I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

«Greys Anatomy» har rullet på skjermen i hele 17 sesonger etter at den hadde premiere i 2005.

Serien følger rollefiguren «Meredith Grey» og fire andre turnusleger som utdanner seg til kirurger ved et fiktivt sykehus i Seattle i Washington. «Meredith Grey» er spilt av Ellen Pompeo (51), og hun er for øyeblikket den siste gjenværende skuespilleren fra de første fem turnuslegene.

Les også: - Nå er Bill og Melinda Gates offisielt skilt

Det har blitt spekulert i årevis om det snart går mot slutten for serien etter 16 år på skjermen, men enn så lenge holder de fortsatt på. Nå avslører hovedskuespilleren selv at hennes karriere som skuespiller kanskje vil ta slutt samtidig med serien.

I podkasten «Ladies First with Laura Brown» forteller Pompeo at det vil være helt greit å ikke fortsette som skuespiller etter at hun er ferdig som «Meredith Grey».

- Jeg sier ikke at jeg aldri vil spille igjen, men jeg er ikke kjempe gira på å fortsette skuespillerkarrieren, sier hun i podkasten.

Les også: Billie Eilish innrømmer at hun ikke er fornøyd med egen kropp: - Det får meg til å føle meg dårlig

- Selv om jeg ikke har gjort en haug med forskjellige roller, føler jeg meg ferdig med det.

Selv om Pompeo ga utrykk for tidligere at hun hadde et ønske om å gjøre flere roller enn bare som stjernekirurg i «Greys Anatomy», virker det som at hun nå har endret mening.

- Å sitte rundt i trailere, reise rundt, spille inn ditt og datt overalt. Jeg har ikke behov for å i sitte i traileren klokken elleve om kvelden, og vente på å spille inn en scene, og ha andre som forteller meg når jeg kan spise lunsj. Du vet, det er for de unge, mener hun.

Les også: Katie Price ble nektet ansiktsløft: - Det er ikke bra for ansiktet ditt

Ektemannen raste mot sexscenene

Pompeo har som nevnt vært å se i den populære sykehusserien helt siden oppstarten i 2005. I serien innleder Meredith Grey et forhold med den erfarne nevrokirurgen «Derek Shepherd», spilt av Patrick Dempsey (55), allerede i seriens første sesong.

For selv om dette er en sykehusserie, får også romantikk og personlige relasjoner en stor del i serien. Scenene mellom Pompeo og Dempsey har derfor opptil flere ganger vært hete, og det er det ikke alle som er like begeistet over.

Les også: SMS-intervju: Samfunnsdebattant Ingeborg Senneset

I podkasten med Laura Brown avslører Pompeo at ektemannen, Chris Ivery (54), som hun har vært gift med siden 2002, ble veldig sjalu av de aktuelle scenene.

- Stakkars fyr, han ante ikke hva han hadde begitt seg ut på, forteller skuespilleren, og fortsetter:

- Jeg husker at det var vanskelig for ham i starten. Han sa: «Dette er ikke det jeg meldte meg på. Du går på jobb og kliner med det der (Patrick Dempsey, journ.anm.). Jeg liker Patrick og alt, han er en fin fyr, men virkelig?»

51-åringen roser videre ektemannen for at han sto ved hennes side, og legger til at han er hennes favorittperson.

Les også: Hjemmebehandling mot kviser går viralt på TikTok - men norsk ekspert er skeptisk

I hardt vær etter intervju

Skuespiller Matt Damon har virkelig stått i stormen de siste dagene etter at et intervju han gjorde med Sunday Times vakte oppsikt.

I intervjuet innrømmer Oscar-vinneren at han inntil svært nylig brukte ordet «faggot», en svært nedsettende betegnelse for homofile.

– Det ble ofte brukt da jeg var barn, med en annen betydning, sier 50-åringen til den britiske avisa.

Damon forteller videre at han ble irettesatt av sin egen datter etter å ha brukt ordet i en vits under et middagsselskap.

– Hun gikk på rommet sitt og skrev en veldig lang, vakker avhandling om hvordan det ordet er farlig. Jeg sa «Jeg slutter med f-ordet!». Jeg forsto hva hun mente, sier Damon.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Tinashe Williamson

Reaksjonene har ikke latt vente på seg, og flere har reagert på at stjernen har brukt så lang tid på å forstå at det er et nedlatende ord.

Nå velger han også å kommentere saken.

- Jeg har aldri kalt noen det ordet

I en uttalelse til Variety sier skuespilleren at Times-intervjuet fikk «mange til å tolke ting i verste mening».

– Jeg forklarte at det ordet ble brukt ofte og hverdagslig, det var til og med en replikk i en film jeg spilte i så sent som i 2003, sier Damon til Variety.

Les også: Martin Lepperød åpner opp om tapet av storesøsteren i «En kveld hos Kloppen»

– Datteren min reagerte med vantro på at det fantes en tid hvor det ordet ble brukt uten videre, fortsetter skuespilleren, som er svært stolt over at datteren tok ham til motmæle.

– Jeg har personlig aldri kalt noen det ordet og denne samtalen med datteren min var ikke en åpenbaring. Jeg bruker ikke noen former for nedsettende betegnelser, sier 50-åringen.

Les også: Se kjendisenes private sommerbilder

Game of Thrones-stjernen om papparollen: - Du får aldri en pause

I fjor kom den hyggelige nyheten om at «Game of Thrones»-paret, Rose Leslie (34) og Kit Harrington (34) ventet sitt første barn sammen. I februar ble de to endelig foreldre til en liten gutt.

Nå, et halvt år etterpå åpner Harrington seg om sin nye rolle som nybakt pappa. Det gjør han til Acces Hollywood.

Der forteller han at det er mange som hadde forberedt han på at det er stort å bli forelder, men sier at ingen virkelig skjønner det før man blir det.

- Hver dag våkner jeg opp, og jeg må ta vare på dette lille mennesket. Vi er en enhet nå, sier han i intervjuet, gjengitt av Daily Mail.

Les også: Jamie Lee Curtis avslører at hennes yngste barn er transkvinne

Selv om flere hadde forberedt Harrington på rollen, er det fortsatt en ting som overrasket han.

- Du tenker sånn «dette stopper jo aldri». Altså, du får aldri en pause fra det.

Den nye rollen hans sier han selv at han kanskje hadde fått noe trening på allerede før sønnen ble født.

- Jeg fikk en valp året før jeg fikk sønnen min, det er ikke så annerledes, spøker stjernen og legger til:

- Det er god trening, det er alt jeg kan si.

Les også: «The Prince» får fansen til å rase: - Upassende og respektløs