun likevel fikk se sin egen mor på fødestua.

– Jeg har en video av moren min som føder søsteren min.

Fanning forteller til nettstedet at moren ikke fikk noen type medikamenter da hun fødte søsteren hennes, Dakota Fanning (27), og at bildene hun så kanskje ikke var helt heldige.

– Det har brent seg fast i minnet!

Sesong to av «The Great» slippes 19. november på HBO Max.

Les også: Daniel Godø vant «Torpet» og brast ut i gråt: – Følte meg ensom

Ryktestrømmen fortsetter

Den siste tiden har Kim Kardashian (40) blitt koblet til «Saturday Night Live»-komiker Pete Davidson (28).

Helt siden Kardashian var gjest på «Saturday Night Live», har ryktene florert i pressen om at 40-åringen har falt pladask for 28-åringen.

Les også: «Farmen»-Simon og Tonje avslører sterke følelser: Her kliner de til på TV

At paret trives i hverandres selskap er det ingen tvil om, men ingen av de to har bekreftet at det er noe mer enn bare vennskap som blomster mellom de. Nå kaster de imidlertid enda mer bensin på ryktebålet.

Onsdag feiret nemlig Davidson 28-årsdagen sin hjemme hos Kardashians mor, Kris Jenner (66). I matchende pyjamaser poserer duoen for kameraet med Kardashians mor, og rapperen Flavor Flav (62)

I følge People arrangerte Kardashian bursdagsfest for sin nye flamme i Jenners hus i Palm Springs tirsdag.

Les også: Adele kuttet all kontakt med sin alkoholiserte far. Først da han lå for døden ble de gjenforent

– Selv når de er på hver sin kyst, har de holdt kontakten. De blir bedre kjent med hverandre, og kommer godt overens, sier en kilde til nettstedet og fortsetter:

– Kim elsker gnisten hans. Han er veldig morsom, underholdende og gjør Kim lykkelig. De dater og nyter det. Han overøser Kim med komplimenter, og hun elsker det.

Kardashian og Davidson har kjent hverandre en stund, men romanseryktene begynte som nevnt først å svirre etter at Kardashian var med på «Saturday Night Live» i oktober, der de to kysset.

Kjærligheten tok slutt

Stjerneparet Shawn Mendes (23) og Camila Cabelo (24) har gått hver til sitt etter to år som kjærester. Det bekrefter de i en felles uttalelse på Instagrams historiefunksjon torsdag.

«Hei folkens, vi har bestemt oss for å avslutte det romantiske forholdet vårt, men vår kjærlighet til hverandre som mennesker er sterkere enn noen gang. Vi startet forholdet vårt som bestevenner og vil fortsette å være bestevenner. Vi setter så stor pris på deres støtte helt fra begynnelsen og fremover», lyder uttalelsen.

Det var i september 2019 at Mendes bekreftet at han hadde fått seg kjæreste, etter flere måneder med romanserykter. Det gjorde han under en spørsmålsrunde med fansen, som det ble delt et videoklipp fra på Twitter.

– Du har sagt at du aldri har vært forelsket. Har det endret seg nylig? spurte en fan, hvorpå Mendes svarte:

– Helt ærlig, jeg vil virkelig snakke med dere om det her, men det er ikke bare meg i forholdet. Det er en annen person involvert, og jeg kan ikke si hva jeg føler. Det er ikke bare jeg som bestemmer, skjønner du?

Les også: Kathrine Sørland om valget som vakte oppsikt, Miss World-avsløringer, «dickpics» og veien ut av pillemisbruket

Nettavisen-podkasten «Schendis» er endelig tilbake! Den kan du høre overalt du hører podkast!