Den siste tiden har Elon Musk (51) måtte stå i flere stormer, og han har ei kommet utenom utroskapsanklager.

Den ferskeste anklagen som har kommet Musk sin vei er at han angivelig skal hatt en affære med Nicole Shanahan (37), kona til Googles med-grunnlegger Sergey Brin (48).

Ryktene om en affære mellom Musk og Shanahan startet da det ble kjent at ekteparet gikk hver sin vei i januar, etter fire år sammen.

Les også: Ser rødt etter Musks «dystopiske» barne-utspill: – Upersonlig og fatalistisk

Det var Wall Street Journal som først omtalte den angivelige korte affæren. De hevder romansen startet høsten 2021, og at Tesla-gründeren var årsaken til Brins og Shanahans skilsmisse.

Nå fyrer Musk tilbake mot avisen og motbeviser anklagene.

Benekter ryktene - kommer med bildebevis

Det er tydelig at Musk er ikke fornøyd med den siste ryktebørsen. Artikkelen skriver også om hvordan Musk skal ha gått ned på kne for å be om Brins tilgivelse etter at affæren skal ha blitt oppdaget, ifølge Daily Mail.

Det har fått 51-åringen til å se rødt.

– Wall Street Journal har skrevet så mange drittsaker om meg og Tesla at jeg har mistet tellingen! De skal ha en høy standard for journalistikk, så dette er for flaut for dem - ærlig talt, skriver Musk på sin Twitterkonto.

Les også: Elon Musk betalte kvinne 2,4 millioner kroner etter sex-anklage

I kjølvannet av utroskapsskandalen har han også lagt lokk på at det ikke er noe vondt blod mellom han og Brin, og mener det hele er «totalt bullshit».

I Twitter-innlegget sitt 24. juli hevder han også at han kun har møtt Shanahan to ganger på tre år, og utelukker at det var noe romantisk mellom dem.

Videre kommer han med en innrømmelse:

– Jeg har ikke hatt sex på årevis, skriver 51-åringen.

Nå ler Musk av utroryktene, og søndag kveld sendte han bilder ekslusivt til New York Post av seg selv og Brin som tilsynelatende er gode venner - til tross for rykteflommen.

– Tok dette bildet for bare to timer siden, skrev Musk til avisen da han sendte av gårde bildet.

Familiefar

Dette er som nevnt ikke første gangen 51-åringens rykte er satt på spill. Det er ikke mange som sitter på den faktiske fasiten når det gjelder hvor mange barn Musk har, men det anslås at han nå er far til ni.

For noen uker siden ble det kjent at gründeren ble far til tvillinger i all hemmelighet. Han skal ha fått barn med topplederen i Neuralink, Shivon Zilis (36) i november 2021.

Musk fikk seks barn med sin første kone, den kanadiske forfatteren Justine Wilson (49). I 2020 fikk han og Grimes (34) en sønn, og ble nærmest verdenskjent for navnet han ble tildelt av foreldrene.

I første omgang kalte de nemlig sønnen X Æ A-12, men grunnet loven i California så de seg siden nødt til å bytte det til X AE A-XII, i og med at «Æ» og «12» ikke brukes i det engelske alfabetet.

I desember kom parets første datter til verden ved hjelp av surrogati. Men det var ikke før i mars i år at Grimes avslørte at paret hadde fått nok et barn.

I likhet med broren sin fikk hun også et navn utenom det vanlige, nemlig Exa Dark Sideræl. Sønnens kallenavn er visstnok «X», mens datteren kalles for «Y».

Begge barna har, ikke overraskende nok, skapt mange reaksjoner på sosiale medier.