I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Mandag ble det kjent at hele tre ledere i «The Ellen DeGeneres Show» har fått sparken etter at tidligere ansatte har stått frem med historier og anklager mot programmets sjefer og ledere.

Ifølge BBC er det snakk om de tre produsentene Ed Glavin, Kevin Leman og Jonathan Norman.

Les også: Portia de Rossi tar kona i forsvar med klar beskjed til fansen

Anklagene gikk blant annet ut på systematisk rasisme, frykt og trusler, noe flere også hevdet at programlederen selv, Ellen DeGeneres (62), hadde lukket øynene for i alt for mange år.

I en videokonferanse med sine ansatte mandag, der 62-åringen kunngjorde den store nyheten, kom hun også med en lenger, følelsesladd beklagelse overfor sine kolleger.

- Jeg er en person med flere lag, og jeg prøver å være den beste personen jeg kan være. Jeg prøver å lære av mine feil, uttalte talkshowstjernen, gjengitt av People, før hun fortsatte:

- Jeg har fått høre at noen mennesker følte at jeg ikke har vært snill mot dem, for kortfattet eller for utålmodig. Jeg beklager til alle hvis jeg har såret noens følelser på noen måte.

Ifølge People skal DeGeneres ha vært svært emosjonell under videokonferansen, og uttrykket overfor sine ansatte at hun ønsker bli mer tilgjengelig for dem.

Les også: Ellen DeGeneres får krass kritikk for å rangere ansattes barn

- Ingen vet hvem jeg egentlig er

Paris Hilton (39) har også fått utdelt sin dose tårer til fansen gjennom traileren til sin kommende dokumentar, «This is Paris».

I den kommende YouTube-dokumentaren skal Hilton angivelig ta med fansen bak fasaden. I traileren hinter hun også om smertefulle barndomstraumer. Ifølge Hilton har det skjedd flere hendelser i livet hennes som ingen vet om, og som hun heller ikke har snakket med noen om.

- Jeg føler at verden tror de kjenner meg, sier hun i den ferske traileren før hun fortsetter:

- Ingen vet hvem jeg egentlig er. Jeg vet ikke engang hvem jeg er noen ganger. Jeg pleide ikke å være sånn før.

I traileren går hun ikke mer i detalj på hva hun refererer til. Ifølge Paris Hilton har hun gjennom karrieren tatt på seg en rolle. Dette er hun blitt så vant med at hun ikke vet hvem hun er lenger.

Dokumentaren har premiere 14. september.

Isfront i det britiske kongehuset

Paris Hilton er imidlertid ikke alene om å ha holdt kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet.

I den nye biografien «Finding Freedom», som omhandler hertuginne Meghan (39) og prins Harrys (35) forhold, har det kommet frem en rekke avsløringer rundt den britiske kongefamiliens sfære som flere har ventet på.

Spesielt har det skapt spekulasjoner rundt forholdet mellom brødrene prins Harry og prins William (38), etter at førstnevnte og kona, hertuginne Meghan, valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter.

I den nye biografien kan forfatteren nå avsløre at det det faktisk har vært isfront mellom de to brødrene slik fansen lenge har trodd. De to skal nemlig ikke ha snakket sammen på over to måneder etter kunngjøringen.

I et intervju med True Royalty TV, gjengitt av Independent, sier kongehuseksperten og forfatteren av boken, Omid Scobie, at det hele gikk galt da hertugparet gikk ut med offentliggjøringen uten å forhøre seg med de øvrige familiemedlemmene først.

- Det var det som såret William mest, fordi han har to hatter å bære, uttalte Scobie.

- Han er ikke bare en bror. Han er også en fremtidig konge, og han følte at det skadet omdømmet til familien ved å sette familieplanene ut i offentligheten, når det burde vært diskutert privat. Det var mye følelser i spill, noe det fremdeles er i dag, fortsatte han.

Verken hertuginne Meghan, prins Harry eller prins William har kommentert saken. Boken «Finding Freedom» er skrevet fra Scobies eget perspektiv som kongehusekspert. Meghan og Harry har ikke vært involvert i innholdet av boken.